BESTE COACHOPLEIDING VAN NEDERLAND

Coachvaardigheden speciaal voor HR/P&O en L&D’ers

In samenwerking met de Associatie voor Coaching biedt GORTcoaching u exclusief deze 3-daagse coachopleiding, die zowel IFC als EMCC geaccrediteerd is. De International Coach Federation (ICF) is de grootste wereldwijde beroepsvereniging voor coaching. De EMCC bevordert het ontwikkelen van het coachvak en is een keurmerk voor de kwaliteit voor coaching binnen Europa. Er is geen enkele andere coachopleider in Nederland die u beide keurmerken kan bieden.

Vanuit onze geweldige stadstuin:

Vanuit onze inspirerende trainingsruimte met stadstuin in het hippe Amsterdam-Oost gaat u met een kleine groep gelijkgezinden uw coachskills verdiepen. Bekrachtig uw kennis over onderwerpen zoals coachend leidinggeven en intensiveer de manier waarop u vragen kan stellen. Leer het gedrag van uzelf en anderen nog beter analyseren en effectieve interventies toe te passen om zo de optimale werkomgeving te creëren voor u en uw team.

Deze opleiding is geschikt voor:

Deze driedaagse coachopleiding is geschikt voor iedereen die in de brede zin werkzaam is in de Learning&Development en/of Human Resources. Daarnaast is deze opleiding uitermate geschikt voor mensen die de ambitie hebben coaching vaker in te zetten binnen het bedrijf.

Binnen deze opleiding leert u:

  • Uzelf als coach te profileren binnen uw organisatie.
  • Door middel van het stellen van de juiste vragen uw medewerkers stimuleren.
  • Verschillende coachtechnieken effectief toe te passen.
  • Volgens de richtlijnen van de NOBCO een eigen coachinterventie toe te passen.
  • Verschillende manieren kennen waarop u coaching effectief kunt inzetten in uw organisatie.

Je krijgt na succesvolle afronding van deze 3 daagse een internationaal erkend coachdiploma op EMCC foundation niveau. Daarnaast vormt deze 3daagse de start van een door ICF geaccrediteerde opleiding op ACC niveau. U kunt dan direct aan de slag als coach. Wat dit diploma bijzonder maakt is dat deze zowel op ICF als EMCC niveau geaccrediteerd is.

Data & locatie:

De eerstvolgende coachopleiding gaat van start op vrijdag 29 juni en duurt tot en met zondag 1 juli 2018. De groepsgrootte is beperkt tot slechts 15 personen. De locatie is zeer eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer en in de buurt betaalde parkeermogelijkheden waar u voor 10.- per dag kunt parkeren. Wilt u overnachten? Wij raden u het sfeervolle Hotel Arena aan.

Programma

Data en tijden van de coachopleiding:
Vrijdag 29 juni 2018 | 13.30 – 18.00 – 2 plekken
Zaterdag 30 juni 2018 |  9.30 – 18.00 – 2 plekken
Zondag 1 juli 2018 | 9.30 – 18.00 – 2 plekken

Extra training en laatste kans in 2018:
Vrijdag 31 augustus 2018 | 13.30 – 18.00 – nog 8 plaatsen
Zaterdag 1 sept 2018 |  9.30 – 18.00 – nog 8 plaatsen
Zondag 2 sept 2018 |  9.30 – 18.00 – nog 8 plaatsen

Koffie/thee is aanwezig op de trainingslocatie, op de zaterdag en zondag wordt er een uitgebreide lunch verzorgd in Hotel Arena.

Trainingslocatie:
Ruyschstraat 74
1091 CE Amsterdam

NEEM EEN OPTIE

NEEM EEN OPTIE