Senior Coach Claudia

Dit is Claudia: nieuwsgierig, oplossingsgericht, enthousiast & verbindend.
Doelgroep:
perfectionisten, ambitieuze bezige bijen, resultaat-gerichten, burn-out-herstellenden.
Specialisaties: Duurzame inzetbaarheid, verandertrajecten, re-integratie Spoor 1, persoonlijke ontwikkeling, mindfulness & stressmanagement, burn-out & flow, vitaliteitsmanagement.

Je kunt bij mij terecht met vragen over: “Je kunt bij mij terecht wanneer je tegen een burn-out of bore-out aan hikt, merkt dat je de flow niet te pakken krijgt en obstakels ervaart in je leven. Ook wanneer je herstellende bent van een burn- of bore-out ondersteun ik je graag om de balans te ontdekken, ervaren en weet je na een traject ook hoe je die balans kunt borgen op de lange termijn.”

Hieraan gerelateerde vragen die mensen stellen en ik graag met je uitwerk:

 • Hoe kan ik ontspannen en energiek mijn (werkende) leven invullen?
 • Hoe leer ik minder werkdruk ervaren?
 • Hoe kom ik van een vol hoofd met gedachtes af?
 • Het leven wat ik leid gaat nooit zoals ik dat zelf wil
 • Waar ben ik goed in? Wat wil ik? (loopbaan/privé)
 • Ik ben voortdurend moe, hoe kan dat? Waar ligt dat aan?
 • Hoe kan ik vanuit flow leven? Waar ligt mijn passie?
 • Welke kwaliteiten heb ik, hoe kan ik persoonlijk groeien?
 • Ben je vaak opgejaagd, geprikkeld, geïrriteerd, boos of teleurgesteld?
 • Wat heb ik nodig om relaxed te zijn?
 • Hoe kan ik omgaan met al die veranderingen op mijn werk/privé?
 • Ik voel me voortdurend gestrest, in een ratrace en kan er niet uit stappen…hoe kan ik dat leren?
 • Hoe kan ik tevreden zijn?

Zo werk ik: “Ik ga met jou in gesprek en onderzoek waar je behoefte ligt aan ondersteuning. Ik hecht waarde aan een veilige omgeving en setting om jouw proces te faciliteren. (een klik met mekaar is wel belangrijk, of dat je je op je gemak voelt). Niet zozeer dat we meteen de oplossing vinden, wel met name dat je voor jezelf een goed gevoel hebt of je denkt dat het kan werken, omdat samenwerken en over jezelf leren dan het makkelijkste gaat.

Ik onderzoek met jou welke energie- en stressbronnen een rol spelen in jouw leven m.b.v. de werkenergieanalyse. Vanuit die nulmeting stellen we een helder actieplan op met prioriteiten. Afhankelijk van het aantal acties die hieruit voortkomen, kunnen het aantal sessies variëren. Na die aantal sessies maak je dan een nieuwe analyse en van hieruit kun je jouw progressie aflezen. Je zult het zelf natuurlijk al merken wanneer je persoonlijk groeit en vooruitgang boekt. Echter wanneer je met jouw werkgever in gesprek gaat heb je een tastbaar rapport dat je kunt laten zien en bespreken.

Naast het werken met dit rapport als basis, breng ik mijn eigen levenservaring in burn-out mee om je zo vanuit persoonlijk vlak en van mens-tot- mens te ondersteunen. Vanuit mijn jarenlange bedrijfsleven ervaring met o.a. een leidinggevende rol, ben ik me verder gaan ontwikkelen en diverse opleidingen gaan volgen om de expertise als coach uit te breiden. Die kennis en ervaring geven een waardevolle toevoeging aan jouw traject, omdat ik vanuit een breed perspectief werk en jou als uniek mens ondersteun. Uniek zoals jij bent, zo uniek is ook jouw traject en daarom is het dan ook maatwerk wat ik lever.”

Mijn opleidingen & certificeringen

 • Coach Practitioner, Alba Academie, Zwolle. o.a. kernkwaliteiten, NLP, werken met het onderbewuste, belemmerende overtuigingen, familie-opstellingen, werken met creatieve middelen, drivers- stoppers
 • Leadership course o.b.v. MBTI, Volvo Cars NL, Gothenburg (Zweden)
 • Change management, Volvo Cars NL, Gothenburg (Zweden)
 • Mindfulness-trainer Basisopleiding, See True Opleidingen, Maastricht
 • Vervolg Mindfulness-trainer (lange traject), See True Opleidingen, Maastricht en Utrecht, met als onderdelen: Cognitieve Psychologie, Intensive Inquiry, Mindful Bewegen, verdieping 8-weken training met David Dewulf, verdieping in groepsprocessen met Trish Bartley, Mindfulness & Ouderen (Verlies, Afscheid, Rouw, Compassie voor jezelf als oudere, Mindfulness & Werk, Mindfulness & ACT, modules Angst, Psychopathologie, boeddhistische Psychologie
 • Ademhaling & ontzuren, Biobasen (ademhaling deblokkeren m.b.v. oefeningen, acupressuur & Qi-qong), Arnhem
 • Voeding & Vitaliteit, Power Academy, Born
 • Bio-energetisch testen, Ellen Retera

Afspraak plannen: Kijk in de agenda wanneer Claudia beschikbaar is en plan uw gratis oriëntatiegesprek.

Claudia biedt coaching aan op de volgende manieren:

Naast het persoonlijke een-op-eencoachgesprek biedt Claudia coaching aan op de volgende manieren:

 • flow & energy-coaching
 • mindfulness; compassie (heartfulness) trainingen
 • changemanagement
 • natuur(lijke) coaching 
 • skype, facetime of e-coaching 
 • coaching on the job; loopbaan coaching
 • team coaching

Ik ondersteun jou vanuit samenwerking met elkaar, wanneer je stress en/ of spanning ervaart in je leven en je verlangt naar rust, ontspanning en energie. Zo kun je werkgeluk ofwel flow vinden, zodat je vanuit eigen regie het leven kunt leiden wat bij jou past.

Testimonials over Claudia

“Claudia heeft een goed luisterend oor, en benoemde ook voor mij wanneer ik dingen niet uitsprak, datgene wat ik niet zei. Ik kropte graag van alles op en daar had ik last van, moe en weinig energie. Dat heeft me leren inzien dat die innerlijke stem een cruciale factor is om zelf naar te luisteren en vanuit mijn eigen kracht te kunnen leven. ”

“De nuchtere aanpak van Claudia heeft mij geholpen mijn energie terug te vinden. Ik vond Mindfulness maar zweverig, en nu kan ik zeggen dat het juist een manier is om met beide benen op de grond weer te kunnen genieten van alles.”

“Claudia geeft mij de ruimte tot zelfonderzoek en vanuit openheid en vertrouwelijkheid kon ik mezelf weer terugvinden in ontspanning en rust. Ik weet nu hoe ik mijn balans kan houden.”

“Op mijn werk had ik (te) veel last van hoge werkdruk, samen zijn we gaan kijken waar dat aan lag. Ik was nog maar weinig gemotiveerd en nu kan ik weer vanuit bevlogenheid mijn werk doen, krijg ik er energie van en voel ik me een gelukkiger mens, zowel op het werk als thuis. Dat is onbetaalbaar!”

Beschikbaarheid van coach Claudia

Klik op het tijdstip dat u uitkomt en vraag uw gratis oriëntatiegesprek met Claudia aan. U krijgt direct per e-mail een bevestiging. U kunt in het aanvraagformulier ook de plaats en een voorkeursadres (optioneel) aangeven waar u graag wilt dat het gesprek plaatsvindt.

Let op: Wacht niet te lang met boeken als u graag aan de slag wilt met deze coach. De agenda kan snel vollopen.

Aanvraagformulier Gratis Oriëntatiegesprek

Nadat u het formulier heeft ingevuld, krijgt u direct per e-mail een bevestiging doorgestuurd.

Let op: Wacht niet te lang met boeken als u graag aan de slag wilt met deze coach. De agenda kan snel vollopen.

“Ik ondersteun jou vanuit samenwerking met elkaar, wanneer je stress of spanning ervaart in je leven en je verlangt naar rust, ontspanning en energie. Zo kun je werkgeluk ofwel flow vinden, zodat je vanuit eigen regie het leven kunt leiden wat bij jou past.”

R

Deskundige professionals

Ons team bestaat uitsluitend uit gediplomeerde psychologen en coaches.

R

Heldere communicatie en service

U kunt rekenen op toegankelijke no-nonsense informatie over coaching. Op de website en in contact met onze professionals.

R

Lean en modern

Door gebruik te maken van online tools kunnen we continu overhead elimineren en kunt u rekenen op een goede prijskwaliteitsverhouding voor uw coachtraject.

R

Resultaatgericht

Met uw persoonlijke wensen als uitgangspunt begeleiden wij u of uw medewerker naar concrete, meetbare veranderingen en resultaten.

R

Energieke voorloper

GORTcoaching is een opvallende en energieke voorloper onder de coachbureaus. Wij groeien, omdat we er voor zorgen dat ú kunt groeien.

Aanvraagformulier Gratis Oriëntatiegesprek

Nadat u het formulier heeft ingevuld, krijgt u direct per e-mail een bevestiging doorgestuurd. Let op: Wacht niet te lang met boeken als u graag aan de slag wilt met deze coach. De agenda kan snel vollopen.

Locaties coach Claudia

Brunssum (Heerlen) - Brederostraat 19

Praktijk coachlocatie:
‘De plek waar we ontmoeten ligt in De Coachhuislocatie te Brunssum en ligt in een rustige en groene omgeving. De ruimte heeft een fraai uitzicht op het bos.’

Brederostraat 19
6445 AN Brunssum (Heerlen)

Parkeergelegenheid: Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de straat.
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Eindhoven - Noord Brabantlaan 265

Praktijk coachlocatie:
‘Deze plek bevindt zich in het Coachhuis, gevestigd in Business Center: Place for Bizz.’

Noord Brabantlaan 265
5611 ND Eindhoven

Parkeergelegenheid: U kunt gratis parkeren op het eigen terrein van de locatie. Hier zijn ongeveer 50 parkeerplaatsen beschikbaar. Daarnaast kunt u in de directe omgeving, in de blauwe zone, parkeren. Kom je met het OV? De bus stopt voor de deur!
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Maastricht - Boschstraat 45

Praktijk coachlocatie: ‘Het pand ligt op een steenworp van de markt en het Vrijthof, vol met gezellige terrassen. Het is een historisch gebouw uit 1860. Het voormalige woonhuis van Petrus Regout, grondlegger van de keramische industrie in Maastricht, is in stijl ingericht.’

Boschstraat 45
6211 AT Maastricht (centrum)

Parkeergelegenheid: Parkeren is betaald en kan in de omliggende straten in de daarvoor gemarkeerde vakken of parkeergarages
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Maastricht - Niels Bohrstraat 32

Praktijk coachlocatie:
‘De plek straalt rust en warmte uit, aan de rand van Maastricht met de natuur binnen handbereik. De koffie of thee staat voor je klaar.’

Niels Bohrstraat 32
6227 VW Maastricht

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren voor de deur.
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Roermond - Minderbroederssingel 44

Praktijk coachlocatie:
‘Deze plek, de blauwe ruimte, bevindt zich in het gebouw van MCR, in het centrum van Roermond op loopafstand van het station (10 minuten).’

Minderbroederssingel 44
6041 KK Roermond

Parkeergelegenheid: Parkeergelegenheden in de nabije omgeving: parkeergarage Q park Roercenter (300 meter loopafstand) Parkeren in de straat per uur € 1.30.
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Sittard - Stationsplein 1

Praktijk coachlocatie: ‘Deze plek bevindt zich in het gebouw van Slabones, direct tegenover het centraal station in Sittard, dus perfect bereikbaar met het openbaar vervoer.’

Stationsplein 1
6131 AS Sittard

Parkeergelegenheid: U kunt betaald parkeren in de buurt.
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Venlo - Kaldenkerkerweg 20

Praktijk coachlocatie: ‘De plek bevindt zich in Het Coachhuis bevindt zich in het pand van ´´Sablones’’. Bijzonder is dat deze locatie in Venlo, midden in Venlo ligt. De locatie is op loopafstand van het Centraal Station (2 minuten), vele restaurants, bars en winkels.’

Kaldenkerkerweg 20
5913 AE Venlo

Parkeergelegenheid: Je kunt overdag gratis parkeren in de woonwijk aan de achterzijde van het pand (beperkte plaatsen). Of je kunt betaald parkeren aan de voorzijde (Kaldenkerkerweg 20) van het pand (voldoende parkeerplaatsen). Je kunt hier met contant geld en pinpas betalen.
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

drikus320aCoachlocaties Claudia

In de tabbladen kunt u meer informatie vinden over de coachlocaties.

Plan een gratis oriëntatiegesprek met Claudia via het bovenstaande formulier!

Praktijk coachlocatie: ‘De plek waar we ontmoeten ligt in De Coachhuislocatie te Brunssum en ligt in een rustige en groene omgeving. De ruimte heeft een fraai uitzicht op het bos.’

Brederostraat 19
6445 AN Brunssum (Heerlen)

Parkeergelegenheid: Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de straat.
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Praktijk coachlocatie: ‘Deze plek bevindt zich in het Coachhuis, gevestigd in Business Center: Place for Bizz.’

Noord Brabantlaan 265
5611 ND Eindhoven

Parkeergelegenheid: U kunt gratis parkeren op het eigen terrein van de locatie. Hier zijn ongeveer 50 parkeerplaatsen beschikbaar. Daarnaast kunt u in de directe omgeving, in de blauwe zone, parkeren. Kom je met het OV? De bus stopt voor de deur!
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Praktijk coachlocatie: ‘Het pand ligt op een steenworp van de markt en het Vrijthof, vol met gezellige terrassen. Het is een historisch gebouw uit 1860. Het voormalige woonhuis van Petrus Regout, grondlegger van de keramische industrie in Maastricht, is in stijl ingericht.’

Boschstraat 45
6211 AT Maastricht (centrum)

Parkeergelegenheid: Parkeren is betaald en kan in de omliggende straten in de daarvoor gemarkeerde vakken of parkeergarages
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Praktijk coachlocatie:
‘De plek straalt rust en warmte uit, aan de rand van Maastricht met de natuur binnen handbereik. De koffie of thee staat voor je klaar.’

Niels Bohrstraat 32
6227 VW Maastricht

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren voor de deur.
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Praktijk coachlocatie:
‘Deze plek, de blauwe ruimte, bevindt zich in het gebouw van MCR, in het centrum van Roermond op loopafstand van het station (10 minuten).’

Minderbroederssingel 44
6041 KK Roermond

Parkeergelegenheid: Parkeergelegenheden in de nabije omgeving: parkeergarage Q park Roercenter (300 meter loopafstand) Parkeren in de straat per uur € 1.30.
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Praktijk coachlocatie: ‘Deze plek bevindt zich in het gebouw van Slabones, direct tegenover het centraal station in Sittard, dus perfect bereikbaar met het openbaar vervoer.’

Stationsplein 1
6131 AS Sittard

Parkeergelegenheid: U kunt betaald parkeren in de buurt.
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Praktijk coachlocatie: ‘De plek bevindt zich in Het Coachhuis bevindt zich in het pand van ´´Sablones’’. Bijzonder is dat deze locatie in Venlo, midden in Venlo ligt. De locatie is op loopafstand van het Centraal Station (2 minuten), vele restaurants, bars en winkels.’

Kaldenkerkerweg 20
5913 AE Venlo

Parkeergelegenheid: Je kunt overdag gratis parkeren in de woonwijk aan de achterzijde van het pand (beperkte plaatsen). Of je kunt betaald parkeren aan de voorzijde (Kaldenkerkerweg 20) van het pand (voldoende parkeerplaatsen). Je kunt hier met contant geld en pinpas betalen.
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps