Kies uw coach in Beverwijk

Welkom bij GORTcoaching team Beverwijk!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van uw coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coaching amsterdam
Coach Beverwijk
Ons team staat voor u klaar!

Ons team in Beverwijk

Hieronder ziet u een overzicht van onze coaches in Beverwijk. Wilt u meer weten over hun opleiding, ervaring, reviews of hoe zij met uw persoonlijk vraagstuk aan de slag willen gaan? Klik op de tekst onder hun profielfoto en lees meer in hun uitgebreide profiel. Daar kunt u ook vinden hoe u met de coach een afspraak kunt maken voor uw gratis oriëntatiegesprek. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een coach? Neem dan gerust contact met ons op, we zijn er voor u! – ☏ 088 170 1500

Senior Coach Hanny

DIT IS HANNY: Empathisch, ontwikkelingsgericht, confronterend, doelgericht.

Specialisaties: Middelbaar en hoger opgeleiden, (Beginnende) leidinggevenden, Perfectionisten, Pleasers, Coaching m.b.v. de Zelfkonfrontatiemethode (ZKM), Potentieel-, talenten en ontwikkelonderzoek, Persoonlijke effectiviteit

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Competentie coaching, Outplacement.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Hanny

Coach Esther

DIT IS ESTHER: Energiek, intuïtief, verbindend en doelgericht.

Specialisaties: Young professionals, Midcareers en leidinggevenden binnen het bedrijfsleven, Carrière-switchers, Persoonlijke ontwikkeling, Solliciteren, Netwerken

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Competentie coaching, Management coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Esther

Coach Miriam

DIT IS MIRIAM: Oplossingsgericht, geduldig, diepgang, confronterend, pragmatisch.

Specialisaties: (Young) professionals, Freelancers, Perfectionisten, Doorzetters, Werk-privé balans, Leiderschap, Keuzes maken, Loopbaanoriëntatie, Teamcoaching

Soorten coaching: Stresscoaching, Competentie coaching, Management coaching, Loopbaancoaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Miriam

Coach Sandra

DIT IS Sandra: Optimistisch, oprecht, warm, doortastend, doelgericht

Specialisaties: Midcareer-medewerkers en -managers, Ondernemers, Werkende moeders, Perfectionisten, Pleasers, Introverten, Keuzes maken, Zelfvertrouwen, Fit en vitaal voelen, Zichtbaar zijn op een manier die bij je past

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Life coaching, Competentie coaching, Management coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Sandra

Coach Sharon

DIT IS SHARON: Helder, rustig, sensitief, oplossingsgericht

Specialisaties: Zoekers, Niet-assertieven, Perfectionisten, Mid-career, Kiezen, Grenzen stellen, Zingeving

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Life coaching, Competentie coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Sharon

Of kies uw coach uit op locatie

Hieronder ziet u de kaart van Beverwijk en omstreken. Ziet u een coach bij u in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het profiel van deze coach!

Coach Beverwijk

Op zoek naar een goede coach in Beverwijk? Iemand die u kan helpen met stress en burn-out coaching, loopbaancoaching of life coaching? Op deze overzichtspagina vindt u de coaches van GORTcoaching die werkzaam in Beverwijk zijn. Deze coaches hebben allen hun eigen doelgroepen en specialisaties in coaching. Selecteer een coach om meer te weten komen over zijn of haar persoonlijke werkwijze, mogelijke coachvragen en coachvormen. Heeft u een coach gevonden die u aanspreekt? Boek dan een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze coaches in Beverwijk!

Gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een coach in Beverwijk

Als u een geschikte coach heeft gevonden, kunt u zien wat de beschikbaarheid is van de coach, waarna u een oriëntatiegesprek kunt inplannen via het online aanvraagformulier. Tijdens dit kennismakingsgesprek kunt u ervaren of er een klik met de coach dit. U zult bespreken wat uw hulpvraag is en wat uw verwachtingen van het coachtraject zijn. Daarnaast zal de coach een indicatie geven van hoe lang het traject ongeveer zal duren. Dit is uiteraard altijd in overleg met u. U bepaalt uiteindelijk zelf hoe lang het traject duurt, hoe lang de coachsessies duren en wat er wordt besproken. Ook zal de coach in Beverwijk met u delen welke vergoedingsmogelijkheden er voor de coaching zijn.

Indien er geen klik is met de door u gekozen coach, krijgt u uiteraard de mogelijkheid om een nieuw gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen met een andere coach.

Waarom een coach in Beverwijk van GORTcoaching?

GORTcoaching is een landelijk coachbureau, dat zich richt op zowel individuele coaching als op teamcoaching. Wij hebben specialismen in diverse soorten coaching, zoals stress en burn-out coaching, loopbaancoaching en life coaching. Klik hier voor het complete aanbod aan soorten coaching.

Wij willen coaching bereikbaar maken voor iedereen. Wij vinden het belangrijk dat we in al onze coaching trajecten en overige coaching diensten waardevolle inzichten mogelijk maken, die bijdragen aan de professionele en persoonlijke ontwikkeling. Wij werken daarom alleen samen met de beste coaches in Beverwijk, zodat u het beste resultaat behaalt.

Heeft u hulp nodig bij het zoeken van een coach in Beverwijk, of bij het inplannen van een gratis kennismakingsgesprek? U kunt direct met ons chatten of bellen naar 088 170 1500.

"Altijd een gratis oriëntatiegesprek"

Joline Wortelboer

Kwaliteitsmanager van team Beverwijk

Uw coach is de enige die op de hoogte is van wat u inhoudelijk met elkaar heeft besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van uw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij u als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals u het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kunt u via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help u graag.

 

Let us take care of you, we care!

joline@gortcoaching.nl / ☏/a>

 

 >  Coach Beverwijk