Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw loopbaanbegeleiding in Leeuwarden

Welkom bij GORTcoaching loopbaanbegeleiding team Leeuwarden!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE LOOPBAANBEGELEIDER

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte loopbaanbegeleider – ☏ 088 170 1500

Loopbaanbegeleiding in Leeuwarden

Loopbaanbegeleiding in Leeuwarden richt zich op belemmeringen die je ervaart in jouw werk, functie of studie. Samen met jouw loopbaanbegeleider ga je aan de slag met jouw eigen loopbaan. Hierbij maakt het niet uit of je op dit moment zonder baan zit of juist al werkzaam bent. Loopbaanbegeleiding zorgt er voor dat je goed voor ogen hebt wat je wilt en hoe je jouw persoonlijke doelen gaat behalen.

Voor wie is loopbaanbegeleiding in Leeuwarden?

Loopbaanbegeleiding in Leeuwarden is voor een ieder die het gevoel heeft de controle over eigen loopbaan volledig kwijt te zijn, maar ook voor hen die een zetje in de juiste richting nodig hebben om van een leuke baan naar een fantastische baan te gaan! Loopbaanbegeleiding in Leeuwarden is er voor iedereen die graag beter inzicht wil in zijn of haar kwaliteiten en wil leren deze optimaal in te zetten in het werk, functie of studie..

Waarom kiezen voor loopbaanbegeleiding in Leeuwarden?

Loopbaanbegeleiding richt zich op heroriëntatie van werk, functie of studie. Loopbaanbegeleiding is een persoonlijk ontwikkelingsproces dat door onze loopbaanbegeleiders wordt ingezet om de voor jou wenselijke veranderingen in jouw loopbaan te bevorderen. Hierbij verwerf je diepgaande persoonlijke inzichten die vaak als life-changing worden ervaren! Loopbaanbegeleiding is altijd gericht op de toekomst.

Met welke vragen kan ik terecht bij loopbaanbegeleiding in Leeuwarden?

Met deze – en vele andere loopbaan- vragen kun je terecht bij onze loopbaanbegeleiders in Leeuwarden.

  • Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?
  • Waar liggen mijn kwaliteiten en hoe kan ik deze optimaal inzetten in mijn werk?
  • Hoe (her)vind ik de passie in mijn werk?
  • Hoe kan ik mezelf verder ontwikkelen in mijn loopbaan/carrière?
  • Welke functie of studierichting past bij mij?
  • Ik wil eigenlijk iets anders, maar vraag me af wat en hoe?
  • Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging maar kan geen keuze maken

Hulp nodig bij het kiezen van een loopbaanbegeleider? We helpen jou graag

Vind een loopbaanbegeleider bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Leeuwarden en waar ons team onder andere actief is. Zie je een loopbaanbegeleider bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze loopbaanbegeleider.

Loopbaanbegeleiding in Leeuwarden

Je hebt besloten aan de slag te gaan met loopbaanbegeleiding in Leeuwarden, maar hoe vind je nou een geschikte loopbaanbegeleider? We snappen dat dit een vraag is die al snel in je opkomt en we proberen je hiermee te helpen door op deze pagina al onze loopbaanbegeleiders in Leeuwarden te tonen. Wanneer je op het profiel van een loopbaanbegeleider klikt, zie je de werkwijze van de loopbaanbegeleiding in Leeuwarden, certificeringen en diverse specialisaties. Op die manier hopen we dat je de juiste keuze maakt bij het vinden van een loopbaanbegeleider en de juiste loopbaanbegeleiding in Leeuwarden ontvangt.
Een loopbaanbegeleider gevonden die aansluit bij jouw wensen? Bekijk dan gelijk de beschikbaarheid en plan een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in! Start deze week nog met jouw loopbaanbegeleiding in Leeuwarden!

Kennismaken met jouw loopbaanbegeleider voor loopbaanbegeleiding in Leeuwarden

Wanneer je een geschikte loopbaanbegeleider hebt gevonden kan jouw loopbaanbegeleiding traject in Leeuwarden van start gaan. Je zult voor het eerst kennismaken met jouw loopbaanbegeleider in het oriëntatiegesprek. Dit gesprek is bedoeld om te ondervinden of er een klik is met de loopbaanbegeleider en of jouw verwachtingen van de loopbaanbegeleiding in Leeuwarden overeenkomen. Is dit niet het geval dan is het altijd mogelijk opnieuw een gratis oriëntatiegesprek in te plannen bij een andere loopbaanbegeleider in Leeuwarden.

Hoe ziet een loopbaanbegeleiding traject in Leeuwarden eruit?

Wanneer je start met jouw loopbaanbegeleiding in Leeuwarden zal er allereerst worden afgestemd hoeveel sessies jij nodig hebt. Dit is afhankelijk van wat jij uit het loopbaanbegeleiding traject in Leeuwarden wilt halen en welke doelen je hebt gesteld. Je werkt gedurende de hele loopbaanbegeleiding in Leeuwarden aan deze doelen. Dit doe je door verder in gesprek te gaan met jouw loopbaanbegeleider en door het maken van opdrachten en reflectie-oefeningen. Het laatste gesprek van jouw loopbaangeleiding in Leeuwarden zal bestaan uit een evaluatie. Hier wordt er samen met jouw loopbaanbegeleider teruggeblikt op het traject, wat je ervan hebt geleerd, waar je nu staat en waar je in de toekomst nog aan zou willen werken.

Advies nodig voor loopbaanbegeleiding in Leeuwarden?

Liever een persoonlijk advies voor een loopbaanbegeleider in Leeuwarden? Neem gerust contact met ons op door te bellen naarof gebruik onze chatfunctie rechts onderin het scherm.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Leeuwarden

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501

 

 

 

Bekijk onze loopbaanbegeleiders bij jou in de buurt!