Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw loopbaanbegeleiding in Emmen

Welkom bij GORTcoaching loopbaanbegeleiding team Emmen!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE LOOPBAANBEGELEIDER

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte loopbaanbegeleider – ☏ 088 170 1500

Senior Coach Vivian

DIT IS VIVIAN: Enthousiast, ruimdenkend, laat je jezelf zijn, resultaatgericht.

Specialisaties: Persoonlijk leiderschap, Leiderschap, Executives, Management coaching, Positiviteit, Talentontwikkeling, Werkgeluk, Daadkracht, Competentie coaching, Loopbaanadvies, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Lifestyle coaching, Life coaching, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Loopbaanbegeleiding in Emmen

Loopbaanbegeleiding in Emmen richt zich op belemmeringen die je ervaart in jouw werk, functie of studie. Samen met jouw loopbaanbegeleider ga je aan de slag met jouw eigen loopbaan. Hierbij maakt het niet uit of je op dit moment zonder baan zit of juist al werkzaam bent. Loopbaanbegeleiding zorgt er voor dat je goed voor ogen hebt wat je wilt en hoe je jouw persoonlijke doelen gaat behalen.

Voor wie is loopbaanbegeleiding in Emmen?

Loopbaanbegeleiding in Emmen is voor een ieder die het gevoel heeft de controle over eigen loopbaan volledig kwijt te zijn, maar ook voor hen die een zetje in de juiste richting nodig hebben om van een leuke baan naar een fantastische baan te gaan! Loopbaanbegeleiding in Emmen is er voor iedereen die graag beter inzicht wil in zijn of haar kwaliteiten en wil leren deze optimaal in te zetten in het werk, functie of studie..

Waarom kiezen voor loopbaanbegeleiding in Emmen?

Loopbaanbegeleiding richt zich op heroriëntatie van werk, functie of studie. Loopbaanbegeleiding is een persoonlijk ontwikkelingsproces dat door onze loopbaanbegeleiders wordt ingezet om de voor jou wenselijke veranderingen in jouw loopbaan te bevorderen. Hierbij verwerf je diepgaande persoonlijke inzichten die vaak als life-changing worden ervaren! Loopbaanbegeleiding is altijd gericht op de toekomst.

Met welke vragen kan ik terecht bij loopbaanbegeleiding in Emmen?

Met deze – en vele andere loopbaan- vragen kun je terecht bij onze loopbaanbegeleiders in Emmen.

  • Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?
  • Waar liggen mijn kwaliteiten en hoe kan ik deze optimaal inzetten in mijn werk?
  • Hoe (her)vind ik de passie in mijn werk?
  • Hoe kan ik mezelf verder ontwikkelen in mijn loopbaan/carrière?
  • Welke functie of studierichting past bij mij?
  • Ik wil eigenlijk iets anders, maar vraag me af wat en hoe?
  • Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging maar kan geen keuze maken

Hulp nodig bij het kiezen van een loopbaanbegeleider? We helpen jou graag

Vind een loopbaanbegeleider bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Emmen en waar ons team onder andere actief is. Zie je een loopbaanbegeleider bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze loopbaanbegeleider.

Loopbaanbegeleiding in Emmen

Het zoeken van passende loopbaanbegeleiding in Emmen kan een lastige opgave zijn. Daarom proberen wij je zo goed mogelijk te helpen door een divers aanbod van coaches die loopbaanbegeleiding in Emmen aanbieden op deze pagina aan te bieden. Wanneer je op een profiel van een coach die loopbaanbegeleiding in Emmen aanbiedt klikt kom je op het coachprofiel terecht. In deze coachprofielen staan de omschrijvingen van de loopbaanbegeleiders in Emmen en zijn/haar bijbehorende specialisaties en vraagstukken. Op deze manier hopen wij dat je geschikte loopbaanbegeleiding in Emmen kunt vinden.

Heb je passende loopbaanbegeleiding in Emmen gevonden? Bekijk dan direct de beschikbaarheid op het coachprofiel van de loopbaanbegeleider in Emmen. Hier kun je gemakkelijk en snel een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek voor loopbaanbegeleiding in Emmen inplannen.

Een gratis oriëntatiegesprek op het gebied van loopbaanbegeleiding in Emmen

Het oriëntatiegesprek is de eerste stap voor loopbaanbegeleiding in Emmen, het oriëntatiegesprek is namelijk het eerste gesprek dat je met de loopbaanbegeleider in Emmen voert. Dit oriëntatiegesprek is gratis en vrijblijvend en is bedoeld om erachter te komen of er een klik is met de loopbaanbegeleider in Emmen. Tijdens dit oriëntatiegesprek bespreek je samen met de loopbaanbegeleider wat jouw coachvraag is en zullen de verwachtingen van loopbaanbegeleiding in Emmen van beide kanten worden besproken. Daarnaast zal er samen met de loopbaanbegeleider in Emmen gekeken worden naar de vergoedingsmogelijkheden.

Kom je tijdens of na het gesprek erachter dat er toch geen klik is, of dat de loopbaanbegeleider in Emmen niet helemaal aansluit op jouw verwachtingen? Dan is het altijd mogelijk op een nieuw gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in te plannen met een andere loopbaanbegeleider in Emmen.

Het traject met een loopbaanbegeleider in Emmen

Na het oriëntatiegesprek enthousiast geworden en wil je aan de slag met de loopbaanbegeleiding in Emmen? Dan gaat het coachtraject met jouw loopbaanbegeleider in Emmen van start. Hoelang het coachtraject zal duren is afhankelijk van jouw coachvraag, dit kan besproken worden met jouw loopbaanbegeleider in Emmen. Gemiddeld duurt een coachsessie 60 tot 90 minuten en zal er één keer per twee weken een sessie plaatsvinden, ook dit is bespreekbaar. Tijdens het coachtraject zul je door middel van individuele coachgesprekken met jouw loopbaanbegeleider in Emmen, reflectie-oefeningen en opdrachten, aan jouw doelen werken.

Hulp nodig bij het kiezen van passende loopbaanbegeleiding in Emmen?

Hulp nodig bij het vinden van passende loopbaanbegeleiding in Emmen? Dan zijn wij er natuurlijk voor jou! Je kunt telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 088 1700 1500. Of je kunt met ons chatten door middel van de chatfunctie rechtsonder in het scherm. Wij helpen jou graag met het vinden van geschikte loopbaanbegeleiding in Emmen.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Emmen

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501

 

 

 

Bekijk onze loopbaanbegeleiders bij jou in de buurt!