In deze columns kan je een kijkje in het leven van de coaches van GORTcoaching nemen. De coaches zijn een heel belangrijk onderdeel van het GORTcoaching team en daarom willen we ze graag aan je voorstellen. Vandaag leer je coach Wendy een beetje beter kennen.

Even kennis maken met coach Wendy

Mijn naam is Wendy van Loon. Sinds augustus 2017 ben ik aangesloten bij GORTcoaching. Met kleine, alledaagse dingetjes kun je mij enorm vrolijk maken. Zo word ik blij van blauwe luchten, carrot cake en mijn dochters die de mooiste tekeningen voor me maken. Ik woon in Breda en heb het er erg naar mijn zin! In Breda kun je lekker een dagje shoppen in de Veemarktstraat, maar ook met een bootje varen over de singels.

Naast dat ik de variëteit van Breda zo fijn vind, waardeer ik variëteit ook erg in mijn werk. Vanuit mijn eigen bedrijf verzorg ik loopbaantrajecten en sinds 2017 heb ik me aangesloten bij GORTcoaching. Naast dat ik een coach ben, gespecialiseerd in loopbaancoaching, werk ik ook nog een aantal dagen in loondienst op een marketingafdeling. Hier coördineer ik marketingactiviteiten en schrijf ik webteksten. Die diversiteit in mijn werk vind ik prettig. Op deze manier behoud ik de feeling met wat er gebeurt op de werkvloer, wat goed van pas komt tijdens mijn coachsessies.

De tijd bij GORTcoaching is tot nu toe echt voorbij gevlogen! Ik ben heel enthousiast over de kwaliteit van de organisatie. De bevlogenheid van alle collega’s en coaches en de persoonlijke touch die we aan elk traject mogen geven maakt GORTcoaching uniek voor mij. Workshops en intervisiebijeenkomsten helpen mij om me als coach scherp te houden. Verder leer ik vooral door te doen en die ruimte is er gelukkig bij GORTcoaching!

De komende twee jaar hoop ik nog meer te leren bij GORTcoaching. Ik hoop nog meer kennis en ervaring op te doen in het loopbaan coachvak. Daarnaast wil ik me nog verder certificeren als coach. Verder sta ik open voor wat de toekomst mij brengt, ik ben benieuwd!


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden