Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

MIJN CONTACTGEGEVENS:
085-3012618
cecile@gortcoaching.nl

DIT IS CÉCILE: empathisch, rustig, geduldig, doortastend.

Soorten coaching: Stresscoaching, Loopbaancoaching, Life coaching.

Specialisaties: Loopbaanadvies, Young professionals, Perfectionisten, Hoogsensitieven, Creativiteit, Work-life balance, Moeders, Assertiviteit, Faalangst, Loopbaanbegeleiding, Loslaten, Onzekerheid, Opvoeding, Patronen doorbreken, Persoonlijk leiderschap, Positiviteit, Rouw, Spiritualiteit, Veerkracht, Veranderingen, Wandelcoaching, Werkgeluk, Work-life balance, Zelfvertrouwen, Zingeving, Moeders, Balanszoekers, Hoogsensitieven, Perfectionisten, Dertigers, Vrouwen, Innerlijk kind werk, Energetisch werk, Creatieve coaching, Intuïtief coachen, Transformationeel coachen, HSP

“Ik help je graag om jezelf, jouw ambities en behoeften serieus te nemen en grenzen aan te geven waar nodig. Daar wordt iedereen beter van: niet alleen jijzelf, maar ook je omgeving.”

Je kan bij mij terecht met vragen over

 • Zelfvertrouwen en zelfzorg: Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen, kom ik voor mezelf op, maak ik keuzes waar ik gelukkig van word en leer ik grenzen stellen? Wat kan ik doen om me minder onzeker, verdrietig, moe of angstig te voelen?  
 • Loopbaan en carrière: Ik heb het bij mijn huidige baan niet meer naar mijn zin, maar weet niet wat ik dan wel wil, hoe kom ik daar achter? Hoe maak ik hierin de ‘goede’ / ‘verstandige’ keuze? Wat is mijn volgende stap, punt op de horizon?  
 • Stress en overspannenheid: Hoe houd ik 1000 ballen in de lucht? Wat kan ik doen om me minder moe en gespannen te voelen en te voorkomen dat ik burn-out raak? Hoe krijg ik meer rust? 

Zo werk ik

Coaching met hoofd, hart en handen.. Dat is hoe ik werk. In de coaching sessies gebruiken we het gesprek, afgewisseld met andere coachtechnieken en -opdrachten, om jouw onderliggende (belemmerende) overtuigingen en gevoelens aan het licht te brengen en deze vervolgens om te buigen. Welke technieken en opdrachten gebruikt worden, hangt af van jou en jouw vraag op dat moment. Er zijn dus meerdere invalshoeken en methoden mogelijk, je krijgt altijd een sessie en traject op maat.

Jij doet waardevolle inzichten op, waaraan je acties koppelt die jij tussen de sessies uitvoert. We gaan dus niet alleen praten, je gaat ook echt iets dóen! Echte verandering staat of valt immers met de stappen die jij zet. Ik ben als coach pas succesvol als jij dat bent.

Ik neem de tijd om naar je te luisteren en je echt te horen en zien. Alles mag er zijn. Ik confronteer je waar dat jouw proces ten goede komt. Alles met het doel om jou te laten groeien. Zodat je kunt genieten van een fijn, rustig, maar afwisselend en leuk leven. Het kan echt anders!

Certificeringen

 • Master orthopedagogiek (Universiteit Leiden)
 • Integratieve TherapeutCoach (Nederlandse Academie voor Psychotherapie)

Reviews

 • “Het fijnste aan mijn coachtraject vond ik dat Cécile zich vanaf het eerste gesprek open en begripvol opstelde, waardoor ik me erg op mijn gemak voelde. Door de vragen die ze stelde en de oefeningen waarmee we aan de slag gingen, werd ik aan het denken gezet. Hierdoor kon ik thuis zelfstandig verder werken aan het bereiken van mijn doelen.”
 • “Heel fijn kunnen sparren samen met Cécile over dingen waar ik tegenaan loop. Ze gaf mij nieuwe inzichten, liet me stilstaan bij wat ik nu precies voelde en gaf mij praktische handvatten en tips om hiermee aan de slag te gaan.”
 • “Cécile is een fijne, doortastende coach. Met haar professionele houding en rustige uitstraling creëert zij een veilige en vertrouwde sfeer, die ervoor zorgt dat ik mijn kwetsbaarheid durf te tonen, dieper liggende thema’s bespreekbaar durf te maken en kan werken aan het anders/beter omgaan met belemmerende gedachten.”
 • “Voor mij hebben de afspraken geholpen weer op een andere (positieve) manier naar jezelf te kijken. Het is fijn om doelgericht aan de slag te gaan met iets waar je op dat moment het meeste mee zit. Door een positieve en empathische benadering ging ik elke keer weer met meer energie naar buiten dan waar ik mee binnenkwam.”
 • “Superfijn om snel en met concrete stappen iets aan te kunnen pakken waar je soms al een tijdje tegenaan loopt, dan blijkt toch dat je met een gesprek veel sneller tot nieuwe inzichten komt om prettiger met je omgeving om te gaan. Ik vond het erg prettig om samen met een positieve insteek te kijken naar oplossingen, in plaats van te blijven hangen in wat niet goed gaat.”
 • “Cecile is een fijne coach. Ik heb de gesprekken als heel prettig ervaren. Op een rustige manier heeft zij mij goede tips en handvatten gegeven. Ik heb er heel veel aan gehad. Ik zou het iedereen aanraden.”

Coachvormen

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek beoefent de coach:

 • Coaching via Skype
 • Coaching via Facetime
 • Wandelcoaching

Beschikbaarheid van coach Cécile Heins | 085-3012618

} Klik op het tijdstip dat je uitkomt.
l Vul je gegevens in.
Je krijgt per e-mail direct een bevestiging van jouw gratis oriëntatiegesprek.

Aanvraagformulier Gratis Oriëntatiegesprek

Nadat je het formulier hebt ingevuld, krijgt je direct per e-mail een bevestiging van jouw gratis oriëntatiegesprek doorgestuurd.

Let op: Wacht niet te lang met boeken als je graag aan de slag wilt met deze coach. De agenda kan snel vollopen.

Coachgesprek

Kortingstarief speciaal voor particulieren

€ 109,- / uur
 • Altijd een gratis oriëntatiegesprek.
 • Het standaardtarief (voor bedrijven & instellingen) is € 149,- per uur, excl. BTW. Het speciale kortingstarief voor particulieren is € 109,- per uur, incl. BTW.
 • Zelf de duur van uw gesprekken bepalen.
 • Zelf uw gesprekken inplannen (gemiddeld om de 2-3 weken).
 • Gemiddeld 6-10 coachgesprekken per traject.
 • Coachtrajecten worden zeer vaak vergoed door de werkgever.
 • Liever een eenmalige sessie (en dus het gratis oriëntatiegesprek overslaan)? Dit kan! Een eenmalige powercoaching is 1,5 uur. Zet bij opmerkingen dat het een eenmalige sessie betreft!
 • Bespreek de opties met uw coach!