Coaching voor medewerkers
ABN AMRO

Als ABN-AMRO medewerker kunt u onder grote druk komen te staan. Het is een commerciële wereld, waarbij het behalen van targets de boventoon voert en de druk per dag kan worden opgevoerd. Belangrijk is om naast een goede balans op de werkvloer ook een goede balans in uw privé situatie te behouden of te creëren. Stress, niet weten welke richting u op wil, symptomen van een burn- out of andere problemen in of naast uw werk maakt dat u niet optimaal kan functioneren thuis en op de werkvloer. Middels een coachtraject bij GORTcoaching kunt u gescheiden van uw werk bij een onafhankelijke coach uw onderwerpen bespreekbaar maken en werken aan uw toekomst en geluk.

"Voor medewerkers van ABN AMRO is coaching bij GORTcoaching vaak helemaal gratis!"

Kies voor een onafhankelijke coach en werk aan uw eigen doelen:

Leiderschap

Ontwikkel uw persoonlijke en natuurlijke leiderschapskwaliteiten

Efficiënt samenwerken

Ontdek hoe u samen tot een prettige samenwerking komt

Persoonlijke ontwikkeling

Ervaar bewustwording en ontwikkeling van uw eigen gedrag, uw eigen kracht en uw kwaliteiten.

Competenties

U kunt samen met de coach aan diverse voor u wenselijke competenties werken

Veelvoorkomende coachvragen bij medewerkers van de ABN AMRO:

=

Hoe kan ik als manager bijdragen aan de sociale cohesie op de werkvloer?

=

Hoe ga ik om met stressklachten?

=

Hoe ga ik een efficiënte en prettige samenwerking aan?

=

Hoe ga ik om met de commerciële druk van bovenaf?

=

Hoe kom ik erachter waar mijn passie ligt en welke richting ik op wil?

=

Hoe ga ik om met agressie op de werkvloer?

Informatie over coaching

Prijs

Iedereen die werkzaam is bij de ABN-AMRO krijgt per jaar 750 euro ontwikkelbudget. Als u langer dan 1 jaar werkzaam bent en uw budget niet heeft uitgegeven kan het ook zijn dat u 1500,- of nog meer te besteden heeft. Hoe werkt het? Via my Talent2Grow kunt u de categorie DI- budget kiezen. Dit is een persoonlijk budget, waarbij u 750 euro mag besteden aan een coachtraject. Ondertussen kunt u bij ons op de website alvast een coach uitkiezen en regelen wij alles verder voor u.

U kunt direct starten

U kunt terwijl u de aanvraag heeft lopen bij Talent2Grow zelf alvast een gratis oriëntatiegesprek boeken bij de coach van uw keuze.

Inhoudelijk over coaching voor medewerkers ABN AMRO

Wat komt er aan bod in het coachtraject?

Coaching is een persoonlijk ontwikkelingsproces dat wordt ingezet om de voor u wenselijke en duurzame veranderingen in uw werk of werk-privé te bewerkstelligen. Dit wordt bereikt door middel van gestructureerde, gerichte gesprekken en het gebruik van passende oefeningen en coachtechnieken.

U verwerft diepgaande persoonlijke inzichten die vaak life-changing zijn. Coaching is altijd gericht op de toekomst. Uw individuele coachingtraject wordt vormgegeven tijdens het oriëntatiegesprek samen met uw coach. Het traject zal na het oriëntatiegesprek bestaan uit vijf sessies van ieder anderhalf uur.

» Vraag hier uw gratis oriëntatiegesprek aan

Wat levert coaching voor u op?

 

  • Beter omgaan met stress
  • Meer zelfvertrouwen
  • Meer zelfinzicht in uw persoonlijke waarden, normen, drijfveren en doelen
  • Prettigere en effectievere samenwerking met klanten en collega’s
  • Het (her-)ontdekken van uw talenten
  • Professionele ontwikkeling
  • Betere balans tussen werk en privé
  • Meer motivatie en energie
Belangrijk voor u om te weten.

Belangrijk om te weten is dat u recht heeft op externe coaching als u tegen moeilijkheden aanloopt of wil sparren met een coach. Hiervoor is er een bedrag beschikbaar gesteld van 750 euro per jaar waar u vrij gebruik van kunt maken. U kunt dit zelf regelen via het aanklikken van het DI-budget in my Talent2Grow.

Wij hebben veel ervaring met aanvragen vanuit de ABN-AMRO maar wij zijn en blijven een onafhankelijke partij waardoor u vrij al uw zaken kunt bespreken met onze onafhankelijke coaches. U kunt contact opnemen met ons voor meer informatie via 088 170 1500.

Duur Traject

Is afhankelijk van uw vraagstuk en in overleg met uw coach. De coach kan haar voorstel aanpassen aan uw vraagstuk en aan uw budget. Een gem. coachtraject is 5 tot 10 gesprekken.