Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

In deze columns kan je een kijkje in het leven van de coaches van GORTcoaching nemen. De coaches zijn een heel belangrijk onderdeel van het GORTcoaching team en daarom willen we ze graag aan je voorstellen. Vandaag leer je coach Martijn een beetje beter kennen.

Even kennismaken met Martijn
“Leef, heb lief, lach en laat iets na!”

Ik ben Martijn en woon sinds 1999 samen met mijn vriendin in het prachtige Amsterdam, waar ik denk ik nooit meer wegga! Sinds een aantal jaren ben ik professional coach, een vak dat ik met ontzettend veel plezier uitoefen! Daarvoor heb ik een boeiend loopbaanpad doorlopen. Eerst ben ik gestart bij een marktonderzoekbureau en heb de branche verder mogen helpen door nieuwe innovatieve marktonderzoekmethodes op de kaart te zetten. De jaren daarna ben ik als zelfstandig consultant aan de slag gegaan. Allerlei bedrijven hebben me ingehuurd om ze te ondersteunen in hun marktonderzoek- en marketing activiteiten. Dit was erg afwisselend en voor mij een mooie leerschool om me verder te ontwikkelen. Het leukste was om met medewerkers en leidinggevende om de tafel te gaan zitten en ze op een andere manier naar hun zakelijke uitdagingen te laten kijken, wat vaak tot hele nieuwe inzichten leidde.

Waarom dan het coachvak? Ik heb de kwetsbaarheid van het leven leren kennen en mezelf toen een paar vragen gesteld: “Waar draait het me in het leven en werk nou echt om?’’ en “Wat wil ik vooral wel en vooral niet gaan doen?”. Dit lijken open deuren en dat zijn ze misschien ook, maar ze zijn voor mij van groot belang geweest. Ik ben gaan reizen, heb vrienden gesproken en toen viel voor mij het kwartje: Ik ga het coachvak in! Een beslissing waar ik geen spijt van heb gekregen. Het is namelijk mijn passie om andere mensen te helpen om ook hun eigen dromen te realiseren. Mijn doelgroep bestaat uit mensen uit het bedrijfsleven. Individuele werknemers, leidinggevenden en zelfstandig ondernemers begeleid ik in hun loopbaan, persoonlijke en professionele groei, leiderschapskwaliteiten en ondernemerschap.

Mijn inspiratiebron als coach is niet een bekende Nederlander, goeroe of een vakgenoot die voor de troepen uitloopt, maar dat zijn mensen zoals jij. Mensen die stappen durven en willen gaan zetten die ook voor hen het verschil maken in hun persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. Daarnaast haal ik veel energie uit reizen, lekker koken en een uurtje hardlopen.

Hoe ga ik te werk en hoe help ik jou met je coachvraag? Daar heb ik niet één vaste methode voor. Ik heb bij het Europees Instituut/De Baak een opleiding gevolgd tot professional coach. Daardoor ken ik meerdere theorieën, coachingsmodellen en tools die ik in kan zetten. Het hangt van jouw coachvraag af welke dit gaat worden. We kiezen samen de voor jou best passende methode. En daar kijk ik naar uit. Ik ben oprecht geïnteresseerd in jou en je coachvraag, ben praktisch, gebruik humor en daag je zeker uit!

Spreekt zijn verhaal jou aan en wil je meer over hem weten? Dan kun je op onze website bij de locaties Amstelveen, Amsterdam, Haarlem en Hoofddorp zijn volledige profiel bekijken.

 

Kijk hieronder voor meer artikelen over loopbaanbegeleiding
Wat is loopbaanbegeleiding?
Het effect van loopbaanbegeleiding
Loopbaanbegeleiding: Leren veranderen


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden