Kies uw burn-out coach in Leeuwarden

Welkom bij GORTcoaching burn-out team Leeuwarden!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van uw burn-out coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een burn-out coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons burn-out team staat voor u klaar!

KIES JE BURN-OUT COACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte burn-out coach – ☏ 088 170 1500

Senior Coach Wies

DIT IS WIES: Ontwikkelingsgericht, betrokken confronterend, inzichtgevend, empatisch.

Specialisaties: Mensen in veranderingsprocessen, Carrière switchers, MBO+, hoger opgeleiden, Piekeraars, Zingevingsvraagstukken, Re-integratie, Ontwikkelingstrajecten, Conflicthantering, Competentie coaching, CMI

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Lifestyle coaching, Burn out coaching, Outplacement, Transitievergoeding coach, Re-integratie.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Wies

Coach Jan Willem

DIT IS JAN WILLEM: Warm, oprechte aandacht, confronterend, creatief.

Specialisaties: Verandering, Persoonlijk leiderschap, Balans werk/privé, Kiezen, Talentontwikkeling, Stress, Leidinggevenden, Professionals, Ondernemers, Hoogsensitieven, Hoogbegaafden, Competentie coaching, Management coaching, NLP

Soorten coaching: Stresscoaching, Loopbaancoaching, Life coaching, Burn out coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Jan Willem

Coach Rosa

DIT IS ROSA: Zorgzaam, resultaatgericht, authentiek en creatief.

Specialisaties: Hoogsensitieven, Ondernemers, Mentale piekeraars, Perfectionisten, Ambitieuze zelfontplooiers, Belemmerende overtuigingen, Vermoeidheid, Gezonde relaties, Ontspanning, NLP

Soorten coaching: Burn out coaching, Stresscoaching, Life coaching, Lifestyle coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Rosa

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag

Vind uw burn-out coach bij u in de buurt

Vindt u het belangrijk om bij u in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder ziet u de kaart van Amsterdam en waar ons burn-out team onder andere actief is. Ziet u een burn-out coach bij u in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Een geschikte burn-out coach in Leeuwarden

Op zoek naar een geschikte burn-out coach in Leeuwarden? Bekijk het diverse aanbod op deze pagina van onze burn-out coaches in Leeuwarden. Op het profiel van een burn-out coach in Leeuwarden kun je meer informatie vinden over de desbetreffende burn-out coach in Leeuwarden. Zo staan onder andere de specialisaties en werkwijze van de burn-out coach in Leeuwarden hier beschreven. We hopen je het hierdoor makkelijker te maken bij het kiezen van een passende burn-out coach in Leeuwarden.
Een geschikte burn-out coach in Leeuwarden gevonden? Bekijk dan direct de beschikbaarheid van de burn-out coach in Leeuwarden op het profiel en plan gemakkelijk en snel een oriëntatiegesprek in!

Altijd een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een burn-out coach in Leeuwarden

Bij GORTcoaching werken wij met een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Dit is het eerste gesprek wat je met jouw burn-out coach in Leeuwarden zult hebben. In dit gesprek maak je kennis met jouw burn-out coach in Leeuwarden en kan je kijken of er een klik is met de burn-out coach in Leeuwarden. Daarnaast zullen jouw verwachtingen van het coachtraject besproken worden en zal de burn-out coach in Leeuwarden vragen wat jouw coachvraag is.
Wanneer je geen klik ervaarde met de burn-out coach in Leeuwarden of je verwachtingen van het coachtraject niet overeenkomen met wat de burn-out coach in Leeuwarden vertelde, kan je altijd opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een andere burn-out coach in Leeuwarden inplannen.

Persoonlijke doelen nastreven samen met jouw burn-out coach in Leeuwarden

In het coachtraject is het nastreven van jouw persoonlijke doelen erg belangrijk. Hiervoor ga natuurlijk verder in gesprek met jouw burn-out coach in Leeuwarden en zal je ook aan de slag gaan met het maken van reflectie-oefeningen en opdrachten. Op die manier hopen we dat je aan het einde van het coachtraject jouw doelen hebt bereikt en positief kan terugblikken op het coachtraject. De duur van het coachtraject is afhankelijk van jouw coachvraag en doelen, maar gemiddeld genomen zal deze tussen de 5 à 10 coachsessies duren. Dit gaat altijd in overleg met jouw burn-out coach in Leeuwarden.

Een passend advies voor een burn-out coach in Leeuwarden

Wanneer je het lastig vindt om een geschikte burn-out coach in Leeuwarden te vinden die goed aansluit bij jouw wensen en behoeftes, kan je altijd contact met ons opnemen! Ook helpen wij je graag met het inplannen van een oriëntatiegesprek. Telefonisch zijn wij te bereiken op 088 170 1500. Het is ook mogelijk om ons een bericht te sturen via de chat.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Leeuwarden

Uw coach is de enige die op de hoogte is van wat u inhoudelijk met elkaar heeft besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van uw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij u als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals u het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kunt u via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help u graag.

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏/a>

 

 >  Burn-out coach Leeuwarden