Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw burn-out coach in Rotterdam

Welkom bij GORTcoaching burn-out team Rotterdam!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw burn-out coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een burn-out coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons burn-out team staat voor jou klaar!

KIES JE BURN-OUT COACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte burn-out coach – ☏ 088 170 1500

Senior Coach Annette

DIT IS ANNETTE: Aandachtig, doelgericht, kernachtig, enthousiast.

Specialisaties: Zelfvertrouwen, Communicatie, Leiderschap, Piekeren, Balanszoekers, Perfectionisten, Technici, Internationals, Management coaching, NLP, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Outplacement, Stresscoaching, Burn out coaching, Life coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Top-level Coach Petra

DIT IS PETRA: Betrokken, down-to-earth, respectvol, sympathiek

Specialisaties: Management coaching, Leiderschap, Pleasers, Perfectionisten, Uitstelgedrag, Professionals, Keuzes maken, Loopbaanadvies, Zelfvertrouwen, Moeders, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Loopbaancoaching, Life coaching, Burn out coaching, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Nancy

DIT IS NANCY: Rust, persoonlijk, praktisch en resultaatgericht.

Specialisaties: Arbeidsmarkt, Zingeving, Competentie coaching, Ziekteverzuim, Work-life balance, Zelfvertrouwen, Werkgeluk, Werkdruk, Duurzame inzetbaarheid, Loopbaan APK, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement, Life coaching, Re-integratie.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Debbie

DIT IS DEBBIE: Empathisch, confronterend, oprecht, creatief.

Specialisaties: Persoonlijk leiderschap, Bewustwording, Professionals, Vitaliteit, Zorg, Ziekteverzuim, Organisatieontwikkeling, Teamcoaching, Perfectionisten, Faalangst, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Jobcoaching, Life coaching, Burn out coaching, Outplacement, Lifestyle coaching, Stresscoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Ester

DIT IS ESTER: Resultaatgericht, uitdagend, betrokken, oprecht.

Specialisaties: Angst, Assertiviteit, Balanszoekers, Biografisch coachen, Coaching on the job, Conflicten, Dertigers, Familiecoaching, Familieopstelling, Geluk, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement, Jobcoaching, Life coaching, Re-integratie.

Gratis oriëntatiegesprek

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind jouw burn-out coach bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Rotterdam en waar ons burn-out team onder andere actief is. Zie je een burn-out coach bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Op zoek naar een burn-out coach in Rotterdam?

Wanneer je op zoek bent naar een burn-out coach in Rotterdam is het belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Je wilt een burn-out coach in Rotterdam die écht bij je past en aansluit op jouw wensen en behoeften. Maar hoe maak je nou de juiste keuze? We snappen dat dit lastig kan zijn. Daarom hebben wij op deze pagina per burn-out coach in Rotterdam informatie staan over hoe de desbetreffende burn-out coach in Rotterdam werkt en wat zijn/haar specialisaties zijn. Op deze manier hopen we je het makkelijker te maken om een geschikte burn-out coach in Rotterdam te vinden. Als je een geschikte burn-out coach in Rotterdam hebt gevonden, bekijk dan direct de beschikbaarheid op het profiel om vervolgens een oriëntatiegesprek in te plannen!

Een eerste kennismaking met een burn-out coach in Rotterdam

Je zal voor het eerst kennismaken met jouw burn-out coach in Rotterdam tijdens het oriëntatiegesprek. Hierin zal er samen met jouw burn-out coach in Rotterdam gekeken worden wat jouw coachvraag is en wat je van het coachtraject verwacht. Daarnaast zal je er in het oriëntatiegesprek achter komen of er een klik is met de burn-out coach in Rotterdam. Het hebben van een klik met jouw burn-out coach in Rotterdam vinden we erg belangrijk. Wanneer dit niet het geval is, kan je altijd opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek inplannen met een andere burn-out coach in Rotterdam.

Een coachtraject met een burn-out coach in Rotterdam

Wanneer je van start gaat met het coachtraject met jouw burn-out coach in Rotterdam, zal er allereerst besproken worden wat jouw persoonlijke doelen zijn. Tijdens het hele coachtraject zal je samen met jouw burn-out coach in Rotterdam werken aan deze doelen. Dit wordt gedaan door middel van coachgesprekken met jouw burn-out coach in Rotterdam maar ook door het maken van opdrachten en reflectie-oefeningen. Aan het einde van het coachtraject zal er samen met de burn-out coach in Rotterdam worden stilgestaan bij wat je bereikt hebt en waar je nog aan zou willen werken. De duur van het coachtraject is afhankelijk van jouw coachvraag en persoonlijke doelen. Vaak duurt een coachtraject met een burn-out coach in Rotterdam tussen de 5 à 10 coachsessies. De coachsessies met jouw burn-out coach in Rotterdam vinden gemiddeld eens in de twee weken plaats.

Liever persoonlijk advies voor een burn-out coach in Rotterdam?

Het kan lastig zijn een geschikte burn-out coach in Rotterdam te vinden. Dat kunnen wij goed begrijpen. Daarom staan onze medewerkers voor je klaar voor een persoonlijk advies. Je kunt ons bereiken door te bellen naarof gebruik te maken van de chatfunctie rechts onderin het scherm.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Rotterdam

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501