Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies uw burn-out coach in Leidschendam

Welkom bij GORTcoaching burn-out team Leidschendam!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van uw burn-out coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een burn-out coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons burn-out team staat voor u klaar!

KIES JE BURN-OUT COACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte burn-out coach – ☏ 088 170 1500

Senior Coach Ester

DIT IS ESTER: Resultaatgericht, uitdagend, betrokken, oprecht.

Specialisaties: Angst, Assertiviteit, Balanszoekers, Biografisch coachen, Coaching on the job, Conflicten, Dertigers, Familiecoaching, Familieopstelling, Geluk, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement, Jobcoaching, Life coaching, Re-integratie.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Marianne

DIT IS MARIANNE: Empathisch, doelgericht, enthousiast, effectief

Specialisaties: Persoonlijk leiderschap, Professionals, Pleasers, Perfectionisten, Zingeving, Zelfvertrouwen, Leiderschap, Patronen doorbreken, Teamcoaching, Zorg, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Life coaching, Lifestyle coaching, Outplacement.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Annette

DIT IS ANNETTE: Aandachtig, doelgericht, kernachtig, enthousiast.

Specialisaties: Zelfvertrouwen, Communicatie, Leiderschap, Piekeren, Balanszoekers, Perfectionisten, Technici, Internationals, Management coaching, NLP, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Outplacement, Stresscoaching, Burn out coaching, Life coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Marjon

DIT IS MARJON: Liefdevol, empathisch, inspirerend en authentiek.

Specialisaties: Accepteren, Assertiviteit, Bewustwording, Biografisch coachen, Balanszoekers, Biografisch coachen, Conflicten, Counselling, Cultuurverschillen, DISC, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Life coaching, Lifestyle coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Top-level Coach Petra

DIT IS PETRA: Betrokken, down-to-earth, respectvol, sympathiek

Specialisaties: Management coaching, Leiderschap, Pleasers, Perfectionisten, Uitstelgedrag, Professionals, Keuzes maken, Loopbaanadvies, Zelfvertrouwen, Moeders, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Loopbaancoaching, Life coaching, Burn out coaching, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind uw burn-out coach in Leidschendam bij u in de buurt

Vindt u het belangrijk om bij u in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder ziet u de kaart van Leidschendam en waar ons burn-out team onder andere actief is. Ziet u een burn-out coach bij u in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Ik ben op zoek naar een burn-out coach in Leidschendam, wat nu?

Je hebt besloten om op zoek te gaan naar een burn-out coach in Leidschendam, maar hoe vind je nou iemand die goed aansluit bij jou? Een logische vraag, het is belangrijk om een coachtraject te starten met een burn-out coach in Leidschendam die aansluit bij jouw wensen en behoeftes. Wij bij GORTcoaching proberen deze keuze zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken door op het profiel van een burn-out coach in Leidschendam weer te geven wat zijn/haar werkwijze is en waarin de desbetreffende burn-out coach in Leidschendam gespecialiseerd is. Ook staan er reviews over het coachtraject bij de burn-out coach in Leidschendam. Op deze manier hopen we dat je een goede keuze kan maken bij het vinden van een burn-out coach in Leidschendam. Bekijk de beschikbaarheid van de burn-out coach in Leidschendam om snel en gemakkelijk een oriëntatiegesprek in te plannen.

Het eerste gesprek met jouw burn-out coach in Leidschendam

Het oriëntatiegesprek zal het eerste gesprek zijn wat je hebt met jouw burn-out coach in Leidschendam. In dit gesprek zal je erachter komen of er een klik is tussen jou en de burn-out coach in Leidschendam. Ook zal er uitgebreid gevraagd worden wat jouw coachvraag is en welke verwachtingen je van het coachtraject hebt.

Wij bij GORTcoaching vinden het erg belangrijk dat er een klik is met de burn-out coach in Leidschendam en dat jouw verwachtingen van het coachtraject overeenkomen met wat de burn-out coach in Leidschendam jou verteld. Mocht dit niet het geval zijn, is het altijd mogelijk opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een andere burn-out coach in Leidschendam in te plannen.

Het nastreven van doelen in het coachtraject met jouw burn-out coach in Leidschendam

In het coachtraject met jouw burn-out coach in Leidschendam staat het nastreven van jouw persoonlijke doelen centraal. Deze doelen zullen worden nagestreefd door middel van coachgesprekken met jouw burn-out coach in Leidschendam en door het maken van opdrachten en reflectie-oefeningen. De duur van het traject en de tijdsduur van een coachsessie is altijd in afstemming met jouw burn-out coach in Leidschendam. Vaak bestaat een coachtraject uit 5 à 10 coachsessies en vinden deze gemiddeld eens in de twee weken plaats.

Een passend advies voor een burn-out coach in Leidschendam

Wij bij GORTcoaching staan voor je klaar wanneer je liever een persoonlijk advies wilt voor een burn-out coach in Leidschendam. Ook wanneer je hulp nodig hebt met het inplannen van een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een burn-out coach in Leidschendam helpen we je graag! Je kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 088 170 1500 of een chat te starten door middel van onze chatfunctie rechts onderin het scherm.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Leidschendam

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501