Kies uw burn-out coach in Spijkenisse

Welkom bij GORTcoaching burn-out team Spijkenisse!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van uw burn-out coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een burn-out coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons burn-out team staat voor u klaar!

KIES JE BURN-OUT COACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte burn-out coach – ☏ 088 170 1500

Senior Coach Petra

DIT IS PETRA: Oprecht, down-to-earth, respectvol, sympathiek

Specialisaties: Midden- en hoger management, Management coaching, Beginnend leidinggevenden, Pleasers, Perfectionisten, Uitstellers, Professionele ontwikkeling, Keuzestress, Loopbaanadvies, Zelfvertrouwen, Moeders, Persoonlijke effectiviteit, Werk-privé balans, Faalangst, Grenzen aangeven, Zingeving, Competentie coaching, Nobco, Schoolleiders, NLP, RET, Docenten, Advocaten, Artsen

Soorten coaching: Stresscoaching, Loopbaancoaching, Life coaching, Burn out coaching, Jobcoaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Petra

Coach Jolize

DIT IS JOLZE: Rustig, geïnteresseerd, direct, doelgericht.

Specialisaties: Grenzen aangeven, Faalangst, Zelfvertrouwen, Werk/privé balans, Perfectionisten, Piekeraars, Pleasers, Ambitieuzen, Harde werkers, Intrinsiek gemotiveerden zoals bv zorg, politie en onderwijs, Zorgprofessionals

Soorten coaching: Stresscoaching, Burn out coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Jolize
coach nico

Senior Coach Nico

DIT IS NICO: Empathisch, betrokken, analytisch, doelgericht.

Specialisaties: Young & mid-career professionals, ZZP-ers, LGBT's, Identiteit & zingeving, Ondernemerschap, Management coaching, TMA, NLP, RET

Soorten coaching: Burn out coaching, Stresscoaching, Loopbaancoaching, Life coaching, Lifestyle coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Nico

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag

Vind uw burn-out coach bij u in de buurt

Vindt u het belangrijk om bij u in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder ziet u de kaart van Amsterdam en waar ons burn-out team onder andere actief is. Ziet u een burn-out coach bij u in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Een burn-out coach in Spijkenisse die bij mij past, hoe vind ik die?

Een veelvoorkomende vraag bij het vinden van een burn-out coach in Spijkenisse is: hoe vind ik een burn-out coach die écht bij me past? We kunnen deze vraag goed begrijpen en daarom proberen we je dit zo makkelijk mogelijk te maken. Door te klikken op het profiel van een burn-out coach in Spijkenisse, vind je meer informatie over de burn-out coach in Spijkenisse. Er staat bijvoorbeeld hoe de burn-out coach te werk gaat en met welke vraagstukken er veel gewerkt is. Op die manier hopen we dat je een goede keuze kunt maken met het vinden van een burn-out coach in Spijkenisse. Wanneer je een goed gevoel hebt bij een burn-out coach in Spijkenisse, kun je makkelijk en snel een oriëntatiegesprek inplannen. Bekijk de beschikbaarheid van de burn-out coach in Spijkenisse onderaan op de pagina van het profiel.

Plan een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een passende burn-out coach in Spijkenisse

In het oriëntatiegesprek kan je kennismaken met jouw burn-out coach in Spijkenisse. Op deze manier kan je kijken of je een klik ervaart met de gekozen burn-out specialist in Spijkenisse. Wanneer dit niet het geval is, is het altijd mogelijk opnieuw een gratis oriëntatiegesprek inplannen met een andere burn-out coach in Spijkenisse. Ook zullen eventuele vergoedingsmogelijkheden in het oriëntatiegesprek besproken worden en zal de burn-out coach in Spijkenisse vragen wat je verwachtingen van het coachtraject zijn.

De werkwijze van een burn-out coach in Spijkenisse

Wanneer het oriëntatiegesprek met jouw burn-out coach in Spijkenisse naar wens is verlopen en je gaat starten met het coachtraject, zal jouw coachvraag verder worden uitgevraagd. Daarnaast ga je samen met jouw burn-out coach in Spijkenisse doelen opstellen. Gedurende het hele coachtraject zul je werken aan deze persoonlijke doelen. Dit wordt gedaan door verder in gesprek te gaan met de burn-out coach in Spijkenisse. Daarnaast zal je ook aan de slag gaan met het maken van reflectie-oefeningen en eventuele opdrachten.
De duur van het coachtraject is afhankelijk van jouw coachvraag en persoonlijke doelen. Gemiddeld duurt een coachtraject tussen de 5 à 10 coachsessies en vindt er eens in de twee weken een coachsessie plaats, maar dit gaat altijd in overleg met jouw burn-out coach in Spijkenisse.

Advies nodig bij het kiezen van de juiste burn-out coach in Spijkenisse?

Graag een persoonlijk advies voor een geschikte burn-out coach in Spijkenisse? Wij helpen je graag! Je kunt telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naarof je kunt gebruik maken van onze chatfunctie rechtsonder het scherm.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Spijkenisse

Uw coach is de enige die op de hoogte is van wat u inhoudelijk met elkaar heeft besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van uw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij u als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals u het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kunt u via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help u graag.

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏/a>

 

 >  Burn-out coach Spijkenisse