Senior Coach Anezka

Dit is Anezka: betrokken, oplossingsgericht, inspirerend, deskundig
Doelgroep: managers & professionals (MBO t/m WO)
Specialisaties: loopbaan, outplacement, re-integratie, persoonlijke effectiviteit, groeps- en teamcoaching

Je kunt bij mij terecht met vragen over: je loopbaan, vitaliteit en zin in je werk.
Het kan iedereen overkomen. Door veranderingen thuis, op het werk of wellicht wel in jezelf voel je onrust. Je bent niet meer zo succesvol of voelt je niet gewaardeerd. Wellicht mis je gedrevenheid, energie of voel je je onzeker? Je vraagt je af, hoe je de regie weer krijgt over je loopbaan. Hoe je die baan krijgt, die echt bij je past. Hoe je een betere balans krijgt tussen werk en privé. Of wil je weten hoe je slagvaardiger met je team resultaten kunt boeken? Hoe je resultaatgericht kunt communiceren en wederzijds vertrouwen en respect kunt winnen. Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Zo werk ik: We starten met een oriëntatiegesprek. Hierin bespreken we jouw situatie en vraagstelling en bepalen we op welke wijze ik je kan coachen om jouw doel te behalen. Afhankelijk van jouw individuele situatie en coachingsvraag kun je uitgaan van 6 tot 10 sessies van anderhalf uur. Als het traject door je werkgever vergoed wordt, dan bespreken we het plan voorafgaand aan de sessies met je manager om wederzijdse verwachtingen en doelstelling helder af te stemmen.

Mijn werkwijze is oplossingsgericht, uitgaande van jouw kracht en talenten en geeft je gegarandeerd energie. Afhankelijk van je vraagstelling en persoonlijke voorkeur, zet ik diverse werkmethoden en inspirerende opdrachten in om ook de ervaren professional of manager op een verfrissende en uitdagende manier aan de slag te helpen. Vanuit rust en respect leer ik je reflecteren en biedt nieuwe inzichten in complexe situaties, zodat jij bewust je eigen keuzes kunt maken en weer aan het roer staat van je leven. Ook kan ik je praktische hulp bieden bij sollicitaties (CV, LinkedIn, gespreks- en profileringstechnieken).

Opleidingen en certificeringen:
• NOLOC Erkend Loopbaanprofessional
• Erkend St!R coach keurmerk voor professioneel begeleiden
• Post HBO Beroepsopleiding Loopbaanadviseur bij Vista Nova
• Universitair: Cultuur, Organisatie & Management bij de Vrije Universiteit
• IEMT Practitioner
• HBO: Maatschappelijk Werk en Dienstverlening bij De Horst
• Diverse verdiepende workshops/trainingen in o.a. Voice Dialogue, trainen met impact, oplossingsgericht coachen, Appreciative Inquiry en creatief coachen

In de sectoren zakelijke dienstverlening, onderwijs en zorg heb ik diverse leidinggevende en adviserende functies bekleed. Door de jaren ben ik me steeds meer gaan specialiseren in duurzame inzetbaarheid van mensen in tijden van verandering.

Anezka biedt coaching aan op de volgende manieren:

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek biedt Anezka bovendien coaching aan op de volgende manieren:

• e-Coaching via: telefoon, Skype en email
• Coaching in company op jouw werk
• Buiten op inspirerende locaties passend in het proces en de coachvraag
• Bij je thuis als het handig is om samen achter jouw computer aan de slag te gaan met jouw online profilering op LinkedIn of Twitter
• In groepen in diverse communicatie- en sollicitatietrainingen, met aandacht voor social media, personal branding en elevator pitch.

Coach Anezka

Met plezier coach ik om vanuit inzicht vertrouwen in jezelf te krijgen, zodat je de kracht ervaart om te bouwen aan je toekomst.

Testimonials over Anezka

Anezka heeft mij op een geweldige meelevende doeltreffende wijze begeleid op het moment dat ik voor een deel van mijn contract boventallig verklaard werd. Zij zorgt dat je in je kracht komt en blijft en jij zelf in staat bent de juiste keuzes te maken. Dit gaat verder dan alleen maar leiden van werk naar werk!

Samenwerken met Anezka is een waardevolle en inspirerende ervaring. Anezka is gedreven, gepassioneerd en optimist in hart en nieren. Zij weet je altijd weer te verassen omdat ze je meeneemt om de zaken net even vanuit een ander perspectief te beschouwen. Dat doet zij op een zeer doeltreffende wijze. Betrokken, geduldig maar ook vasthoudend. Waarbij zij er altijd erop gericht is om de beste kwaliteiten van mensen naar boven te halen.

Anezka heb ik leren kennen als een toegankelijke, doortastende coach. Zij heeft een medewerker van de poli begeleid. Zij heeft haar daarbij in een relatief kort tijdsbestek van een paar sessies ‘handvatten’ gegeven, waardoor de medewerker een goed inzicht kreeg van wat zij eigenlijk wilde en hoe zij haar doel zou kunnen bereiken. De medewerker is daar direct mee aan de slag gegaan. De terugkoppeling en contacten met mij als teamleider waren erg prettig. Ik zou haar dan ook van harte aanbevelen.

Anezka heeft de kracht om tijdens groepssessies het bestaande programma los te laten en te improviseren om tot een optimaal groepsresultaat te komen. Zij is in staat om goed naar een ieder te luisteren, te coachen, beter te maken. Met haar enthousiasme en empathie geeft zij vertrouwen en haalt ze het beste uit de groep / individu naar boven.

Beschikbaarheid van coach Anezka

Klik op het tijdstip dat u uitkomt en vraag uw gratis oriëntatiegesprek met Anezka aan. U krijgt direct per e-mail een bevestiging. U kunt in het aanvraagformulier ook de plaats en een voorkeursadres (optioneel) aangeven waar u graag wilt dat het gesprek plaatsvindt.

Let op: Wacht niet te lang met boeken als u graag aan de slag wilt met deze coach. De agenda kan snel vollopen.

Aanvraagformulier Gratis Oriëntatiegesprek

Nadat u het formulier heeft ingevuld, krijgt u direct per e-mail een bevestiging doorgestuurd.

Let op: Wacht niet te lang met boeken als u graag aan de slag wilt met deze coach. De agenda kan snel vollopen.

“Met plezier coach ik om vanuit inzicht vertrouwen in jezelf te krijgen, zodat je de kracht ervaart om te bouwen aan je toekomst.”

R

Deskundige professionals

Ons team bestaat uitsluitend uit gediplomeerde psychologen en coaches.

R

Heldere communicatie en service

U kunt rekenen op toegankelijke no-nonsense informatie over coaching. Op de website en in contact met onze professionals.

R

Lean en modern

Door gebruik te maken van online tools kunnen we continu overhead elimineren en kunt u rekenen op een goede prijskwaliteitsverhouding voor uw coachtraject.

R

Resultaatgericht

Met uw persoonlijke wensen als uitgangspunt begeleiden wij u of uw medewerker naar concrete, meetbare veranderingen en resultaten.

R

Energieke voorloper

GORTcoaching is een opvallende en energieke voorloper onder de coachbureaus. Wij groeien, omdat we er voor zorgen dat ú kunt groeien.

Aanvraagformulier Gratis Oriëntatiegesprek

Nadat u het formulier heeft ingevuld, krijgt u direct per e-mail een bevestiging doorgestuurd. Let op: Wacht niet te lang met boeken als u graag aan de slag wilt met deze coach. De agenda kan snel vollopen.

Locaties coach Anezka

Bergen op Zoom - Bruinevisstraat 32

Praktijk coachlocatie: “Gevestigd in de Melkfabriek, een uniek historisch gebouw in het Havenkwartier van Bergen op op Zoom”.

Bruinevisstraat 32
4611 HJ Bergen op Zoom

Parkeergelegenheid:  In de straat is voldoende parkeer gelegenheid. De kosten zijn € 1,30 per uur.
» Streetview » Plan hier uw route via google maps

Bergen op Zoom - Zuidzijde Haven 39A

Praktijk coachlocatie: “Prachtig verbouwd opslaghuis met mooie lichte spreekkamers“.

Zuidzijde Haven 39A
4611 HC Bergen op Zoom

Parkeergelegenheid:  In de straat is voldoende parkeer gelegenheid. De kosten zijn  €1,30 per uur.
» Streetview » Plan hier uw route via google maps

Goes - John Lennonlaan 10

Praktijk coachlocatie: ‘Ruime & moderne coachlocatie in Goes Zuid’

John Lennonlaan 10
4462 LC Goes

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Middelburg - Lange Noordstraat 48

Praktijk coachlocatie: ‘De locatie is gevestigd in het hart van Middelburg in het oude postkantoor en combineert een monumentale uitstraling met moderne inrichting.’

Lange Noordstraat 48
4331 CE Middelburg

Parkeergelegenheid: U kunt overdag op aanvraag bij de beheerder betaald parkeren op privé terrein, €1,75 (ex btw) per uur.
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Terneuzen - Rooseveltlaan 6

Praktijk coachlocatie: ‘Inspirerende spreekkamers in het modern ingerichte M2Go’

Rooseveltlaan 6
4536 GZ Terneuzen

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren naast het gebouw.
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

anezka320Coachlocatie Anezka

In de tabbladen staat een beschrijving van de coachlocatie van Anezka.

Op onze kaart staan de locaties van coach Anezka.

Plan een gratis oriëntatiegesprek met Anezka via het bovenstaande formulier!

Praktijk coachlocatie: Gevestigd in de Melkfabriek, een uniek historisch gebouw in het Havenkwartier van Bergen op op Zoom”.

Bruinevisstraat 32
4611 HJ Bergen op Zoom

Parkeergelegenheid:  In de straat is voldoende parkeer gelegenheid. De kosten zijn € 1,30 per uur.
» Streetview » Plan hier uw route via google maps

Praktijk coachlocatie: “Prachtig verbouwd opslaghuis met mooie lichte spreekkamers“.

Zuidzijde Haven 39A
4611 HC Bergen op Zoom

Parkeergelegenheid:  In de straat is voldoende parkeer gelegenheid. De kosten zijn  €1,30 per uur.
» Streetview » Plan hier uw route via google maps

Praktijk coachlocatie: ‘Ruime & moderne coachlocatie in Goes Zuid’locatie-anezka-goes-john-lennonlaan

John Lennonlaan 10
4462 LC Goes

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

locatie-anezka-middelburg-lange-noordstraatPraktijk coachlocatie: ‘De locatie is gevestigd in het hart van Middelburg in het oude postkantoor en combineert een monumentale uitstraling met moderne inrichting.’

Lange Noordstraat 48
4331 CE Middelburg

Parkeergelegenheid: U kunt overdag op aanvraag bij de beheerder betaald parkeren op privé terrein, €1,75 (ex btw) per uur
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

locatie-anezka-terneuzen-rooseveltlaanPraktijk coachlocatie: ‘Inspirerende spreekkamers in het modern ingerichte M2Go’

Rooseveltlaan 6
4536 GZ Terneuzen

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren naast het gebouw.
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps