Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Coach CyrillaDit is Cyrilla: warm, zakelijk, opbouwend en verhelderend 
Doelgroep: managers, powervrouwen en vrije beroepsgroepen
Specialisaties: spanningsklachten, persoonlijke groei, loopbaan- & lifecoaching

“Ik heb plezier in mijn werk en in mijn leven en ik dat gun ik mijn cliënten ook!  Hoe? Ik breng je (weer) in verbinding met je eigen kracht, je uniekheid en mogelijkheden, zodat je je weer met hart en ziel kunt richten op je werk en je privé-leven”.

Je kunt bij mij terecht met vragen over: Spanning balans werk- privé: Hoe combineer je alles, werk, gezin en carrière, tijd voor jezelf en je sociale leven. Ontdek welke patronen, waarden en drijfveren van invloed zijn op jouw werk-privébalans. Ik begeleid je bij jouw keuzeproces zodat je balans weer herpakt.

 Persoonlijke groei en werk: Zou je assertiever willen zijn? Of juist minder fel in je reacties? Stel je zaken continu uit? Stel je hoge eisen aan jezelf? Pieker je veel? Vind je het lastig om mensen aan te spreken, teleur te stellen? Ontdek wat nodig is om goed te kunnen omgaan met de problemen die je nu ervaart.

Loopbaan: Hoe vind ik een match tussen wat ik wil, wat ik kan, wie ik ben en de juiste functie in de juiste organisatie-context? Wat drijft me nu echt?  Zal ik voor mijzelf beginnen? Ik begeleid je in het vinden van antwoorden op deze vragen. Je krijgt inzicht in wat je belemmert, in je valkuilen, je krachten, je kansen en werkwaarden, zodat je echt weet welke keuze je maakt.

Life-coaching:Wil je graag onafhankelijk kunnen sparren en in vertrouwen praten over je werk, je functioneren, je belemmeringen, je teleurstellingen en je keuzes in je persoonlijk leven? Vragen over valkuilen, schaduwzijden, kruispunten, levensfase vragen als wel of niet doen, wat zijn mijn keuzemogelijkheden en hoe ontwijk ik dat ik in mijn valkuilen stap.”

Zo werk ik: “We starten met een kennismakingsgesprek waarin we de vinger op de “echte”zere plek leggen en de vraag verhelderen. Doelstellingen zetten wij scherp neer zodat we samen een maatwerk plan kunnen maken. Patronen brengen wij in kaart. Vervolgens gaan we de diepte in als dat nodig is. We gaan vooral aan het werk met behulp van praktische spiegels en handvatten.Tussen de sessies door kan je dit dan direct in de praktijk toepassen. Zo werken we samen aan het realiseren van je doel(en). Mijn werkwijze is transparant. Ik sluit aan bij jouw vraag vandaar uit kijken wij samen, welke methodiek bij jouw vraag en bij jou past om tot het gewenste resultaat te komen. Om af en toe tot gezonde ontspanning en relativering te komen is humor voor mij ook waardevol aspect tijdens coaching.  Ik werk volgens de richtlijnen zoals opgesteld door Nederlands Instituut voor Psychologen NIP.”

Anderen over Cyrilla:

 • “Cyrilla is een empathische professional die snapt waar de kern zit en mij mijn blinde vlekken heeft leren kennen. Nu weet ik hoe ik er mee om moet gaan.”
 • “Cyrilla weet een goede en plezierige gesprekssfeer neer te zetten, al snel durfde ik mij echt helemaal bloot te geven, waardoor ik een enorme groei heb doorgemaakt!”
 • “In mijn positie had ik niet iemand om mee te sparren over zaken die spelen op het werk en die mij oprechte feedback gaven. Door de gesprekken met Cyrilla kon ik sparren en kreeg ik feedback.”
 • “Door Cyrilla kwam ik er al snel achter dat ik niet overal een 10 kan scoren en door iedereen aardig gevonden hoef te worden, ik heb geleerd keuzes te maken en ik heb inzicht gekregen in mijn waarden, wat doet er echt toe en waar wil ik mijn tijd aan besteden. Ik ben nu een veel beter balans en voel mij weer energiek en vitaal.”

Mijn opleidingen en registraties:

 • Na mijn wetenschappelijke opleiding tot psycholoog  aan de Universiteit van Amsterdam ben ik mij verder gaan specialiseren wat heeft geresulteerd in opname voor de volgende registers:
  – Registerpsycholoog Nip, Arbeid en Organisatie;
  – Registerpsycholoog Nip, Arbeid en Gezondheid;
  – Registered Europsy Psychologist
 • Andere opleidingen  en methodieken waarin ik bekwaam ben zijn RET, EMDR, Oplossingsgerichte Coaching, Cognitieve gedragstechnieken, EFT, Mediation technieken, ontspanningsoefeningen, projectieve technieken zoals; levensverhaal, tekenen-opdrachten en schrijfopdrachten.
 • Ik houd mijn vak bij door het volgen van cursussen en bezoeken van congressen.
 • Ik ben mijn loopbaan begonnen als management-consultant en heb o.a. gewerkt bij Right Management en Berenschot. Ervaring met coaching, team-coaching en organisatie dynamiek zijn daar begonnen.
 • Sinds 2005 werk ik als zelfstandig coach, psycholoog en trainer.

Afspraak plannen:
Kijk in de agenda wanneer Cyrilla beschikbaar is en plan uw gratis oriëntatiegesprek.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden