Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Anezka van de Weg

Senior coach

Bel mij via: 085-301-2611 of mail: Anezka@gortcoaching.nl

Kies hier voor een andere coach in jouw regio

DIT IS ANEZKA: Inspirerend, hartelijk, oplossingsgericht, betrokken.

Soorten coaching: Outplacement, Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Re-integratie.

Specialisaties: Loopbaanadvies, Professionals , Hoogsensitieven, Faalangst, Perfectionisten, Artsen, Onderwijs, Teamcoaching, Leiderschap, Competentie coaching, Management coaching, CMI, Noloc, Schoolleiders, Ondernemers, Intervisie, Twijfelaars, Solliciteren, RET, IEMT, Transitievergoeding, Loopbaanbegeleiding, Herintreders, Supervisie, IT en ICT, Mantelzorgers, Therapeut

“Met plezier coach ik om vanuit inzicht vertrouwen in jezelf te krijgen, zodat je de kracht ervaart om te bouwen aan je toekomst.”

Je kan bij mij terecht met vragen over

Je loopbaan, vitaliteit, samenwerking en zin in werk.
Het kan iedereen overkomen. Door veranderingen voel je de onrust: succes neemt af of je mist ineens gedrevenheid, energie of eenvoudigweg het plezier. Dan wordt het tijd, dat je de regie weer in handen krijgt. Wil jij weten hoe je weer beter in balans kunt zijn? Of hoe je die baan krijgt, die echt bij je past? Of wil je weten hoe je slagvaardiger met je team resultaten kunt boeken? Hoe je met je team effectief kunt communiceren om wederzijds vertrouwen en respect te winnen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Zo werk ik

We starten met een gratis oriëntatie gesprek. Hierin bespreken we de situatie en vraagstelling en bepalen we op welke wijze ik jou of je team kan coachen om het gewenste doel te behalen. Elk traject, zowel individueel als in teamverband is maatwerk. Afhankelijk van de vraag kun je bij individuele coaching uitgaan van 3 tot 8 sessies van anderhalf uur. Als het traject door je werkgever vergoed wordt, dan bespreken we het plan voorafgaand aan de sessies met je manager om wederzijdse verwachtingen en doelstelling helder af te stemmen.

Mijn werkwijze is oplossingsgericht, uitgaande van kracht en talenten en geeft je gegarandeerd energie. Afhankelijk van je vraagstelling en persoonlijke voorkeur, zet ik diverse werkmethoden en inspirerende opdrachten in om ook de ervaren professional of manager op een verfrissende en uitdagende manier aan de slag te helpen. Vanuit rust en respect leer ik reflecteren en bied ik nieuwe inzichten in complexe situaties. Ook kan ik je praktische hulp bieden bij sollicitaties (personal branding, CV, LinkedIn, gespreks- en communicatietechnieken).

Certificeringen

 • Register loopbaanprofessional CMI-C gecertificeerd
 • NOLOC Erkend Loopbaanprofessional
 • Erkend IEMT Practitioner
 • Post HBO Beroepsopleiding Loopbaanadviseur bij Vista Nova
 • STiR erkend coach
 • Universitair: Cultuur, Organisatie & Management bij de Vrije Universiteit
 • HBO: Maatschappelijk Werk en Dienstverlening bij De Horst

Diverse verdiepende workshops/trainingen in o.a. Voice Dialogue, trainen met impact, oplossingsgericht coachen, Appreciative Inquiry en creatief coachen

In de sectoren zakelijke dienstverlening, onderwijs en zorg heb ik diverse leidinggevende en adviserende functies bekleed. Door de jaren ben ik me steeds meer gaan specialiseren in duurzame inzetbaarheid van mensen in tijden van verandering.

Reviews

 • “Anezka heeft mij op een geweldige meelevende doeltreffende wijze begeleid op het moment dat ik voor een deel van mijn contract boventallig verklaard werd. Zij zorgt dat je in je kracht komt en blijft en jij zelf in staat bent de juiste keuzes te maken. Dit gaat verder dan alleen maar leiden van werk naar werk!”
 • “Anezka heb ik leren kennen als een toegankelijke, doortastende coach. Zij heeft een medewerker van de poli begeleid. Zij heeft haar daarbij in een relatief kort tijdsbestek van een paar sessies ‘handvatten’ gegeven, waardoor de medewerker een goed inzicht kreeg van wat zij eigenlijk wilde en hoe zij haar doel zou kunnen bereiken. De medewerker is daar direct mee aan de slag gegaan. De terugkoppeling en contacten met mij als teamleider waren erg prettig. Ik zou haar dan ook van harte aanbevelen.”
 • “Samenwerken met Anezka is een waardevolle en inspirerende ervaring. Anezka is gedreven, gepassioneerd en optimist in hart en nieren. Zij weet je altijd weer te verassen omdat ze je meeneemt om de zaken net even vanuit een ander perspectief te beschouwen. Dat doet zij op een zeer doeltreffende wijze. Betrokken, geduldig maar ook vasthoudend. Waarbij zij er altijd erop gericht is om de beste kwaliteiten van mensen naar boven te halen.”
 • “Anezka heeft de kracht om tijdens groepssessies het bestaande programma los te laten en te improviseren om tot een optimaal groepsresultaat te komen. Zij is in staat om goed naar een ieder te luisteren, te coachen, beter te maken. Met haar enthousiasme en empathie geeft zij vertrouwen en haalt ze het beste uit de groep / individu naar boven.”

Coachvormen

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek beoefent de coach:

 • 1 op 1 coaching
 • Coaching via Skype
 • Coaching via email
 • Thuiscoaching
 • Teamcoaching
 • Telefonische coaching
 • Coaching buiten
 • Snelkookpantraject, waarbij je in onze B&B verblijft

Helaas is Anezka van de Weg niet meer beschikbaar