Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

In deze columns kan je een kijkje in het leven van de coaches van GORTcoaching nemen. De coaches zijn een heel belangrijk onderdeel van het GORTcoaching team en daarom willen we ze graag aan je voorstellen. Vandaag leer je coach Mirjam een beetje beter kennen.

Even kennismaken met Mirjam
“Ik ben graag de druppel die dingen in beweging brengt”

Mijn naam is Mirjam, creatieve-loopbaancoach, getrouwd en moeder van een (bijna volwassen) zoon, “bonus”-moeder van 2 volwassen stiefkinderen en bonus-oma van een prachtige kleinzoon. Naast de passie voor mijn werk als coach heb ik nog een passie en dat is creatief bezig zijn, tekenen, schilderen, maar ook mensen adviseren hoe ze van hun huis een thuis kunnen maken of van hun kantoor een inspirerende werkplek. Afgelopen jaren ben ik mijn creativiteit steeds meer gaan integreren in mijn coaching, waardoor mijn twee passies bij elkaar gekomen zijn. Mijn eigen zoektocht, naar hoe ik mijn werk steeds meer de vorm kan geven die bij mij past en waar ik het beste in mijzelf naar  boven kan halen, is ook wat ik coachees wil laten zien en ervaren.

Ik heb vanaf mijn afstuderen als onderwijskundige in de arbeidsmarkttoeleiding gewerkt. Eerst in projecten voor wat toen nog “randgroepjongeren” heette. Later in diverse andere projecten en organisaties en veel met mensen die het niet altijd even makkelijk hadden op de arbeidsmarkt. In die periode heb ik enorm veel geleerd. Ik heb veel van mijn werk zelf mogen ontwikkelen en vormgeven en uiteindelijk heb ik 7 jaar geleden de, bijna vanzelfsprekende, stap gemaakt naar zelfstandig loopbaancoach. Sinds 2015 ben ik onderdeel van het team van Gortcoaching, omdat ik het een verrijking vind om met een grote diversiteit aan coaches, die allemaal hun eigen expertise hebben, samen te werken. Naast mijn opleiding voor loopbaanprofessional ontwikkel ik me de laatste jaren steeds meer op het gebied van mijn grootste inspiratiebron: creativiteit en hoe ik dit in het coachvak kan integreren. Het is bijzonder om te zien wat creativiteit met je brein en daardoor met je denkprocessen kan doen; hoe het je weer nieuwe energie kan geven en los kan maken van gedachten en overtuigingen. Door het inzetten van creatieve opdrachten kun je op een meer onbewuste manier inzicht krijgen in je proces voor het maken van nieuwe stappen (in je loopbaan). Het brengt je makkelijker tot de essentie. Ben niet bang dat je goed moeten kunnen tekenen of schilderen, dat hoeft helemaal niet. Creativiteit kan ook inhouden dat je gaat schrijven of dat we samen gaan brainstormen.

Naast mijn creativiteit werk ik intuïtief, confronterend en doelgericht en dat mét humor. Ik help je inzicht te krijgen in de waarden en drijfveren die voor jou in je werk- en privéleven van wezenlijk belang zijn en hoe je deze met jouw kwaliteiten in kunt zetten in je loopbaan. Waar nodig gaan we de “diepte” in, naar de essentie van jouw coachvraag. Het doel van jouw coachtraject is om in beweging te komen, je talenten en je passie in te zetten, om een nieuwe koers te gaan varen naar nieuw werk of hetzelfde werk op een nieuwe manier.

Spreekt haar verhaal jou aan en wil je meer over haar weten? Dan kun je op onze website bij de locaties Arnhem, Deventer en Nijmegen haar volledige profiel bekijken.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden