Kies jouw burn-out coach in Den Haag

Welkom bij GORTcoaching burn-out team Den Haag!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw burn-out coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een burn-out coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons burn-out team staat voor jou klaar!

KIES JE BURN-OUT COACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte burn-out coach – ☏ 088 170 1500

Top-level Coach Chris

DIT IS CHRIS: Aandachtig, creatief, ondernemend, inspirerend.

Specialisaties: Organisatiecultuur, Leiderschap, Ondernemerschap, Competentieontwikkeling, Blended learning, Teamvorming, Team mentoring, Harmonie-zoekers, Excellerenden, Verbindingmakers, Samenwerkers, Management coaching, Competentie coaching, MBTI, Nobco, Schoolleiders

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Outplacement, Life coaching, Lifestyle coaching, Transitievergoeding coach, Stresscoaching, Burn out coaching, Re-integratie.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Chris

Coach Sebastiaan

DIT IS SEBASTIAAN: Aanpakker, creatief, spiegelend, energiek

Specialisaties: Millenials, Thirtysomething, Professionals (MBO/HBO), Jongvolwassenen, Persoonlijk leiderschap, Omgaan met veranderingen, Grenzen aangeven, Identiteit en zingeving, Competentie coaching, Persoonlijke ontwikkeling, NLP

Soorten coaching: Stresscoaching, Life coaching, Loopbaancoaching, Burn out coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Sebastiaan
coach nico

Senior Coach Nico

DIT IS NICO: Empathisch, betrokken, analytisch, doelgericht.

Specialisaties: Young & mid-career professionals, ZZP-ers, LGBT's, Identiteit & zingeving, Ondernemerschap, Management coaching, TMA, NLP, RET

Soorten coaching: Burn out coaching, Stresscoaching, Loopbaancoaching, Life coaching, Lifestyle coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Nico

Coach Marianne

DIT IS MARIANNE: Empathisch, doelgericht, enthousiast, effectief

Specialisaties: Beginnend leidinggevenden, Gedreven professionals, Theoretisch opgeleiden, Vastlopers in werk en/of privé, Pleasers, Perfectionisten, Zingeving, Zelfvertrouwen, Leiderschap, Patronen doorbreken, Teamcoaching, Management coaching, Faalangst, Artsen, Loopbaanadvies, Expats, Grenzen stellen, Assertivitiet

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Life coaching, Lifestyle coaching, Outplacement, Transitievergoeding coach, Re-integratie.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Marianne

Top-level Coach Judith

DIT IS JUDITH: Open, positief, betrokken, resultaatgericht

Specialisaties: Professionals, Docenten, Harde werkers, Perfectionisten, Hoogsensitieven, Werk-privé balans, Persoonlijke effectiviteit, Communicatie, CSR, Nobco, Schoolleiders, RET, NLP, Mindfulness, Loopbaanadvies, Advocaten, Artsen, Management coaching, Executives, Expats

Soorten coaching: Burn out coaching, Life coaching, Loopbaancoaching, Stresscoaching, Lifestyle coaching, Transitievergoeding coach, Outplacement, Re-integratie.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Judith

Senior Coach Petra

DIT IS PETRA: Oprecht, down-to-earth, respectvol, sympathiek

Specialisaties: Midden- en hoger management, Management coaching, Beginnend leidinggevenden, Pleasers, Perfectionisten, Uitstellers, Professionele ontwikkeling, Keuzestress, Loopbaanadvies, Zelfvertrouwen, Moeders, Persoonlijke effectiviteit, Werk-privé balans, Faalangst, Grenzen aangeven, Zingeving, Competentie coaching, Nobco, Schoolleiders, NLP, RET, Docenten, Advocaten, Artsen

Soorten coaching: Stresscoaching, Loopbaancoaching, Life coaching, Burn out coaching, Jobcoaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Petra

Coach Christina

DIT IS CHRISTINA: Compassievol, confronterend, ‘mindful’, oplossingsgericht.

Specialisaties: IT- specialisten, Leidinggevenden, Professionals, Abstracte en creatieve denkers, Hoogsensitieven, Prioriteiten stellen, Beslissen en keuzes maken, Communicatie, Empowerment en overtuigen, Omgaan met verlies, Negatieve emoties, Management coaching, TMA, Schoolleiders

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Outplacement, Life coaching, Burn out coaching, Transitievergoeding coach, Re-integratie.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Christina

Senior Coach Annette

DIT IS ANNETTE: Aandachtig, doelgericht, zorgvuldig, enthousiast.

Specialisaties: Effectieve communicatie, Zelfvertrouwen, (Technisch) hoger opgeleiden, (Startend) leidinggevenden, Piekeraars, Balanszoekers, Engelstaligen, Management coaching, NLP, CMI, CSR, RET

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Outplacement, Stresscoaching, Burn out coaching, Life coaching, Transitievergoeding coach.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Annette

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag

Vind jouw burn-out coach bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Amsterdam en waar ons burn-out team onder andere actief is. Zie je een burn-out coach bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Ik ben op zoek naar een burn-out coach in Den Haag, wat nu?

Je hebt besloten om op zoek te gaan naar een burn-out coach in Den Haag, maar hoe vind je nou iemand die goed aansluit bij jou? Een logische vraag, het is belangrijk om een coachtraject te starten met een burn-out coach in Den Haag die aansluit bij jouw wensen en behoeftes. Wij bij GORTcoaching proberen deze keuze zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken door op het profiel van een burn-out coach in Den Haag weer te geven wat zijn/haar werkwijze is en waarin de desbetreffende burn-out coach in Den Haag gespecialiseerd is. Ook staan er reviews over het coachtraject bij de burn-out coach in Den Haag. Op deze manier hopen we dat je een goede keuze kan maken bij het vinden van een burn-out coach in Den Haag. Bekijk de beschikbaarheid van de burn-out coach in Den Haag om snel en gemakkelijk een oriëntatiegesprek in te plannen.

Het eerste gesprek met jouw burn-out coach in Den Haag

Het oriëntatiegesprek zal het eerste gesprek zijn wat je hebt met jouw burn-out coach in Den Haag. In dit gesprek zal je erachter komen of er een klik is tussen jou en de burn-out coach in Den Haag. Ook zal er uitgebreid gevraagd worden wat jouw coachvraag is en welke verwachtingen je van het coachtraject hebt.
Wij bij GORTcoaching vinden het erg belangrijk dat er een klik is met de burn-out coach in Den Haag en dat jouw verwachtingen van het coachtraject overeenkomen met wat de burn-out coach in Den Haag jou verteld. Mocht dit niet het geval zijn, is het altijd mogelijk opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een andere burn-out coach in Den Haag in te plannen.

Het nastreven van doelen in het coachtraject met jouw burn-out coach in Den Haag

In het coachtraject met jouw burn-out coach in Den Haag staat het nastreven van jouw persoonlijke doelen centraal. Deze doelen zullen worden nagestreefd door middel van coachgesprekken met jouw burn-out coach in Den Haag en door het maken van opdrachten en reflectie-oefeningen. De duur van het traject en de tijdsduur van een coachsessie is altijd in afstemming met jouw burn-out coach in Den Haag. Vaak bestaat een coachtraject uit 5 à 10 coachsessies en vinden deze gemiddeld eens in de twee weken plaats.

Een passend advies voor een burn-out coach in Den Haag

Wij bij GORTcoaching staan voor je klaar wanneer je liever een persoonlijk advies wilt voor een burn-out coach in Den Haag. Ook wanneer je hulp nodig hebt met het inplannen van een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een burn-out coach in Den Haag helpen we je graag! Je kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 088 170 1500 of een chat te starten door middel van onze chatfunctie rechts onderin het scherm.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Rotterdam

Uw coach is de enige die op de hoogte is van wat u inhoudelijk met elkaar heeft besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van uw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij u als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals u het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kunt u via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help u graag.

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏/a>

 

 >  Burn-out coach Den Haag