Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Bianca van den Berg

Nieuwe coach

Bel mij via 085-301-2715 of mail mij op: bianca@gortcoaching.nl

Kies hier voor een andere coach in jouw regio

DIT IS BIANCA: Geïnteresseerd, analytisch, positief, rustig.

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Jobcoaching, Life coaching, Lifestyle coaching.

Specialisaties: Assertiviteit, Balanszoekers, Bewustwording, Communicatie, Concentratie, Doelen, Faalangst, Geluk, High Potentials, Identiteit, Internationals, Introverten, Keuzes maken, Loopbaanbegeleiding, Millenials, Onzekerheid, Oplossingsgericht werken, Patronen doorbreken, Persoonlijk leiderschap, PHD, Piekeren, Professionals, RET, Talentontwikkeling, Technici, Veerkracht, Vitaliteit, Voice dialogue, Wandelcoaching, Werkgeluk, Work-life balance, Zelfvertrouwen, Young professionals

“Samen zorgen we dat je bewuste keuzes gaat maken en je jouw doelen succesvol behaalt.”

Je kan bij mij terecht met vragen over

Hoe je vanuit je eigen waarden en talenten keuzes kunt maken die je helpen in je professionele en persoonlijke leven. Ik help je om beter inzicht te krijgen in wat voor jou belangrijk is, wat je wel helpt en wat je anders zou kunnen gaan doen. Denk hierbij aan vragen zoals:
Waar ben ik echt goed in?
Waar word ik blij van?
Welke loopbaan past bij mij?
Hoe haal ik het maximale uit mezelf?
Hoe kan ik effectief communiceren met anderen?
Hoe ga ik om met stress of onzekerheid die ik ervaar?
Hoe zorg ik dat ik voldoende energie heb om datgene te kunnen doen wat ik wil?
Hoe krijg ik meer plezier in de dingen die ik doe?

Zo werk ik

Een coachtraject draait voor mij 100% om jou. Uiteindelijk moet jij het gevoel hebben dat je dichter bij je doelen bent gekomen en dat je tot nieuwe inzichten en stappen bent gekomen, die jou ook na het coachtraject verder helpen. Hier zullen we dan ook ieder gesprek bij stilstaan.
Een eerste gratis kennismakingsgesprek is erop gericht om jou beter te leren kennen en goed te begrijpen wat je aan het einde van het coachtraject bereikt zou willen hebben. In de vervolggesprekken gaan we aan de slag met verschillende oefeningen en methodieken, die jouw inzicht over jezelf vergroten en waarin je nieuwe dingen kunt uitproberen in een veilige setting. Tussen de gesprekken door geef ik je opdrachten mee, aangezien het uiteindelijk toch draait om plezier en succes in het echte leven. Een coachtraject bestaat doorgaans uit een kennismakingsgesprek en ongeveer 6 gesprekken van 1 tot 1.5 uur.
Ten slotte vind ik het belangrijk dat een coachtraject ook leuk is. Het is voor ons allebei hard werken en soms zal het best confronterend zijn, dan is het ook fijn als er tussendoor gelachen kan worden.

Certificeringen

 • MSc. Sociale Psychologie - Universiteit van Tilburg
 • ICM Coachingsopleiding - ICM Opleidingen - Breda
 • Millennial Coaching - De Nederlandse Academie

10 jaar werkervaring als HR Manager bij grote multinationals (branche: Semiconductor Industrie, Zakelijke dienstverlening)

Reviews

 • "Haar luisterende oren, de met oprechte interesse gestelde vragen en haar kennis over/ervaring met mensen maken Bianca een fijne coach! Ze maakt makkelijk verbinding, kweekt vertrouwen en komt tot de kern. Bianca, je bent van grote waarde geweest in mijn proces!"
 • "Bianca is een fijne gesprekspartner met een goed analyserend en probleemoplossend vermogen. Ze is intelligent en toont oprechte interesse. Dit heeft geholpen om te ontdekken waar mijn kracht ligt, wat belangrijk is in het leven en wat minder aandacht moet krijgen en hoe ik dat het beste kan plannen."
 • "Bianca is eerlijk en oprecht, ad rem, kan uit een verhaal goed de kern halen en doorvragen. Een uniek talent van Bianca is de kracht om vriendelijk te blijven, maar toch erg scherp in haar observaties en feedback te kunnen zijn. Dit kan confronterend te zijn, maar door de manier waarop ze het weet te brengen, sta je er wel voor open en kun je hier ook direct iets mee."
 • "Gaandeweg het coaching traject met Bianca, kwamen we tot de conclusie dat de daadwerkelijke vraag toch nog een laagje dieper bleek te zitten. In plaats van de vraag “wat wil ik”, ging het veel meer over op mezelf te durven vertrouwen en mijn eigen keuzes te maken. Buiten dat dit een waardevol inzicht was, vond ik het ook fijn dat de flexibiliteit er was om ons daar op te richten en daar weer verdere stappen in te kunnen zetten."

Coachvormen

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek beoefent de coach:

 • 1 op 1 coaching
 • Coaching via Skype
 • Wandelcoaching
 • Coaching-on-the-job

Helaas is Bianca van den Berg niet beschikbaar