Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies uw burn-out coach in Den Bosch

Welkom bij GORTcoaching burn-out team Den Bosch!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van uw burn-out coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een burn-out coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons burn-out team staat voor u klaar!

KIES JE BURN-OUT COACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte burn-out coach – ☏ 088 170 1500

Coach Nienke

DIT IS NIENKE: humoristisch, confronterend, pakt door waar jij blijft hangen, effectief

Specialisaties: ACT, Avonturiers, Big Five, Expats, Faalangst, HeartMath, Keuzes maken, Lichaamsgericht werken, Management coaching, Mindfulness, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Life coaching, Lifestyle coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Nancy

DIT IS NANCY: Bewustmakend, warm, betrokken, humor.

Specialisaties: Onzekerheid, Relatiecoaching, Communicatie, Persoonlijk leiderschap, Competentie coaching, NLP, Assertiviteit, Faalangst, Work-life balance, Conflicten, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Burn out coaching, Stresscoaching, Life coaching, Lifestyle coaching.

Gratis oriëntatiegesprek
Coach Franca

Top-level Coach Franca

DIT IS FRANCA: Enthousiasmerend, doelgericht, ondersteunend, laagdrempelig.

Specialisaties: Work-life balance, Veranderingen, Faalangst, Piekeren, Perfectionisten, Twijfelaars, Zelfvertrouwen, Communicatie, Competentie coaching, ACT, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Loopbaancoaching, Lifestyle coaching, Life coaching, Burn out coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind uw burn-out coach bij u in de buurt

Vindt u het belangrijk om bij u in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder ziet u de kaart van Den Bosch en waar ons burn-out team onder andere actief is. Ziet u een burn-out coach bij u in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Een geschikte burn-out coach in Den Bosch

Op zoek naar een geschikte burn-out coach in Den Bosch? Bekijk het diverse aanbod op deze pagina van onze burn-out coaches in Den Bosch. Op het profiel van een burn-out coach in Den Bosch kun je meer informatie vinden over de desbetreffende burn-out coach in Den Bosch. Zo staan onder andere de specialisaties en werkwijze van de burn-out coach in Den Bosch hier beschreven. We hopen je het hierdoor makkelijker te maken bij het kiezen van een passende burn-out coach in Den Bosch.

Een geschikte burn-out coach in Den Bosch gevonden? Bekijk dan direct de beschikbaarheid van de burn-out coach in Den Bosch op het profiel en plan gemakkelijk en snel een oriëntatiegesprek in!

Altijd een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een burn-out coach in Den Bosch

Bij GORTcoaching werken wij met een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Dit is het eerste gesprek wat je met jouw burn-out coach in Den Bosch zult hebben. In dit gesprek maak je kennis met jouw burn-out coach in Den Bosch en kan je kijken of er een klik is met de burn-out coach in Den Bosch. Daarnaast zullen jouw verwachtingen van het coachtraject besproken worden en zal de burn-out coach in Den Bosch vragen wat jouw coachvraag is.

Wanneer je geen klik ervaarde met de burn-out coach in Den Bosch of je verwachtingen van het coachtraject niet overeenkomen met wat de burn-out coach in Den Bosch vertelde, kan je altijd opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een andere burn-out coach in Den Bosch inplannen.

Persoonlijke doelen nastreven samen met jouw burn-out coach in Den Bosch

In het coachtraject is het nastreven van jouw persoonlijke doelen erg belangrijk. Hiervoor ga natuurlijk verder in gesprek met jouw burn-out coach in Den Bosch en zal je ook aan de slag gaan met het maken van reflectie-oefeningen en opdrachten. Op die manier hopen we dat je aan het einde van het coachtraject jouw doelen hebt bereikt en positief kan terugblikken op het coachtraject. De duur van het coachtraject is afhankelijk van jouw coachvraag en doelen, maar gemiddeld genomen zal deze tussen de 5 à 10 coachsessies duren. Dit gaat altijd in overleg met jouw burn-out coach in Den Bosch.

Een passend advies voor een burn-out coach in Den Bosch

Wanneer je het lastig vindt om een geschikte burn-out coach in Den Bosch te vinden die goed aansluit bij jouw wensen en behoeftes, kan je altijd contact met ons opnemen! Ook helpen wij je graag met het inplannen van een oriëntatiegesprek. Telefonisch zijn wij te bereiken op 088 170 1500. Het is ook mogelijk om ons een bericht te sturen via de chat.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Den Bosch

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501