Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

GORTcoaching activiteiten 2020/2021

Aangezien jullie onze geweldige coaches zijn organiseren we graag leuke en zinvolle activiteiten. Persoonlijke ontwikkeling, verbinding, continue kwaliteitsverbetering en resultaat staan bij ons centraal. Deze waarden proberen wij op verschillende manieren tot uiting te laten komen. Daarom bieden we verschillende activiteiten aan voor onze nieuwe en huidige coaches.

HOE SCHRIJF IK ME IN?

  • Voor workshops is het noodzakelijk om je in te schrijven. Klik op de betreffende activiteit en schrijf je in via de link!
  • Bij regiomeetings en de coachdag verwachten we dat je aanwezig bent, daar hoef je je dus ook niet voor in te schrijven.
  • Enkele activiteiten zoals de inspiratiebrunch of inwerkdag zijn alleen op uitnodiging.

Activiteiten op locatie

Regiomeetings

DATA REGIOBIJEENKOMST PER REGIO 2021

Brabant & Limburg
Maandag 10 mei 2021, 13.00u – 16.00u
Maandag 22 november 2021,  13.00u – 16.00u (let op, allebei in de middag!)

Noord-Holland
Woensdag 19 mei 2021, 10.00u – 13.00u
Woensdag  24 november 2021, 10.00u – 13.00u

Noord (Friesland & Groningen & Drenthe)
Maandag 17 mei 2021, 10.00u – 13.00u
Maandag 29 november 2021, 10.00u – 13.00u

Oost (Gelderland & Overijssel)
Woensdag 26 mei 2021, 10.00u-13.00u
Woensdag 1 december 2021, 10.00u – 13.00u

Utrecht:
Maandag 31 mei 2021, 10.00u – 13.00u
Maandag 6 december 2021, 10.00u – 13.00u

Zuid-Holland:
Dinsdag 1 juni 2021, 10.00u – 13.00u
Woensdag 8 december 2021, 10.00u – 13.00u

Elke regioteam met coaches heeft 2 keer per jaar een regiobijeenkomst. Alle coaches uit de regio en Sabine zijn hierbij aanwezig. Het doel van de regiomeetings is verbinding en het uitwisselen van feedback. Vragen als: ‘Hoe gaat het in de regio, wat zeggen de cijfers, wat ervaren de coaches, wat zijn de ontwikkelpunten, waar is de organisatie mee bezig, wat is er in ontwikkeling?’ worden hier behandeld.

Regiobijeenkomsten zijn altijd gezellige, inhoudelijke en interactieve meetings.

Nieuw: Vanaf 5 geïnteresseerden of meer is het mogelijk om de meeting aan te vullen met een training!

Locatie: wisselend, altijd in de regio. Sabine laat de locatie uiterlijk 2 weken van te voren weten per e-mail.

Heb je ideeën of punten voor op de agenda? Mail dit dan uiterlijk 1 week voorafgaand aan de regiomeeting naar vragen@gortcoaching.nl

Training - 'meer zakelijke klanten'

Inschrijven: Klik HIER om je in te schrijven voor deze training  LET OP: De training vindt plaats op 10-2/8-4/8-7/18-11 van 10:00 uur – 13:30 uur. De training ‘zinvolle driegesprekken’ vindt op dezelfde dag in de namiddag plaats.

Schrijf je nu in voor deze praktische workshop speciaal voor GORTcoaches! Hier breng je je eigen ervaring in en leer je van jouw vakgenoten. Samen ga je oefenen en elkaar tips geven hoe je in het oriëntatiegesprek nog beter geld of vergoeding kan bespreken.

Doel training: Groei in het motiveren van coachees het traject zakelijk te laten vergoeden, wat resulteert in meer zakelijke trajecten voor jou als coach.
Kosten: Gratis! Let op: als je je inschrijft verwachten we dat je aanwezig bent bij de training. Je kunt je maximaal 2 weken van te voren afmelden. Deelname is dus niet vrijblijvend! Als deelnemer ben je essentieel voor de groei van de groep.
Maximaal aantal deelnemers: 15

Mee doen aan deze workshop is de perfecte gelegenheid om je kwaliteiten in het oriëntatiegesprek eens te oefenen met andere coaches! Hierbij krijg je feedback van vakgenoten op wat je daadwerkelijk doet of zegt in een eerste gesprek, en wat hier wel en niet aan werkt. Tegelijkertijd krijg je een kijkje in de keuken bij de werkwijze van je collega’s! Je wil heel veel weten en bespreken in een oriëntatiegesprek: allereerst natuurlijk wil je contact maken, iemand vertrouwen geven, de coachvraag en doelen verhelderen. Daarnaast heb je ook het praktische deel (waar je wellicht het liefst zo min mogelijk aandacht aan besteed, maar het is nou eenmaal belangrijk!). Geld en vergoedingen zijn in onze ervaring niet de meest favoriete onderwerpen van coaches en klanten! Een coachee heeft zijn of haar praatje vaak al klaar : “ik betaal zelf, want ik wil niet dat mijn werkgever het weet”. Klaar, denk je. Nog een particulier. Of niet? Is er meer mogelijk? Wat kun je verder nog doen?

Vanuit onze ervaring zien we dat hier een grote rol ligt voor de coach. In onze landelijke cijfers zien we grote verschillen tussen coaches in het percentage particuliere en zakelijke klanten, die voor een groot deel te verklaren valt door gedrags- en gespreksvaardigheden in het oriëntatiegesprek. Hier ligt dus nog groeipotentieel! Daarom heb ik – vanuit de overtuiging dat je als coach meer kwaliteit kunt bieden aan je coachee (én opdrachtgever) als een traject zakelijk wordt vergoed (groter budget, meer tijd, evt. meer context, meer tools) – deze workshop ontwikkeld.

Inschrijven: Klik HIER om je in te schrijven voor deze training

Training - 'zinvolle driegesprekken voeren'

Meer context, meer verdieping, meer business

Inschrijven: Klik HIER om je in te schrijven voor deze training  LET OP: De training vindt plaats op 10-2/8-4/8-7/18-11 van 14:00 uur – 17:30. De training ‘meer zakelijke klanten’ vindt op dezelfde dagen in de ochtend plaats. 

Schrijf je nu in voor deze praktische training speciaal voor GORTcoaches! Vind jij het voeren van driegesprekken nog wel eens spannend?  Is het jou niet altijd helder wat het doel is? Of zou je meer handvatten willen om een gesprek te structureren en de valkuilen te herkennen? In deze training ga je daarmee aan de slag!

Doel training: Het vergroten van de transfer tussen coachingssituatie en organisatiecontext. Meer verdieping en context in je trajecten. Meer vertrouwen bij je klanten en uiteindelijk meer business.
Kosten: Gratis! Let op: als je je inschrijft verwachten we dat je aanwezig bent bij de training. Je kunt je maximaal 2 weken van te voren afmelden. Deelname is dus niet vrijblijvend! Als deelnemer ben je essentieel voor de groei van de groep.
Maximaal aantal deelnemers: 15

Inschrijven: Klik HIER om je in te schrijven voor deze training

Training - 'Verhoog jouw doorgangspercentage'

Zelfverzekerd met jouw missie alle coachees ‘binnenhalen’!

Inschrijven: Schrijf je hier in voor één van de trainingen ‘verhoog je doorgangspercentage’ LET OP: De training vindt plaats op 26-1/20-4/14-9/30-11 van 10:00 uur – 13:30 uur.

Schrijf je nu in voor deze praktische training speciaal voor GORTcoaches! Het liefst wil je dat elke cliënt die bij jou op orientatiegesprek komt een coachtraject gaat starten. Maar soms haken mensen toch af. Hoe komt dat en wat kan jij doen om dit te voorkomen?

  • Hoe maken coachees deze beslissing en welke factoren spelen hier in mee?
  • Wat zijn de best practices, wat zijn zaken die werken?
  • Deze kennis delen we graag met je.
  • Volg deze workshop en enthousiasmeer nog meer coachees om een coachtraject bij jou te starten

Doel training: De eigen overtuigingen en eigen missie helder krijgen zodat je er ook tijdens een oriëntatiegesprek bewust mee aan de slag kan gaan. Hierdoor bereik je  uiteindelijk meer business.
Kosten: Gratis! Let op: als je je inschrijft verwachten we dat je aanwezig bent bij de training. Je kunt je maximaal 2 weken van te voren afmelden. Deelname is dus niet vrijblijvend! Als deelnemer ben je essentieel voor de groei van de groep.
Maximaal aantal deelnemers: 15

Inschrijven: Klik HIER om je in te schrijven voor deze training

Inspiratiebrunch

Brunchen en ideeen uitwisselen. Denk mee over de visie en ontwikkelingen van GORTcoaching!

Let op: alleen op uitnodiging.

Inwerkdag nieuwe coaches

Sluit je als nieuwe coach aan bij GORTcoaching? Dan wordt je uitgenodigd voor een inwerkdag.
LET OP: alleen op uitnodiging, niet op inschrijving

27 november 2020
19 maart 2021
18 juni 2021
15 oktober 2021

Activiteiten online

Online Workshop - Krijg meer aanvragen via GORTcoaching

Interessant voor jou als je meer aanmeldingen wil via GORTcoaching!

Hierin behandelen we:
– De gouden driehoek:
– Tips voor het beste profiel en de kracht van 360 feedback
– Tips voor je profielfoto
– Hoe veel locaties heb ik, waar zit ik en waar liggen nog kansen?
– Hoe houd ik mijn agenda bij, welke tips kan ik nog beter toepassen?
– Hoe profileer ik mezelf richting klanten
– Hoe profileer ik mezelf richting GORTcoaching

Online workshop: Schrijf de beste offertes en verdiep je trajecten
 
Leer hoe je de beste offertes schrijft en jouw coachtrajecten verder kunt verdiepen. 
– Hoe verbreed en verdiep ik een traject?
– We gaan hier verder in op het nut van driegesprekken, follow-up en testen!
– Hoe neem ik mijn coachee mee in mijn voorstel?
– Hoe neem ik een organisatie mee in mijn voorstel?
– Hoe schrijf ik een passende offerte en waar moet ik op letten?
– Welke kansen kan ik daarna nog oppakken?
Online workshop: Hulp bij digitale stress - Digitaal Kantoor
 
Vind je het lastig om met Digitaal Kantoor te werken en krijg je graag tips hoe je dit slimmer aan kunt pakken? 
Of heb je vragen over het gebruik van outlook / onedrive? Meld je dan aan voor deze workshop en opfriscursus!
Online meeting: Inspiratiemeeting met Tosca

Schrijf je hier in voor één van de inspiratiesessie met Tosca Gort (wordt nog nieuw gepland)

Tosca GORT is naast de oprichtster, ook hét creatieve en visionaire brein achter GORTcoaching. Om in contact te blijven met de coaches gaat zij een 2 maandelijkse inspiratiemeeting houden via zoom. Heb je leuke ideeën over de ontwikkeling van GORTcoaching, wil je inspiratie of juist inspireren? Be there!