Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

In deze columns kan je een kijkje in het leven van de coaches van GORTcoaching nemen. De coaches zijn een heel belangrijk onderdeel van het GORTcoaching team en daarom willen we ze graag aan je voorstellen. Vandaag leer je coach Ellen een beetje beter kennen.

Even kennismaken met Ellen
“Focus op talent en een leven lang leren”

Ik ben Ellen, psycholoog, coach en trainer; moeder van 2 dochters en samenwonend in Apeldoorn. Als psycholoog, coach en mens ga ik uit van de kracht, kwaliteiten en talenten van een individu. Door met elkaar gerichte aandacht te hebben voor deze componenten ben je in staat het beste uit jezelf en je omgeving te halen. De positieve psychologie en de sterkte benadering spreken mij dan ook erg aan. Daarnaast ben ik van mening dat je nooit te oud of te jong bent om te leren; elkaar inspireren en van elkaar leren, ieder op zijn eigen manier en tempo.

Over mijn werk als coach is de volgende uitspraak echt op mij van toepassing: “Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life. (Confucius)” De keuze om zowel psychologie als diverse coachopleidingen te gaan doen was voor mezelf en mijn omgeving geen verassing. Al van jongs af aan heb ik psychologie willen studeren; was ik benieuwd naar drijfveren van mensen, zowel privé als in hun werk en wilde ik weten hoe (veer)kracht en mentale weerbaarheid werkt. Bij GORT coaching begeleid ik met veel plezier professionals (MBO t/m WO), (midden)management, ondernemers en mensen met stress gerelateerde en/of burn-out klachten. Mijn specialisaties zijn loopbaan & lifecoaching, talentontwikkeling, leiderschaptrajecten, werk-privé balans. Mede door mijn ruime levens- en werkervaring en een ontwikkelingsgerichte en inspirerende aanpak ben ik in staat mensen (weer) in hun kracht te zetten.

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig en kun je me vinden op het hockeyveld, de tennisbaan, op de pistes en in de tuinen van Paleis het Loo, waar ik mijn energie kwijt kan tijdens het hardlopen. Ook mijn jonge en energieke dochters en mijn partner met een eigen zaak, zorgen ervoor dat ik volop kan genieten van een actief leven. Als ‘tegenhanger’ van dit drukke bestaan ben ik sinds een paar jaar gestart met yoga en mindfulness. Ontdekken van nieuwe bestemmingen en kennismaken met andere culturen doe ik graag gedurende de vakantieperiode, maar op de Nederlands Antillen en Aruba heb ik ook het werkende leven mogen ervaren.

Mijn inspiratie komt uit meerdere bronnen; allereerst heeft de opvoeding van mijn, helaas veel te jong overleden ouders, mij doen inspireren. Ook mijn broers, partner en mijn kinderen, zijn belangrijke inspirators voor mij. Positief in het leven staan, genieten van en waardering geven aan de kleine dingen in het leven, zijn principes die ik mede door hen omarm. Daarnaast heb ik van hen geleerd dat je vaak meer aankunt dan je denkt en dat je met je eigen veerkracht en mentale weerbaarheid in staat bent om anderen te helpen om te gaan met emotionele gebeurtenissen. Niet alleen mensen vormen een inspiratiebron, ook dieren, kunst, sport en de natuur kunnen mij op inspirerende gedachten brengen en inzichten bieden. Door in een coachtraject samen op te trekken, goed te luisteren naar elkaars verwachtingen, doelen te stellen en in te zoomen op talent en kwaliteiten, is het mogelijk het beste uit jezelf te halen en bovenal zo veel mogelijk te genieten!

Spreekt haar verhaal jou aan en wil je meer over Ellen weten? Bekijk het profiel van coach Ellen. Coach Ellen coacht op de locaties Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden