Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

In deze columns kan je een kijkje in het leven van de coaches van GORTcoaching nemen. De coaches zijn een heel belangrijk onderdeel van het GORTcoaching team en daarom willen we ze graag aan je voorstellen. Vandaag leer je coach Franca een beetje beter kennen.

Even kennismaken met Franca

“Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder”

Mijn naam is Franca, en op de foto rechts is het allemaal begonnen. In een gezin met 5 kinderen waarvan de jongste niet op de foto staat. Ik sta helemaal rechts en ben de middelste van ons gezin. De nieuwsgierige blik die ik op de foto zie heb ik nog steeds. Nieuwsgierig naar wat er speelt om me heen. Mijn voelsprieten staan eigenlijk altijd wel uit en ik probeer ze zo vaak mogelijk te gebruiken. Hoewel…soms is het gewoon fijn om ze te negeren en gewoon te doen waar je zin in hebt.

Ik woon in Geffen, dicht bij Den Bosch, ben getrouwd en moeder van 4 fantastische kinderen die ook ieder zo hun pad lopen. Ieder op hun eigen manier en ik mag meekijken hoe zij dat doen. Dat is echt een rijkdom, een spiegel en ook vaak lastig. Na de geboorte van mijn derde kind, ben ik gestopt met werken en gestart met vrijwilligerswerk bij gezinnen.  En al snel was mijn interesse uitgegroeid in een wens hier meer mee te gaan doen. Ik ben gestart met de opleiding stressmanagement  (coaching, counseling en conflictbemiddeling)  en dit bleek een goede beslissing te zijn. Hoe meer je weet, hoe nieuwsgieriger je wordt. En met een koffer vol coach-tools ben ik op pad gegaan. Ik heb inmiddels mijn koffer uitgebreid door middel van verschillende bijscholingen en maak gebruik van diverse methoden om een coachvraag helder te krijgen of inzicht te kunnen geven.

Ook ik heb in mijn leven periodes van onzekerheid en kwetsbaarheid gekend en ik weet dat er moed voor nodig is om jezelf te onderzoeken. Ik weet ook dat er moed voor nodig is om dat wat je te weten komt over jezelf aan te pakken. En ik weet nu ook dat het de moeite waard is om dat uiteindelijk te doen. Hier ligt mijn passie. Dat wat mensen beweegt, of juist niet door belemmerende gedachten boven tafel te krijgen. Wat zou je graag willen en wat houdt je tegen? Heel simpele vragen met soms heel ingewikkelde processen die ervoor zorgen dat de uitkomst niet zo simpel is. Ik wil graag helpen bij dit proces.

Verder voel ik me erg verwant aan jonge vrouwen/moeders die het lastig vinden balans te krijgen in hun veranderde leven. Welke grenzen heb je? En waarom ga je er steeds overheen? Wat wordt er allemaal verwacht en door wie? Allemaal vragen die kunnen spelen in het leven van jonge vrouwen die heel veel moeten en vaak ook heel veel willen. Als moeder van 4 kinderen en als persoon met eigen wensen ken ik dit proces en weet hoe lastig het kan zijn. Al met al kan ik zeggen dat ik heel blij ben en me een bevoorrecht mens voel dit werk te mogen doen.

Spreekt haar verhaal jou aan en wil je meer over Franca weten? Bekijk het profiel van coach Franca. Coach Franca coacht op de locaties Berghem, Beuningen, Den Bosch, Geffen, Langenboom, Nijmegen, Oss, Uden, Veghel, Velp en Vught.

 


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden