Altijd aan voor je baan

 

 

Over ons

GORTcoaching is superspecialist in individuele coaching en teamcoaching. Ons coachbureau is ontstaan uit liefde voor het vak en gegroeid door enthousiaste klanten die een inspirerend coachtraject hebben doorlopen. Wij werken veel voor bedrijven, particulieren en ambitieuze coachbureaus die hun coaches nog beter willen laten presteren. Kortom als u iets met coaching wilt bent u bij ons aan het juiste adres en helpen we u graag verder!

Visie over coaching

Wij zien coaching als een gestructureerd en doelgericht proces, waarbij de coach op interactieve wijze de gecoachte aanzet tot effectief gedrag door:

1. bewustwording en persoonlijke groei
2. het vergroten van zelfvertrouwen en
3. het exploreren, ontwikkelen en optimaal toepassen van de eigen mogelijkheden in werk en privé situaties.

Visie GORTcoaching

De visie van ons GOCOteam is: ”Resultaat door coaching voor iedereen mogelijk maken”. Aansluitend daarop is onze missie: ”De beste coach in elke plaats”. En dit alles natuurlijk altijd vanuit onze slogan: ”hart voor de mens, liefde voor het vak”.

Het verhaal achter GORTcoaching

GORTcoaching is in 2008 in Utrecht begonnen als kleine coachpraktijk aan huis. Door samen te werken met collega’s is deze kleine praktijk uitgegroeid tot een prachtig landelijk coachbureau. Voor mij persoonlijk is het fijne aan coaching dat het uitgangspunt positief is, jij bent als mens al geweldig zoals je nu bent en waarmee kunnen wij jou van dienst zijn om nog beter te worden? Gelijkwaardigheid tussen coach en coachee zijn daarbij vanzelfsprekend en waarom niet je proces versnellen door iemand die je de juiste vragen durft te stellen? Op zoek naar inspiratie voor bedrijfsbrede samenwerking? Lunch een keer mee, neem contact met ons op via: tosca@gortcoaching.nl of kijk op toscagort.nl.

Directeur & oprichter,

Tosca Gort - Arbeids- & Organisatie Psycholoog, GORTcoaching.nl

“Wij zijn er trots op dat we in 8 jaar zijn uitgegroeid tot het nummer één coachbureau van Nederland. Als autoriteit voelen we ons verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de nieuwe standaard die wij neerzetten op het gebied van kwaliteit, resultaat en service.”

“Wij zijn er trots op dat we in 8 jaar zijn uitgegroeid tot het nummer één coachbureau van Nederland. Als autoriteit voelen we ons verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de nieuwe standaard die wij neerzetten op het gebied van kwaliteit, resultaat en service.”

Tevreden klanten

Locaties in heel Nederland

Topcoaches & psychologen

Jaar doorlopend in ontwikkeling

Neem een 360 graden kijkje bij onze coaches

360_0030_Stitch_XHC

Onze teamwaarden zijn:

Persoonlijke ontwikkeling als levenswijze

Met hart en ziel geloven we in en werken we aan persoonlijke ontwikkeling voor iedereen.

Verbondenheid GORTcoaching

Door samen te werken creëren we intens veel werkplezier en kunnen we onze professionele dromen waarmaken.

Continue kwaliteitsverbetering

We werken continu aan verbeteringen en innovaties geïnspireerd door onze visie.

Resultaat

We leveren een constante hoge kwaliteit door altijd verantwoordelijkheid te nemen voor het beste resultaat.

Het team op het hoofdkantoor:

Tosca Gort

Tosca Gort

Algemeen directeur - tosca@gortcoaching.nl

Ik ben de ”creative director” van GORTcoaching en verantwoordelijk voor de visie, missie en waarden van GORTcoaching. Ik ben de drijvende kracht die binnen groepen altijd net een stapje verder durft te denken. GORTcoaching is voor mij een droom die uitkomt en het is een eer om elke dag samen te werken met de beste a&o psychologen en coaches van Nederland!

Je kunt mij omschrijven als ondernemend, lange termijn denker, pragmatisch en creatief.

Thomas Gaakeer

Thomas Gaakeer

Operationeel en commercieel directeur - thomas@gortcoaching.nl

Ik heb geleerd dat zakelijk succes valt of staat met de mensen in een organisatie. Ondernemen in een team met mensen die samen werken aan het beste coachbureau van Nederland. Dit geeft me iedere dag weer veel energie en daar krijg ik geen genoeg van!

Je kunt mij omschrijven als betrouwbaar, doortastend, klantgericht en mensgericht.

Robbert Lindeman

Robbert Lindeman

Manager webontwikkeling - robbert@gortcoaching.nl

In een organisatie voel ik me op mijn gemak om een soort Zwitsers zakmes te zijn, een sociale nerd als je dat wilt noemen. Door les te geven aan verschillende soorten werknemers heb ik geleerd snel te schakelen en me in te leven in wat mensen nodig hebben om verder te komen.

Je kunt mij omschrijven als doortastend, vrolijk, creatief, analytisch en empathisch.

Sander van der Horst

Sander van der Horst

Kwaliteitsmanager - sander@gortcoaching.nl

In het dagelijks leven werk ik graag samen met ambitieuze, creatieve en inspirerende mensen die mij helpen om mijn blikveld te verbreden. Wanneer ik nieuwe mogelijkheden ontdek, blijf ik niet stil staan maar neem ik initiatief!

Je kunt mij omschrijven als een strategische denker, initiatiefnemer en betrouwbaar.

Joline Wortelboer

Joline Wortelboer

Kwaliteitsmanager - joline@gortcoaching.nl

Ik kan een bijdrage leveren aan het team van GORTcoaching door mijn enthousiasme en betrokkenheid. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar plek voelt binnen een organisatie. Hierin vind ik een transparante en communicatieve houding waardevol en treedt dan ook diplomatiek op in gesprekken. Ik neem een actieve, leidende rol in binnen groepsprocessen en voel me erg verantwoordelijk voor het slagen van een team.

Je kunt mij omschrijven als toegankelijk, energiek, assertief.

Justine Filippo

Justine Filippo

Trainee - justine@gortcoaching.nl

Tijdens mijn opleiding Gezondheidspsychologie is mijn interesse voor training en coaching gewekt. Ik ben erachter gekomen dat de positieve psychologie mij aanspreekt en dat het uitgangspunt van training en coaching hier mooi bij aansluit. Ik vind het fijn om mensen in hun kracht te zien staan en hieraan te kunnen bijdragen. Tijdens mijn stage bij GORTcoaching wil ik mijzelf verder ontwikkelen en meer ervaring op doen als trainer.

Je kunt mij omschrijven als empatisch, leergierig en hulpvaardig.

Shaun Sturgess

Shaun Sturgess

Trainee - shaun@gortcoaching.nl

Bij het volgen van mijn studie psychologie kwam ik er al snel achter dat mijn interesse ligt bij de sociale psychologie waardoor ik nu met veel plezier de master sociale & organisatie psychologie volg. Op professioneel vlak bevind ik me graag in een uitdagende omgeving waarbij inlevingsvermogen en flexibiliteit vereist zijn. Tijdens mijn stage bij GORTcoaching wil ik mijn opgedane kennis combineren met mijn sociale openheid om daarmee een mooie bijdrage te kunnen leveren aan GORTcoaching.

Je kunt mij omschrijven als: sociaal, meedenkend en doortastend.

Emma van Arragon

Emma van Arragon

Trainee - emma@gortcoaching.nl

Tijdens mijn studie psychologie merkte ik dat erg geïnteresseerd was in groepsprocessen, hoe mensen op elkaar reageren en hoe je het beste uit jezelf/een team kan halen. Ik vind het heel interessant om te zien hoe een persoon of team met de juiste mindset beter kan presteren dan een persoon of team die die mindset niet heeft. Omdat het binnen mijn studie vooral bij theorie blijft, hoop ik tijdens mijn stage bij GORTcoaching meer over groepsprocessen en training en coaching in de praktijk te leren.  

Je kunt mij omschrijven als nieuwsgierig, ambitieus en harmonieus.

Julian Blauwhoff

Julian Blauwhoff

Trainee - julian@gortcoaching.nl

Na mijn studies Consumentenwetenschappen en Entrepreneurship ben ik uiteindelijk de master Arbeids- en organisatiepsychologie gaan doen. Bij deze studie voelde ik mij echt op mijn plek en daarom heb ik besloten dat ik hier zeker mee verder wil. Specifiek vind ik het interessant hoe ieder mens met zijn of haar kwaliteiten het maximale uit zichzelf kan halen en de grote rol die mindset hierbij kan spelen. Coaching kan hier naar mijn idee een belangrijk hulpmiddel bij zijn. Ik verwacht dat ik hier tijdens mijn stage bij GORTcoaching alleen maar meer over zal leren!

Je kunt mij omschrijven als: open-minded, proactief en ondernemend

Barbara Dijkhuizen

Barbara Dijkhuizen

Trainee - barbara@gortcoaching.nl

Tijdens een minor Sociale & Organisatiepsychologie en een cursus Positieve Psychologie, die ik heb gevolgd naast mijn studies Arbeidsrecht en Neerlandstiek, heb ik ontdekt dat ik een grote passie heb voor de sturende kracht van taal, persoonlijke ontwikkeling en coaching. Ik vind het mooi om te zien hoe een positieve en inspirerende aanpak ertoe kan leiden dat iedereen de beste versie kan worden van zichzelf. Het begeleiden van mensen geeft mij heel veel energie. Gedurende mijn stage bij GORTcoaching hoop ik te ontdekken of ik coaching na mijn afstuderen ook op professioneel vlak wil gaan uitoefenen.

Je kunt mij omschrijven als ambitieus, empathisch en positief.

Jochem

Jochem

Trainee - Jochem@GORTcoaching.nl

Al voor mijn studie Psychologie was ik bij andere mensen opzoek naar de connectie met anderen. Hierbij zoek ik dan ook graag de diepgang op. Later in mijn studie vond ik in trainingen geven echt mijn passie. Hoe mensen in een groep elkaar kunnen helpen om zoveel mogelijk uit hun eigen ontwikkeling te halen fascineert mij ontzettend, en ik draag dan ook graag bij aan dit proces. Tijdens mijn traineeship bij GORTcoaching wil ik door middel van workshops geven mijn trainers-vaardigheden verder ontwikkelen. Ik verwacht veel te leren van het meedraaien in deze professionele organisatie!

Je kunt mij omschrijven als: gedreven, breed geïnteresseerd en positief.

De coaches van GORTcoaching zijn onder andere aangesloten bij

Certificeringen GORTcoaching

Onder andere deze klanten gingen u voor

Klanten van GORTcoaching

Test jezelf

Mails beantwoorden na werktijd is oke.
Zakelijk bellen s’avonds kan echt niet.
Ik ben altijd bereikbaar voor mijn baas.
Zodra ik de deur uit loop doe ik niets meer voor werk.
Ik zou minder bereikbaar willen zijn.
Irritant als een collega moeilijk doet over niet bereikbaar zijn.

Cijfers

%

Gevoel dat het teveel is

%

Gebrekkige ontpooiingsmogelijkheden

%

Burn-out

%

Werkgerelateerd ziekteverzuim

Burn-out Model

Persoonlijkheid

Treft de ideale werkende: plichtgetrouw, perfectionistisch, kan moelijk nee zeggen, hoge standaarden. Overcommitmend

Hoge taakeisen

Tijdsdruk, emotionele belasting, rolconflicten, werkdruk

Hulpbronnen

Sociale steun, ontplooiingsmogelijkheden, autonomie

Rutger Bregman

Mensen kunnen niet langer dan 6 uur achter elkaar echt productief zijn
Mensen zijn geneigd meer fouten te maken wanneer ze moe zijn of hun concentratie op is.
Het verminderd kalmte, verslechterd het humeur en verlaagd het energie niveau.
Langere tijd bezig verhoogt de stress, en verlaagt uiteindelijk de prestatie en verhoogt de kans op burn-out.

Pak je mobiel en ga naar gortcoaching.nl/altijd-aan

Doe de test
U vraagt zichzelf misschien af of u overspannen bent, u kunt een indicatie krijgen met deze test.
Er is sprake van overspannenheid als voldaan is aan de volgende 3 criteria

1. Ten minste drie van de volgende symptomen zijn aanwezig: moeheid, gestoorde of onrustige slaap, prikkelbaarheid, niet tegen drukte/herrie kunnen, emotionele labiliteit, piekeren, zich gejaagd voelen
concentratieproblemen en/of vergeetachtigheid.

2. U ervaart gevoelens van controle verlies en/ of machteloosheid en hebt het gevoel dat u minder goed in staat bent om met stressvolle situaties om te gaan.

3. U ervaart beperkingen in het beroepsmatig en/of sociaal functioneren.

Oplossing: Coachpool

Ontwikkeling en groei

U kunt de coachpool inzetten voor het ontwikkelen van alle werkgerelateerde competenties.

Alle competenties:
 • Gesprek voeren
 • De-escalatie van conflicten
 • Energie
 • Communicatie
 • Tactisch
 • Klantgerichtheid
 • Probleemanalyse
 • Resultaatgerichtwerken
 • Omgevingsbewustzijn
 • Samenwerken
 • Ondernemerschap
 • Flexibiliteit
 • Stressbestendigheid
 • Discipline
 • Organisatiesensitiviteit
 • Creatief denken
 • Kritisch
 • Organiseren
 • Coachen
 • Motiveren (en stimuleren)
 • Oordeelsvorming
 • Netwerkvaardigheid
 • Uitdrukkingsvaardigheid
 • Innovatief handelen
 • Mensgericht leiderschap
 • Sociabiliteit
 • Doorzettingsvermogen
 • Omgaan met details
 • Zelfsturing
 • Leiderschap
 • Financieel bewustzijn
 • Initiatief ontplooien
 • Conceptueel denken
 • Confronteren
 • Plannen en Organiseren
 • Analyserend vermogen
 • Conflicten beheersen
 • Aanpassingsvermogen
 • Sensitief reageren
 • Presenteren
 • Visie
 • Groepsgericht leiderschap
 • Delegeren
 • Onafhankelijkheid
 • Luisteren, doorvragen en samenvatten
 • Durf
 • Zelfkennis
 • Overtuigen
 • Assertiviteit
 • Onderhandelen
 • Voortgangscontrole
 • Zelfontwikkeling
 • Anticiperen
 • Besluitvaardigheid
 • Zelfprofilering
 • Werkexploratie
 • Marktgerichtheid
 • Reflecteren
 • Etc.

Preventie

Problemen oplossen voor het te laat is. Stress, conflicten, verlies en scheiding zijn typisch voorbeelden waarbij u als werkgever preventief coaching kunt inzetten om bijv. uitval te voorkomen.

Problemen oplossen

Zijn er toch problemen ontstaan en is een medewerker uitgevallen door bijv. een burnout is er alsnog een mogelijkheid om coaching in te zetten om langdurig uitval te voorkomen.