GORTcoaching - Uw coach in Bodegraven - coach Bodegraven

Kies uw coach in Bodegraven

Welkom bij GORTcoaching team Bodegraven!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van uw coach

N

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coaching amsterdam
Coach Bodegraven
Ons team staat voor u klaar!

Ons team in Bodegraven

Hieronder ziet u een overzicht van onze coaches in Bodegraven. Wilt u meer weten over hun opleiding, ervaring, reviews of hoe zij met uw persoonlijk vraagstuk aan de slag willen gaan? Klik op de tekst onder hun profielfoto en lees meer in hun uitgebreide profiel. Daar kunt u ook vinden hoe u met de coach een afspraak kunt maken voor uw gratis oriëntatiegesprek. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van coach? Neem dan gerust contact met ons op, we zijn er voor u! – ☏ 088 170 1500

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen u graag!

Vind uw coach bij u in de buurt

Vind u het belangrijk om bij u in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder ziet u de kaart van Bodegraven en waar ons team onder andere actief is. Ziet u een coach bij u in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Sander van der Horst

Kwaliteitsmanager van team Bodegraven

Uw coach is de enige die op de hoogte is van wat u inhoudelijk met elkaar heeft besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van uw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij u als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals u het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kunt u via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help u graag.

Let us take care of you, we care!

sander@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501