Kies uw coach in Aalsmeer

Welkom bij GORTcoaching team Aalsmeer!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van uw coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coaching amsterdam
Coach Arnhem
Ons team staat voor u klaar!

Ons team in Aalsmeer

Hieronder ziet u een overzicht van onze coaches in Aalsmeer. Wilt u meer weten over hun opleiding, ervaring, reviews of hoe zij met uw persoonlijk vraagstuk aan de slag willen gaan? Klik op de tekst onder hun profielfoto en lees meer in hun uitgebreide profiel. Daar kunt u ook vinden hoe u met de coach een afspraak kunt maken voor uw gratis oriëntatiegesprek. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een coach? Neem dan gerust contact met ons op, we zijn er voor u! – ☏ 088 170 1500

Senior coach Jolanda

DIT IS JOLANDA: Praktisch, empathisch, rustgevend en resultaatgericht.

Specialisaties: Burn-out preventie en herstel, Assertiviteit, Zelfvertrouwen, Persoonlijke effectiviteit, Efficiënt werken, Rationele Effectiviteits Training , Onzekere professionals, Drukbezette leidinggevenden, Zelfstandig ondernemers, Ambitieuze supervrouwen

Soorten coaching: Burn out coaching, Competentie coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Jolanda

Coach Sharon

DIT IS SHARON: helder, rustig, sensitief, oplossingsgericht

Specialisaties: Zoekers, Niet-assertieven, Perfectionisten, Mid-career, Kiezen, Grenzen stellen, Zingeving

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Life coaching, Competentie coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Sharon

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen u graag

Vind uw coach bij u in de buurt

Vind u het belangrijk om bij u in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder ziet u de kaart van Aalsmeer en waar ons team onder andere actief is. Ziet u een coach bij u in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Coach Aalsmeer

Op zoek naar een goede coach in Aalsmeer? Boek nu een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze coaches in Aalsmeer! Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om te kijken of er een klik is met de coach. Is dit niet het geval? Dan is het uiteraard mogelijk om een nieuw gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen met een andere coach.

Coachtraject in Aalsmeer

Hoe gaat het inplannen van een oriëntatiegesprek in zijn werk? Nu u weet dat u een coach zoekt in Aalsmeer, kunt u de coach selecteren op basis van zijn of haar specialisaties en doelgroepen. Hierbij is het belangrijk dat dit aansluit bij uw hulpvraag. Als u een geschikte coach heeft gevonden, kunt u zien wat de beschikbaarheid is van de coach, waarna u een oriëntatiegesprek in kunt plannen via het online aanvraagformulier.

Tijdens het oriëntatiegesprek kunt u samen met de coach bespreken wat uw hulpvraag is, wat uw verwachtingen zijn van het coachtraject en kan de coach een indicatie geven van hoe lang het traject ongeveer zal duren. Natuurlijk is dit altijd in overleg met u. U bepaalt uiteindelijk zelf hoe lang het traject duurt, hoe lang de coachsessies duren en wat er besproken wordt. Daarnaast zal de coach in Aalsmeer tijdens het oriëntatiegesprek met u de vergoedingsmogelijkheden doornemen.

Waarom kiezen voor een coach Aalsmeer van GORTcoaching?

GORTcoaching is een landelijk coachbureau, gericht op zowel individuele coaching als op teamcoaching. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende vormen van coaching, zoals loopbaancoaching, life coaching en stress en burn-out coaching. Klik hier voor het complete aanbod aan soorten coaching. Wij willen coaching bereikbaar maken voor iedereen. Hierbij is het mogelijk maken van waardevolle inzichten die actief bijdragen aan professionele en persoonlijke ontwikkeling onze missie. Wij zijn continu bezig met het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van de coachtrajecten. Wij werken alleen samen met de beste coaches in Aalsmeer zodat u het beste resultaat behaalt.

Hulp nodig bij het zoeken van een coach in Aalsmeer, of bij het inplannen van een gratis kennismakingsgesprek? U kunt direct met ons chatten of bellen naar 088 170 1500.

Joline Wortelboer

Kwaliteitsmanager van team Aalsmeer

Uw coach is de enige die op de hoogte is van wat u inhoudelijk met elkaar heeft besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van uw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij u als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals u het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kunt u via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help u graag.

 

Let us take care of you, we care!

joline@gortcoaching.nl / ☏/a>

 


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden >  Kies uw regio  >  Coach Aalsmeer