Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw loopbaanbegeleiding in Dordrecht

Welkom bij GORTcoaching loopbaanbegeleiding team Dordrecht!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE LOOPBAANBEGELEIDER

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte loopbaanbegeleider – ☏ 088 170 1500

Senior Coach Nancy

DIT IS NANCY: Rust, persoonlijk, praktisch en resultaatgericht.

Specialisaties: Arbeidsmarkt, Zingeving, Competentie coaching, Ziekteverzuim, Work-life balance, Zelfvertrouwen, Werkgeluk, Werkdruk, Duurzame inzetbaarheid, Loopbaan APK, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement, Life coaching, Re-integratie.

Gratis oriëntatiegesprek

Top-level Coach Petra

DIT IS PETRA: Betrokken, down-to-earth, respectvol, sympathiek

Specialisaties: Management coaching, Leiderschap, Pleasers, Perfectionisten, Uitstelgedrag, Professionals, Keuzes maken, Loopbaanadvies, Zelfvertrouwen, Moeders, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Loopbaancoaching, Life coaching, Burn out coaching, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Leonie

DIT IS LEONIE: Humor, betrokken, praktisch, sensitief.

Specialisaties: Accepteren, Angst, Assertiviteit, Authenticiteit, Comfortzone, Doelen, Emoties, Faalangst, Harde werkers, Identiteit, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Jobcoaching, Outplacement, Lifestyle coaching, Life coaching, Re-integratie.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Mellika

DIT IS MELLIKA: Authentiek, empathisch, confronterend, doelgericht.

Specialisaties: ADHD, Angst, Assertiviteit, Balanszoekers, Bewustwording, Big Five, Communicatie, Competentie coaching, Cultuurverschillen, Emoties, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Jobcoaching, Life coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Jan Frits

DIT IS JAN FRITS: Doelgericht, empathisch, doortastend en betrokken

Specialisaties: Professionals, Executives, Perfectionisten, Zelfvertrouwen, Persoonlijk leiderschap, Identiteit, Zingeving, Competentie coaching, Management coaching, Leiderschap, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Life coaching, Loopbaancoaching, Stresscoaching, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Loopbaanbegeleiding in Dordrecht

Loopbaanbegeleiding in Dordrecht richt zich op belemmeringen die je ervaart in jouw werk, functie of studie. Samen met jouw loopbaanbegeleider ga je aan de slag met jouw eigen loopbaan. Hierbij maakt het niet uit of je op dit moment zonder baan zit of juist al werkzaam bent. Loopbaanbegeleiding zorgt er voor dat je goed voor ogen hebt wat je wilt en hoe je jouw persoonlijke doelen gaat behalen.

Voor wie is loopbaanbegeleiding in Dordrecht?

Loopbaanbegeleiding in Dordrecht is voor een ieder die het gevoel heeft de controle over eigen loopbaan volledig kwijt te zijn, maar ook voor hen die een zetje in de juiste richting nodig hebben om van een leuke baan naar een fantastische baan te gaan! Loopbaanbegeleiding in Dordrecht is er voor iedereen die graag beter inzicht wil in zijn of haar kwaliteiten en wil leren deze optimaal in te zetten in het werk, functie of studie..

Waarom kiezen voor loopbaanbegeleiding in Dordrecht?

Loopbaanbegeleiding richt zich op heroriëntatie van werk, functie of studie. Loopbaanbegeleiding is een persoonlijk ontwikkelingsproces dat door onze loopbaanbegeleiders wordt ingezet om de voor jou wenselijke veranderingen in jouw loopbaan te bevorderen. Hierbij verwerf je diepgaande persoonlijke inzichten die vaak als life-changing worden ervaren! Loopbaanbegeleiding is altijd gericht op de toekomst.

Met welke vragen kan ik terecht bij loopbaanbegeleiding in Dordrecht?

Met deze – en vele andere loopbaan- vragen kun je terecht bij onze loopbaanbegeleiders in Dordrecht.

  • Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?
  • Waar liggen mijn kwaliteiten en hoe kan ik deze optimaal inzetten in mijn werk?
  • Hoe (her)vind ik de passie in mijn werk?
  • Hoe kan ik mezelf verder ontwikkelen in mijn loopbaan/carrière?
  • Welke functie of studierichting past bij mij?
  • Ik wil eigenlijk iets anders, maar vraag me af wat en hoe?
  • Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging maar kan geen keuze maken

Hulp nodig bij het kiezen van een loopbaanbegeleider? We helpen jou graag

Vind een loopbaanbegeleider bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Dordrecht en waar ons team onder andere actief is. Zie je een loopbaanbegeleider bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze loopbaanbegeleider.

Loopbaanbegeleiding in Dordrecht

Ben jij opzoek naar geschikte loopbaanbegeleiding in Dordrecht. Bij GORTcoaching start je gemakkelijk een loopbaanbegeleiding traject in Dordrecht. Vind een loopbaanbegeleider die bij jouw wensen en behoeftes past door te klikken op een van de coachprofielen. Op deze manier kan je een passende coach vinden voor jouw loopbaanbegeleiding in Dordrecht. Je kan meteen een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek inplannen en vaak al deze week starten met jouw loopbaanbegeleiding in Dordrecht.

De kennismaking met jouw loopbaanbegeleider in Dordrecht

Het is natuurlijk belangrijk om eerst een keer kennis te maken met jouw loopbaanbegeleider in Dordrecht, zodat je weet of er een klik is. Hiervoor biedt GORTcoaching een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek aan. In dit gesprek kijken jullie samen of jouw coachvraag beantwoord kan worden tijdens jouw loopbaanbegeleiding traject in Dordrecht. Als je toch liever met een andere loopbaanbegeleider in Dordrecht aan de slag gaat, kan je een nieuw gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek inplannen.

Het loopbaanbegeleiding traject in Dordrecht bij GORTcoaching

Als je na het oriëntatiegesprek het idee hebt dat deze loopbaanbegeleider de juiste persoon is voor jouw loopbaanbegeleiding traject in Dordrecht, kan je met het traject starten. Jouw wensen, doelen en behoeftes staan centraal. Tijdens jouw loopbaanbegeleiding in Dordrecht] werken jullie aan het verder uitwerken van je coachvraag. Dit doe je door middel van gesprekken voeren, en daarbij kunnen verschillende (reflectie-)opdrachten zitten. Jouw eigen inzet en motivatie bepalen hoeveel je uit je loopbaanbegeleiding traject in Dordrecht haalt. Tijdens het laatste gesprek zullen jij en je loopbaanbegeleider een evaluatie hebben. Jullie kijken of jouw doelen zijn behaald en hoe je nu verder kan.

Loopbaanbegeleiding in Dordrecht bestaat gemiddeld uit 5 tot 10 sessies, van 60 tot 75 minuten. Hoeveel sessies dit precies zullen zijn, bepalen jij en je loopbaanbegeleider tijdens het oriëntatiegesprek.

Persoonlijk advies bij het vinden van loopbaanbegeleiding in Dordrecht

Weten wie jou het best kan begeleiden tijdens een loopbaanbegeleiding traject in Dordrecht kan ingewikkeld zijn. Wij bij GORTcoaching staan voor je klaar om je hierbij te helpen. Je kan ons bereiken op de website via de chatfunctie rechts onderin het scherm. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar via 088 170 1500. Start vaak deze week nog met loopbaanbegeleiding in Dordrecht!

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Dordrecht

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501

 

 

 

Bekijk onze loopbaanbegeleiders bij jou in de buurt!