Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

In deze columns kan je een kijkje in het leven van de coaches van GORTcoaching nemen. De coaches zijn een heel belangrijk onderdeel van het GORTcoaching team en daarom willen we ze graag aan je voorstellen. Vandaag leer je coach Tanja een beetje beter kennen.

Even kennismaken met outplacement coach Tanja

“We are all One en ik ben omdat wij bestaan!”

Mijn naam is Tanja, ik ben 47 jaar en ik woon en werk in Drenthe op een prachtig plekje in het bos tussen de reeën op Landgoed Blankens.

Van origine ben ik commercieel economisch geschoold en 17 jaar geleden heb ik een switch gemaakt en ben ik psychiatrisch verpleegkunde gaan studeren. Werkzaam binnen de psychiatrie merkte ik dat wat ik had geleerd graag wilde vorm geven in het coachen binnen een eigen praktijk. Ook leek het mij leuk om de beide werkvelden waarin ik had gewerkt te integreren in een eigen onderneming.Stap voor stap ben ik het coach vak uit gaan breiden, individueel, teams en later ook het verzorgen van een opleiding aan coaches.

Door zo met mijzelf en anderen in het contact geconfronteerd te raken werd ik mij bewust van een mysterie. In de ontmoeting met mijzelf en anderen is de natuur en in het bijzonder onze natuur, wie wij in essentie zijn, steeds meer uitgangspunt geworden van mijn werk en leven. Het leven daagt uit te onderzoeken, naar diepere lagen van het bestaan. Hoe word ik echt gelukkig? Wat maakt dat ik doe zoals ik doe en denk zoals ik denk en voel zoals ik voel? Wie ben ik en wie of wat is dat ‘ik’? Waar kom ik vandaan, hoe zijn wij verbonden? En vooral hoe kan ik mij leren te verbinden op een natuurlijke en bewuste manier? Wat is mijn natuur? En hoe kan ik natuurgetrouw leven?

Het coach vak is voor mij een stuwende factor gebleken naar het vergroten van bewustzijn. Het vak maakt mij nieuwsgierig, er is een uitwisseling ontstaan tussen mijzelf en de mensen die ik ontmoet. Iedere ontmoeting word ik geraakt en raak ik de ander, deze uitwisseling zie ik als een impuls tot het méér mens worden. Het verlangen om méér mens te zijn, het humane potentieel te leven, dat is mijn passie. Dit geldt voor mijzelf en voor mijn intentie tijdens het coachen. Omdat ik geloof dat dit potentieel een natuurlijke integriteit en liefde bevat waar vanuit intelligent gedrag voortkomt wat het grote geheel dient.

Mijn manier van coachen gaat dus uit van het verbonden zijn in een groter geheel en daaruit vloeit voort dat er een plek is voor iedereen. Een plek waar jouw talent of droom of aanwezigheid gewenst is. Hier contact mee kunnen maken, vraagt om opnieuw te verbinden met het natuurlijke en pure zelf, wat ongeconditioneerd is en zichzelf vernieuwd en van nature verbonden is met het grotere geheel. Het is daarom het thuiskomen in jezelf waar ik mensen graag in begeleid. Van daaruit kunnen we eenheid en heelheid ervaren en onze omgeving meenemen in het vormgeven van humanisering in de breedste zin van het woord. Waarbij ik er vanuit ga dat zonder licht er geen donkerte is en zonder duidelijkheid er geen liefde kan zijn.

Spreekt haar verhaal jou aan en wil je meer over Tanja weten? Bekijk het profiel van outplacement coach Tanja. Coach Tanja coacht op de locaties Assen, Coevorden, Emmen, Meppel, Tiendeveen en Zwolle.

 


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden