Willemien van den Tol

Dit is Willemien: betrokken, stimulerend, resultaatgericht met ruimte voor humor
Doelgroep: management, heroriëntatie in leven en/of werk, talentontwikkeling, profit en non-profit
Specialisaties
begeleiding bij verandering, loopbaancoaching en vitaliteit

Je kunt bij mij terecht voor vragen over: ”Jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling, werken aan een nieuw perspectief, je loopbaan (wat is een passende volgende stap, of hoe kan ik mezelf verbeteren in deze baan of kan ik leren beter met mijn werk, baas of collega’s overweg te kunnen), zingeving (b.v. wat vind ik nou echt belangrijk in mijn leven, waar doe ik het allemaal voor),  een balans vinden in privé en werk (welke keuzes wil ik maken?),  patronen herkennen (waarom loop ik hier steeds tegen aan). Maar ook het omgaan met veranderingen zoals bij een reorganisatie bijv. als je werkgever je een outplacementtraject aanbiedt kun je bij mij terecht.”

Zo werk ik: “Ik zorg voor een veilige, respectvolle omgeving waarin ruimte is om je coachvraag duidelijk te krijgen. Na deze kennismaking volgt een plan van aanpak met daarin het doel van de coaching, de gewenste ontwikkeling en het beoogde resultaat.  Door middel van verdiepende vragen, oefeningen en opdrachten wordt een ontwikkeling in gang gezet. Je krijgt meer zicht op je kwaliteiten en talenten en leert beter omgaan met belemmerende gedachten en verstorende patronen.  Werken aan jouw manier om effectiever en met meer plezier in je werk en leven te staan. Na een loopbaantraject of outplacement kan ik ook begeleiding geven bij het optimaal bewegen op de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld bij het opstellen van brief en CV, het gebruik maken van social media en voorbereiding van netwerk- en sollicitatiegesprekken.”

Mijn opleidingen & certificeringen

 • Verlieskunde, van Verwerken naar Netwerken
 • Wandelcoaching
 • Mindfulness
 • Oplossingsgericht coachen
 • Familie- en loopbaanopstellingen
 • Trainer, coach en opleidingskundige
 • Master module psychologie
 • Post HBO Loopbaanbegeleiding
 • NLP practitioner
 • Voice Dialoque
 • HBO Personeel en Arbeid
 • Diverse managementtrainingen
 • HBO Maatschappelijk werk

Afspraak plannen: Kijk in de agenda wanneer Willemien beschikbaar is en plan uw gratis oriëntatiegesprek.

Willemien biedt coaching aan op de volgende manieren:
Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek biedt Willemien bovendien coaching aan op de volgende manieren:
Ik gebruik mijn professionaliteit, kennis en ervaring in werk en leven om de gewenste ontwikkeling te begeleiden. Mijn motto is: “voor morgen kun je nog een plan maken”.

Helaas is het momenteel niet mogelijk een afspraak bij Willemien in te plannen

Testimonials over Willemien

Een fijne, warme en professionele begeleiding, heeft waardevolle inzichten opgeleverd.

De rol van Willemien was duidelijk, ondersteunend, verhelderend, goede suggesties. Willemien was goed in het helder houden van de lijnen en de verantwoordelijkheden.

Willemien heeft op een heel plezierige manier mij een spiegel voorgehouden door te vragen en te reflecteren. Hierdoor heb ik meer inzicht gekregen en ben ik sterker geworden.

Vanaf het begin had Willemien goed in de gaten waar de verbeterpunten zaten en welke methode het meest effectief was. Ik heb inzicht gekregen in mijn eigen gedrag en daardoor meer inzicht gekregen in het gedrag van anderen en mijn invloed daarop. Dat heeft mij gesterkt in het leren toepassen van een effectievere manier van mijn gedrag, waardoor ik sterker en zelfstandiger geworden.

Willemien is positief kritisch, heeft aandacht voor het proces en is goed in staat om vanuit wisselend perspectief de vraag van de klant te benaderen en te beantwoorden.

Agenda Willemien

Helaas is het momenteel niet mogelijk een afspraak bij Willemien in te plannen

Reserveer uw gesprek

De gekleurde vlakjes met daarin mijn naam geven de tijden aan die u kunt reserveren voor een gesprek. Reserveer uw (gratis oriëntatie-) gesprek door het contactformulier in te vullen of mij een email te sturen. U krijgt binnen 24 uur bevestiging.

Locaties coach Willemien

Hoenderloo

Gladsaxe, Apeldoorn

Prins Willem-Alexanderlaan, Apeldoorn

Coach locatie Willemien

In de tabbladen kunt u meer informatie vinden over de coachlocaties.

» Plan een gratis oriëntatiegesprek via: willemien@gortcoaching.nl – Mail Willemien hier

Apeldoorn willemien gladsaxePraktijk coachlocatie: ‘Een zakelijke coachruimte in een representatief kantoorgebouw op het industrieterrein van Apeldoorn Zuid’ Gladsaxe 51 7327 JZ Apeldoorn Parkeergelegenheid: Gratis parkeren  » Streetview  » Plan hier uw route via google maps
Apeldoorn willemien Prins Willem-Alexanderlaan Praktijk coachlocatie: ‘Een professionele coachruimte in een representatief kantoorgebouw aan de rand van Apeldoorn. Dichtbij de afslag A1/A50’ Prins Willem-Alexanderlaan 705 7311 ST Apeldoorn Parkeergelegenheid: Gratis parkeren  » Streetview  » Plan hier uw route via google maps
willemien hoenderlooPraktijk coachlocatie: ‘Sfeervolle coachruimte in de bosrijke omgeving van Hoenderloo’ Krimweg 71 7351 AV Hoenderloo Parkeergelegenheid: Gratis parkeren » Streetview  » Plan hier uw route via google maps   Vanuit deze locatie kunnen we ook naar buiten: Op nog geen 5 min. lopen van de  praktijkruimte loop je de prachtige bossen van de Hoge Veluwe in.