Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

In deze columns kan je een kijkje in het leven van de coaches van GORTcoaching nemen. De coaches zijn een heel belangrijk onderdeel van het GORTcoaching team en daarom willen we ze graag aan je voorstellen. Vandaag leer je coach Miranda een beetje beter kennen.

Even kennismaken met Miranda


“Om weer helder te kunnen zien, Hoef je vaak alleen van Perspectief te veranderen ” – Antoine de Saint-Exupéry

Ik ben Miranda en ik ben geboren in 1969. Ik woon in Nederweert, ben getrouwd en heb 2 kinderen. Naast mijn liefde voor hen, heb ik een nieuwe professionele liefde gevonden in het vak van counselor / stressmanager en loopbaancoach / loopbaanbegeleider.

Ergens begin 2008 kwam ik tot het bevrijdende inzicht dat ik (van mezelf) niet persé hoefde door te groeien in het vak van projectmanager. Het directe contact met mensen, te horen wat hen beweegt, passioneert, bezig houdt, waar zij tegen aanlopen, dat is wat ik miste. De opleidingen bij Psychodidact kwamen op mijn pad en ik werd “erdoor gegrepen”. In 1e instantie ben ik eraan begonnen om mezelf wat beter te leren kennen. Inmiddels heb ik de studie Stressmanagement Coaching Counseling Conflictbemiddeling Basic, Professional en Senior bij Psychodidact succesvol afgerond. Het begeleiden van mensen met vragen op loopbaangebied en diverse stress-gerelateerde vragen (o.a. perfectionisten, piekeraars, burn-out), het geven van trainingen aan collega therapeuten in ACT (Acceptance en Commitment Therapie) en het begeleiden van studenten in opleiding tot counselor, zijn zaken waar ik oprecht blij van word. Ik voel me een bevoorrecht mens om anderen te mogen begeleiden in veranderingsprocessen; datgene te doen waar mijn hart en passie ligt.

Wat inspireert mij? Mijn gezin, de mensen om me heen, vrienden, de Franse taal, een goed boek, een wandeling in de natuur, nieuwe uitdagende paden bewandelen en reizen naar nieuwe bestemmingen. Andere dingen waar ik plezier uit haal zijn: koken, dansen, schrijven en mijzelf verder blijven ontwikkelen. Ook ben ik geïnteresseerd in het functioneren van het menselijke lichaam en de balans tussen lichaam en geest. Een belangrijke inspiratiebron is het gedachtegoed van o.a. ACT, dat meer luchtigheid en humor in mijn leven brengt. “Uit je hoofd in het leven stappen”. Dit is wat ik een ieder van jullie ook toewens en vanuit die gedachte coach ik ook!

Voor mij zijn vertrouwen, veiligheid en aandacht voor wat er op dat moment is, een belangrijke basis voor een coachtraject. Mijn coachstijl wordt gevormd door mijn persoonlijke waarden: kwaliteit, zorgvuldigheid, harmonie, eerlijkheid en respect. Het is belangrijk dat iedereen zichzelf kan en mag zijn. Ik denk in mogelijkheden en kijk steeds wat het beste past bij jouw vraagstelling. Mijn lijfspreuk is: mensen hebben hulpbronnen beschikbaar voor positieve veranderingen! Ik geloof in de eigen kracht van mensen om in balans te komen! Het is ook geweldig om te zien wat het mensen voor moois brengt!

Spreekt haar verhaal jou aan en wil je meer over Miranda weten? Bekijk het profiel van coach Miranda. Coach Miranda coacht op de locaties Eindhoven, Helmond, Nederweert, Roermond, Valkenswaard en Weert.

 


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden