Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw loopbaanbegeleiding in Alkmaar

Welkom bij GORTcoaching loopbaanbegeleiding team Alkmaar!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE LOOPBAANBEGELEIDER

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte loopbaanbegeleider – ☏ 088 170 1500

Senior Coach Cécile

DIT IS CÉCILE: empathisch, rustig, geduldig, doortastend

Specialisaties: Accepteren, Assertiviteit, Authenticiteit, Bewustwording, Creativiteit, Duurzame inzetbaarheid, Emoties, Faalangst, Geluk, Keuzes maken, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Life coaching, Loopbaancoaching, Stresscoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Esther

DIT IS ESTHER: Energiek, intuïtief, goede luisteraar, concreet.

Specialisaties: Professionals, Solliciteren, Twijfelaars, Perfectionisten, Competentie coaching, Keuzes maken, Management coaching, Patronen doorbreken, CSR, Noloc, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Life coaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Betty

DIT IS BETTY: Empathisch, betrokken, doelgericht, realistisch

Specialisaties: Authenticiteit, Bewustwording, Duurzame inzetbaarheid, Identiteit, Keuzes maken, Mindfulness, Ontwikkeltrajecten, Rouw & Verlies, Scheiding, Veranderingen, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Life coaching, Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Igor

DIT IS IGOR: Betrokken, nieuwsgierig, gepassioneerd, doelgericht.

Specialisaties: Ondernemers, Professionals, Expats, Leiderschap, Assertiviteit, Organisatieontwikkeling, Authenticiteit, Veranderingen, Management coaching, Loopbaanadvies, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Life coaching, Lifestyle coaching, Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement.

Gratis oriëntatiegesprek

Loopbaanbegeleiding in Alkmaar

Loopbaanbegeleiding in Alkmaar richt zich op belemmeringen die je ervaart in jouw werk, functie of studie. Samen met jouw loopbaanbegeleider ga je aan de slag met jouw eigen loopbaan. Hierbij maakt het niet uit of je op dit moment zonder baan zit of juist al werkzaam bent. Loopbaanbegeleiding zorgt er voor dat je goed voor ogen hebt wat je wilt en hoe je jouw persoonlijke doelen gaat behalen.

Voor wie is loopbaanbegeleiding in Almaar?

Loopbaanbegeleiding in Alkmaar is voor een ieder die het gevoel heeft de controle over eigen loopbaan volledig kwijt te zijn, maar ook voor hen die een zetje in de juiste richting nodig hebben om van een leuke baan naar een fantastische baan te gaan! Loopbaanbegeleiding in Alkmaar is er voor iedereen die graag beter inzicht wil in zijn of haar kwaliteiten en wil leren deze optimaal in te zetten in het werk, functie of studie..

Waarom kiezen voor loopbaanbegeleiding in Alkmaar?

Loopbaanbegeleiding richt zich op heroriëntatie van werk, functie of studie. Loopbaanbegeleiding is een persoonlijk ontwikkelingsproces dat door onze loopbaanbegeleiders wordt ingezet om de voor jou wenselijke veranderingen in jouw loopbaan te bevorderen. Hierbij verwerf je diepgaande persoonlijke inzichten die vaak als life-changing worden ervaren! Loopbaanbegeleiding is altijd gericht op de toekomst.

Met welke vragen kan ik terecht bij loopbaanbegeleiding in Alkmaar?

Met deze – en vele andere loopbaan- vragen kun je terecht bij onze loopbaanbegeleiders in Alkmaar.

  • Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?
  • Waar liggen mijn kwaliteiten en hoe kan ik deze optimaal inzetten in mijn werk?
  • Hoe (her)vind ik de passie in mijn werk?
  • Hoe kan ik mezelf verder ontwikkelen in mijn loopbaan/carrière?
  • Welke functie of studierichting past bij mij?
  • Ik wil eigenlijk iets anders, maar vraag me af wat en hoe?
  • Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging maar kan geen keuze maken

Hulp nodig bij het kiezen van een loopbaanbegeleider? We helpen jou graag

Vind een loopbaanbegeleider bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Alkmaar en waar ons team onder andere actief is. Zie je een loopbaanbegeleider bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze loopbaanbegeleider.

Loopbaanbegeleiding in Alkmaar

Het zoeken van passende loopbaanbegeleiding in Alkmaar kan een lastige opgave zijn. Daarom proberen wij je zo goed mogelijk te helpen door een divers aanbod van coaches die loopbaanbegeleiding in Alkmaar aanbieden op deze pagina aan te bieden. Wanneer je op een profiel van een coach die loopbaanbegeleiding in Alkmaar aanbiedt klikt kom je op het coachprofiel terecht. In deze coachprofielen staan de omschrijvingen van de loopbaanbegeleiders in Alkmaar en zijn/haar bijbehorende specialisaties en vraagstukken. Op deze manier hopen wij dat je geschikte loopbaanbegeleiding in Alkmaar kunt vinden.

Heb je passende loopbaanbegeleiding in Alkmaar gevonden? Bekijk dan direct de beschikbaarheid op het coachprofiel van de loopbaanbegeleider in Alkmaar. Hier kun je gemakkelijk en snel een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek voor loopbaanbegeleiding in Alkmaar inplannen.

Een gratis oriëntatiegesprek op het gebied van loopbaanbegeleiding in Alkmaar

Het oriëntatiegesprek is de eerste stap voor loopbaanbegeleiding in Alkmaar, het oriëntatiegesprek is namelijk het eerste gesprek dat je met de loopbaanbegeleider in Alkmaar voert. Dit oriëntatiegesprek is gratis en vrijblijvend en is bedoeld om erachter te komen of er een klik is met de loopbaanbegeleider in Alkmaar. Tijdens dit oriëntatiegesprek bespreek je samen met de loopbaanbegeleider wat jouw coachvraag is en zullen de verwachtingen van loopbaanbegeleiding in Alkmaar van beide kanten worden besproken. Daarnaast zal er samen met de loopbaanbegeleider in Alkmaar gekeken worden naar de vergoedingsmogelijkheden.

Kom je tijdens of na het gesprek erachter dat er toch geen klik is, of dat de loopbaanbegeleider in Alkmaar niet helemaal aansluit op jouw verwachtingen? Dan is het altijd mogelijk op een nieuw gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in te plannen met een andere loopbaanbegeleider in Alkmaar.

Het traject met een loopbaanbegeleider in Alkmaar

Na het oriëntatiegesprek enthousiast geworden en wil je aan de slag met de loopbaanbegeleiding in Alkmaar? Dan gaat het coachtraject met jouw loopbaanbegeleider in Alkmaar van start. Hoelang het coachtraject zal duren is afhankelijk van jouw coachvraag, dit kan besproken worden met jouw loopbaanbegeleider in Alkmaar. Gemiddeld duurt een coachsessie 60 tot 90 minuten en zal er één keer per twee weken een sessie plaatsvinden, ook dit is bespreekbaar. Tijdens het coachtraject zul je door middel van individuele coachgesprekken met jouw loopbaanbegeleider in Alkmaar, reflectie-oefeningen en opdrachten, aan jouw doelen werken.

Hulp nodig bij het kiezen van passende loopbaanbegeleiding in Alkmaar?

Hulp nodig bij het vinden van passende loopbaanbegeleiding in Alkmaar? Dan zijn wij er natuurlijk voor jou! Je kunt telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 088 1700 1500. Of je kunt met ons chatten door middel van de chatfunctie rechtsonder in het scherm. Wij helpen jou graag met het vinden van geschikte loopbaanbegeleiding in Alkmaar.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Alkmaar

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501

 

 

 

Bekijk onze loopbaanbegeleiders bij jou in de buurt!