Kies uw burn-out coach in Ede

Welkom bij GORTcoaching burn-out team Ede!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van uw burn-out coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een burn-out coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons burn-out team staat voor u klaar!

KIES JE BURN-OUT COACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte burn-out coach – ☏ 088 170 1500

Top-level Coach Mayke

DIT IS MAYKE: Empathisch, analytisch, doortastend, resultaatgericht.

Specialisaties: Beginnend leidinggevenden, Management coaching, Executives, Expats, Sollicitatiecoaching, Loopbaanadvies, Communicatietraining, Zingeving, Zelfvertrouwen, Faalangst, Veranderprocessen, Teamcoaching, BN'ers, Competentie coaching, Perfectionisten, Advocaten, Artsen, Docenten, CMI, RET, NLP, MBTI, OPQ, Birkman, Big Five, DISC

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Outplacement, Re-integratie 2e spoor, Stresscoaching, Burn out coaching, Lifestyle coaching, Life coaching, Transitievergoeding coach, Re-integratie, Jobcoaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Mayke

Coach Peter

DIT IS PETER: Empatisch, respectvol, doelgericht, sportief.

Specialisaties: Management coaching, Executives, Beginnend leidinggevenden, Leiderschap, Communicatie, Ambitieuzen, Persoonlijke effectiviteit, Talentontwikkeling, Faalangst, Zelfvertrouwen, Balanszoekers, Twijfelaars, Perfectionisten, Professionals, Bedrijfsleven, Competentie coaching, Advocaten, Docenten, Loopbaanadvies, Sollicitatiecoaching, Schoolleiders

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Burn out coaching, Stresscoaching, Outplacement, Transitievergoeding coach, Life coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Peter

Senior Coach Trijny

DIT IS TRIJNY: Oplossingsgericht, positief, stimulerend, betrokken.

Specialisaties: Perfectionisten, Balanszoekers, Piekeraars, Beginnend leidinggevenden, Ambitieuze professionals, Zelfvertrouwen, Stress-hantering, Werk-privé balans, Burn-out preventie en -herstel, Zingeving, Competentie coaching, Management coaching, NFG, EMDR, AGB, Big Five, DISC, Mindfulness, Loopbaanadvies, Moeders, Hoogsensitieven, Faalangst, Sollicitatiecoaching, Docenten

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Life coaching, Lifestyle coaching, Outplacement, Re-integratie, Transitievergoeding coach, Jobcoaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Trijny

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag

Vind uw burn-out coach bij u in de buurt

Vindt u het belangrijk om bij u in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder ziet u de kaart van Amsterdam en waar ons burn-out team onder andere actief is. Ziet u een burn-out coach bij u in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Een geschikte burn-out coach in Ede

Op zoek naar een geschikte burn-out coach in Ede? Bekijk het diverse aanbod op deze pagina van onze burn-out coaches in Ede. Op het profiel van een burn-out coach in Ede kun je meer informatie vinden over de desbetreffende burn-out coach in Ede. Zo staan onder andere de specialisaties en werkwijze van de burn-out coach in Ede hier beschreven. We hopen je het hierdoor makkelijker te maken bij het kiezen van een passende burn-out coach in Ede.
Een geschikte burn-out coach in Ede gevonden? Bekijk dan direct de beschikbaarheid van de burn-out coach in Ede op het profiel en plan gemakkelijk en snel een oriëntatiegesprek in!

Altijd een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een burn-out coach in Ede

Bij GORTcoaching werken wij met een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Dit is het eerste gesprek wat je met jouw burn-out coach in Ede zult hebben. In dit gesprek maak je kennis met jouw burn-out coach in Ede en kan je kijken of er een klik is met de burn-out coach in Ede. Daarnaast zullen jouw verwachtingen van het coachtraject besproken worden en zal de burn-out coach in Ede vragen wat jouw coachvraag is.
Wanneer je geen klik ervaarde met de burn-out coach in Ede of je verwachtingen van het coachtraject niet overeenkomen met wat de burn-out coach in Ede vertelde, kan je altijd opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een andere burn-out coach in Ede inplannen.

Persoonlijke doelen nastreven samen met jouw burn-out coach in Ede

In het coachtraject is het nastreven van jouw persoonlijke doelen erg belangrijk. Hiervoor ga natuurlijk verder in gesprek met jouw burn-out coach in Ede en zal je ook aan de slag gaan met het maken van reflectie-oefeningen en opdrachten. Op die manier hopen we dat je aan het einde van het coachtraject jouw doelen hebt bereikt en positief kan terugblikken op het coachtraject. De duur van het coachtraject is afhankelijk van jouw coachvraag en doelen, maar gemiddeld genomen zal deze tussen de 5 à 10 coachsessies duren. Dit gaat altijd in overleg met jouw burn-out coach in Ede.

Een passend advies voor een burn-out coach in Ede

Wanneer je het lastig vindt om een geschikte burn-out coach in Ede te vinden die goed aansluit bij jouw wensen en behoeftes, kan je altijd contact met ons opnemen! Ook helpen wij je graag met het inplannen van een oriëntatiegesprek. Telefonisch zijn wij te bereiken op 088 170 1500. Het is ook mogelijk om ons een bericht te sturen via de chat.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Ede

Uw coach is de enige die op de hoogte is van wat u inhoudelijk met elkaar heeft besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van uw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij u als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals u het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kunt u via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help u graag.

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏/a>

 

 >  Burn-out coach Ede