GORTcoaching - Uw coach in Bodegraven - coach Bodegraven
Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies uw coach in Bodegraven

Welkom bij GORTcoaching team Bodegraven!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van uw coach

N

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coaching amsterdam
Coach Bodegraven
Ons team staat voor u klaar!

Ons team in Bodegraven

Hieronder ziet u een overzicht van onze coaches in Bodegraven. Wilt u meer weten over hun opleiding, ervaring, reviews of hoe zij met uw persoonlijk vraagstuk aan de slag willen gaan? Klik op de tekst onder hun profielfoto en lees meer in hun uitgebreide profiel. Daar kunt u ook vinden hoe u met de coach een afspraak kunt maken voor uw gratis oriëntatiegesprek. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van coach? Neem dan gerust contact met ons op, we zijn er voor u! – ☏ 088 170 1500

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen u graag!

Vind uw coach bij u in de buurt

Vind u het belangrijk om bij u in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder ziet u de kaart van Bodegraven en waar ons team onder andere actief is. Ziet u een coach bij u in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Sander van der Horst

Kwaliteitsmanager van team Bodegraven

Als relatiemanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van de zakelijke coachtrajecten. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij u als klant centraal staat. Wij hebben binnen GORTcoaching zeer veel ervaring met het opzetten van effectieve coachtrajecten en kunnen oplossingen bieden voor grootzakelijke en MKB vraagstukken op het gebied van coaching. Via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help u graag.

Laat me weten waar ik kan helpen! sander@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501