OEFEN CLIËNTEN VOOR COACHES IN OPLEIDING

Voor iedereen die een gecertificeerde opleiding tot coach volgt

Volgt u een coachopleiding die geaccrediteerd is? En moet u als onderdeel van de opleiding aan de slag met oefen cliënten? Dan bieden wij u de mogelijk om snel nieuwe cliënten te vinden. Naast oefen cliënten is het mogelijk om uw traject aan te vullen met supervisie en/of meekijksessies.

Serieuze oefen cliënten zijn een geweldige aanvulling op uw coachopleiding:

Oefen cliënten zijn een belangrijk onderdeel van uw coachopleiding. Als u kiest voor een oefen cliënt die niet serieus op zoek was naar een coach kan dit voor u de learnings uit het coachtraject beïnvloeden. De oefen cliënten die wij u aanreiken zijn cliënten die echt op zoek zijn naar een coach en serieus aan de slag willen met een coachtraject. Dit geeft een andere wat serieuzere dynamiek die u een goede realistische voorbereiding geeft.

Interview met een coach:

Voor veel opleidingen is het verplicht interviews af te nemen met een ervaren coaches. Wij bieden u de mogelijk om interviews af te nemen met de een van de beste coaches van Nederland. Een goed interview kan uw learning van uw coachopleiding beïnvloeden. Dus kies een coach die u echt wilt interviewen uit en wij koppelen u aan deze coach.

Meekijken met een ervaren coach:

Bent u nieuwsgierig en wilt u meekijken met een ervaren coach? U kunt dit op elk moment aangeven en een coach uitzoeken uit ons team waar u mee wilt kijken. Wij vragen altijd eerste toestemming aan de klant om mee te mogen kijken. De klant weet er dus van en heeft er mee ingestemd. Een meekijk sessie duurt 2,5 uur. Het bestaat uit een voorgesprek met de coach zonder cliënt waarin de coach de focus en voorbereiding van het coachgesprek uitlegt, dan ontvangt u de cliënt en geeft de coach de coaching die 1 of 1,5 uur kan duren. Hierna sluit u af met een nagesprek met coach waarin u u vragen kunt stellen en de coach duiding kan geven over het gesprek.

Supervisie 

Wilt u supervisie of eens meekijken met een ervaren coach? Vul uw traject aan met supervisie van geaccrediteerde coaches. De meeste accrediteringen stellen eisen aan de supervisor. dit kan verschillen per opleiding en per certificering. Laat ons weten wat voor supervisor u zoekt en we koppelen u aan een ervaren coach die over de juiste papieren beschikt om u te supervisoren. Het kan praktisch zijn om supervisie te combineren met oefen cliënten om sneller de EMCC of ICF accreditering te behalen.

Starten als basis-coach: 

Nadat u uw coach opleiding volledig heeft afgerond is het mogelijk om te solliciteren als basiscoach bij GORTcoaching.

 

 >  Oefencliënten coach