Coach Anke

Dit is Anke: empathisch, energiek, scherpzinnig, stimulerend
Doelgroep: (young en mid-career) professionals, managers, powervrouwen
Specialisaties: zelfregie, stressmanagement, lifecoaching, (hoog)gevoeligheid

Je kunt bij mij terecht voor vragen over:  Issues in je werk of privéleven. Voorbeelden van coachingsvragen waarmee cliënten bij mij komen: “Wat wil ik nou echt qua werk, rol en werkomgeving?” “Hoe durf ik te kiezen voor dat wat echt bij mij past?” “Ik heb last van stressklachten. Hoe ga ik me weer goed in mijn vel voelen?” “Hoe hanteer ik mijn emoties of (hoog)gevoeligheid?” “Hoe word ik effectiever in mijn communicatie en het contact met anderen?” “Hoe kom ik tot een goede balans werk en privé (bijvoorbeeld na een life event als de geboorte van een kind, ziekte, burn out, scheiding)?”

Zo werk ik: In een eerste gesprek maak je kennis met mij en mijn manier van werken. We bespreken jouw vraag en behoefte en maken deze zo concreet mogelijk. Ik vertel je welke aanpak en hoeveel gesprekken naar mijn inschatting passend zijn. Onder mijn begeleiding ga je aan de slag met jouw vraag. Jijzelf hebt de regie over jouw proces. Van mij mag je een inzicht gevende, stimulerende, kritische en natuurlijk begeleidende rol verwachten. Ik reik jou aan waarvan ik inschat dat het je helpt in je proces en in het komen tot jouw antwoord op je vraagstelling. Die begeleiding krijgt vorm door de inzet van uiteenlopende werkvormen- en methodieken; voorbeelden hiervan zijn mindfulness, RET, kernkwadrant, subpersonenmethodiek, (familie)opstellingen, het bezielingsspel, loopbaangerichte methodieken en creatieve opdrachten. Ik houd rekening met jouw manier van leren en ontwikkelen. Tussen de coachingssessies door mail ik je “huiswerkopdrachten” en bestaat tevens de mogelijkheid tot e-coaching. Ik werk vanuit het principe: vanuit inzicht en bewustwording naar gedragsverandering. Elke sessie sluiten we af met een concrete afspraak of gedragsexperiment waar je zelf mee aan de slag kunt. Met het oog op een optimaal (ontwikkel)rendement.

Mijn opleidingen en certificeringen 

 • Geregistreerd als Registerpsycholoog Arbeid & Organisatie bij het NIP
 • Aangesloten bij NOLOC
 • Coachingsopleiding bij GITP
 • Diverse workshops en cursussen: voice dialogue, oplossingsgericht coachen, RET (rationeel emotieve therapie), psychosyntese, mindfulness, systemisch werken, narratieve psychologie
 • Arbeid & organisatiepsychologie Radboud Universiteit Nijmegen
 • Gecertificeerd voor diverse persoonlijkheids-en drijfverentesten
 • Sinds 1998 werk ik op het snijvlak van mens en organisatie; eerst in human resources, vervolgens in management development. De afgelopen jaren legde ik mij als senior adviseur bij GITP toe op coaching en (loopbaan)assessments
 • Leergang systemisch werken bij Claes-Berend van der Kolk

Afspraak plannen: Kijk in de agenda wanneer Anke beschikbaar is en plan uw gratis oriëntatiegesprek.

Anke biedt coaching aan op de volgende manieren:

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek biedt Anke bovendien coaching aan op de volgende manieren:

 • Email – coaching
 • Groeps-coaching/ workshops: Mindfulness, workshop Bezielingsspel
 • Wandel coaching: samen naar buiten en tijdens een wandeling coachgesprekken voeren.
 • Lange sessies: coachgesprekken van 2 uur of langer voor sneller meer resultaat
 • Incompany-coaching (de coach komt je coachen op je werk)

 

Ben jij in staat om je eigen gedrag, gedachten en gevoelens te (h)erkennen en dit/deze bij te sturen al naar gelang jouw doelen? Ik ondersteun je hierbij graag met scherpe feedback op empathische wijze!

Helaas is het niet meer mogelijk een oriëntatiegesprek met Anke in te plannen

Testimonials over Anke

Ik heb Anke ervaren als een zeer deskundige en prettige coach. Vanaf het eerste moment wist ze bij mij de juiste snaar te raken. Met haar analytisch vermogen en haar scherpe vragen, heeft ze me zelf keuzes laten maken. De kracht van Anke is dat ze zorgvuldig te werk gaat en goed aanvoelt wat nodig is ‘in het moment’.

Anke is een toegewijde en intuïtieve coach, gids, inspirator. Met haar scherpe waarneming, prikkelende vragen en haar rake feedback leidt ze je tot de essentie.

Ik heb Anke leren kennen als een invoelende, integere en betrokken coach. Haar wijze van begeleiden heb ik ervaren als energie gevend.  Door haar open geest heeft zij ruimte geboden om inzicht te krijgen in mijn ontwikkeling en heeft zij perspectieven voor de toekomst geopend.

Anke is een intuïtieve, creatieve adviseur/coach die op een innemende manier grenzen verkent, confronteert en helpt. Helpt door rustig te luisteren en actief mee te zoeken naar oplossingsmogelijkheden. Sensitief en kritisch klankbord met gevoel voor humor.

Anke is een vakkundige coach en begeleider die door middel van haar kennis en sociale vaardigheden in staat is om mensen helder naar zichzelf en de wereld om hen heen te laten kijken. Ik heb onze samenwerking als ontzettend prettig ervaren, en heb met dank aan Anke waardevolle inzichten gekregen in mijn carrière en mezelf.

Agenda Anke

Helaas is het niet meer mogelijk een oriëntatiegesprek met Anke in te plannen

Reserveer uw gesprek

De gekleurde vlakjes met daarin mijn naam geven de tijden aan die u kunt reserveren voor een gesprek. Reserveer uw (gratis oriëntatie-) gesprek door het contactformulier in te vullen of mij een email te sturen. U krijgt binnen 24 uur bevestiging.

Helaas is het niet meer mogelijk een oriëntatiegesprek met Anke in te plannen

Locaties coach Anke

Nijmegen

OLYMPUS DIGITAL CAMERACoachlocaties Anke

In de tabbladen kunt u meer informatie vinden over de coachlocaties. » Plan een gratis oriëntatiegesprek via: anke@gortcoaching.nl – Mail Anke hier