Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Aylin Özlen

Senior coach

Helaas is Aylin Özlen niet meer beschikbaar.

Kies hier voor een andere coach in uw regio!

DIT IS AYLIN: Verdiepend, empathisch, analytisch, creatief.

Soorten coaching: Life coaching, Loopbaancoaching, Jobcoaching, Burn out coaching, Stresscoaching.

Specialisaties: Bewuste mensen, Sensitieven/hoog-gevoeligen, Vastlopers, Misfits, (Young) professionals, Ondernemers, Authenticiteit, (Persoonlijk) leiderschap/eigenaarschap/groei, TMA

“Stel dat je echt doet waar je hart ligt en jij voor 100% van je leven en je werk kan genieten. Daar ga ik voor! Jij ook?”

Je kan bij mij terecht met vragen over

Persoonlijke groei: Als je vastgelopen bent en meer uit je leven wilt halen. Je effectiever wilt werken en leven, tijd wilt besteden aan wat echt belangrijk is. Er wilt achter komen waar het echt om gaat. Op wilt ruimen met beperkende overtuigingen of andere zaken die jou terug houden. Authentiek en krachtig in het leven wilt staan. 100% jezelf wilt zijn en daaruit wilt leven. Eigenaarschap wilt nemen en in actie wilt komen.

Lifecoaching: Voor als je op zoek bent naar zingeving, een diepere betekenis van je leven, levensfaseproblematiek ervaart of begeleiding zoekt bij verlies of transitie. Je in je twintiger-, dertiger-, veertiger dilemma of midlife crisis zit.

Embrace life coaching: Doen wat je raakt, Gevoeligheid als kracht (HSP), ME-time, grenzen stellen, leven vanuit je hart, leven in balans, je lichaam als instrument, meer energie en flow, je intuïtie volgen, bewust leven, je eigen ruimte innemen.

Droombaancoaching: Als je een volgende stap wilt maken, een carrièreswitch overweegt of wilt gaan voor de baan die helemaal bij je talenten en drijfveren past. Een TMA (Talenten Motivatie Analyse) analyse kan hier onderdeel van zijn om meer inzicht te verkrijgen in je unieke talenten en drijfveren.

Relatiecoaching: Als je diepere verbondenheid met de mensen om je heen zoekt, intimiteit en communicatie vanuit je hart.

Zo werk ik

In het oriënterende gesprek kijken wij of er gezamenlijke klik is en het vertrouwen om samen aan het werk te gaan. Wij bespreken je coachingsvraag en je doelen die je wilt bereiken. Jij krijgt meteen een voorstel voor een concrete aanpak en het aantal gesprekken. De trajecten die ik begeleid duren meestal 6-10 sessies van 1.5 uur. Tussen de gesprekken door krijg je steeds opdrachten. In mijn coaching werk ik aan bewustwording, erkenning en acceptatie van je patronen en aan nieuwe manieren om ermee om te gaan. Ik focus op je vermogens, je sterke kanten en wat wél goed gaat. Jij staat centraal, niet de vorm of de methodiek. Ik gebruik wat voor jou werkt, in jouw situatie. Ik combineer speelse en dynamische werkvormen met kennis van de diverse methodieken waarin ik geschoold ben naast mijn werk- en levenservaring.
Zo ontstaat er ruimte, vertrouwen en veerkracht om de regie over je werk en je leven te herpakken. Mijn focus gaat uit naar een duurzame verandering met als basis aandacht voor wat er in het moment aanwezig is. De antwoorden die je zoekt zitten in jou. Mijn coaching gaat de diepte in en is een investering in jezelf.

Certificeringen

 • NLP coach/counselor - Academie voor Psychotherapie
 • Bezielingscoach – Hoogendijk
 • Integratieve Psychotherapie (2 jaar) – Academie voor Psychotherapie
 • TMA (Talenten Motivatie Analyse) Professional
 • Gecertificeerd TTI Success Insights (TSI) DISC Coach
 • Trainer op Identiteitsniveau – Phoenix opleidingen
 • Lumina Spark Consultant
 • Appreciative Inquiry – Instituut voor Interventiekunde
 • Post-Master Interventiekunde – Instituut voor Interventiekunde

Reviews

 • “Aylin rules als het gaat om het vergroten van persoonlijk geluk! Ze heeft me geholpen mijn mentale batterijen op te laden en mijn persoonlijke talenten, doelen en wensen weer op een lijn te krijgen. Na een aantal sessies met Aylin voel ik me veel, veel beter met mezelf!”
 • “Aylin is een expert coach die heel goed luistert, zichzelf vervolgens in staat stelt om scherpe analyses te maken om dan snel tot de kern te komen. Aylin kan je ‘gecontroleerd’’ ongemakkelijk laten voelen, maar doet dit in een duidelijke context. Je profiteert ervan omdat je zo echt aan jezelf gaat werken en je innerlijke zelf beter te leert kennen. Aylin helpt je om jezelf te helpen.”
 • “Voorheen kon ik regelmatig in de stress schieten en veel te veel zorgen maken… Door te snappen welk ineffectief gedragssysteem de overhand nam, kan ik nu op een volwassen manier in controle blijven door te vertrouwen op mijn krachtige “ik”. De vondst van de krachtige “ik”, mijn oerkracht, als basis van mijn handelingen en emoties, heeft mij veel rust en zelfvertrouwen gebracht in mijn leven.”
 • “Aylin verbaasde me meerdere keren met simulaties, rollenspellen en andere oefeningen die mijn ogen echt openden, op een nieuwe en verhelderende manier. Ik kan Aylin echt en eerlijk aanbevelen aan iedereen die een reuzensprong wil maken op zijn / haar weg naar geluk. Je zal er geen spijt van krijgen.”
 • “Aylin geeft je de inzichten die je nodig hebt en blijft gericht op de noodzakelijke doelen. Persoonlijk en zorgzaam, ze blijft hands-on en helpt je om de dingen uit te zoeken die aandacht behoeven. Ik kan haar ten zeerste aanbevelen.”
 • “Aylin is een coach voor wie weinig “gek” is. Zij neemt leiding en geeft tegelijk een heel groot vertrouwen aan degene die ze coacht. Zij gebruikt haar fijn afgestemde intuïtie om heldere vragen te stellen. Heb je behoefte aan snelle transformatie, bij haar ontkom je er niet aan is mijn ervaring!”
 • “Bepaalde situaties, waarbij ik regelmatig ineffectief gedrag liet zien, zoals in de stress schieten, passief langs de kant blijven staan of juist onnodig handelen… weet ik nu om te buigen naar krachtig en effectief gedrag.”
 • “Aylin brengt rust in je gedachtewereld, niet alleen door de rust en het vertrouwen die ze je schenkt, maar ook door het gericht werken aan zelfacceptatie en geduld voor jezelf. Ze houdt een spiegel voor indien je aan het oordelen bent over jezelf. Zelf ondermijnend gedrag wordt spelenderwijs ontmaskerd en omgebogen naar krachtig en effectief gedrag dat juist energie geeft ipv energie kost.”

Coachvormen

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek beoefent de coach:

 • Coaching via Skype
 • Coaching via Facetime
 • Coaching via email
 • Coaching-on-the-job
 • Telefonische coaching
 • Groepscoaching / workshops

Helaas is Aylin Özlen niet meer beschikbaar.