Coach Dorien - GORTcoaching - Vind uw coach!
Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Basiscoach Dorien

Dit is Dorien: psycholoog, positief, analytisch met humor, doortastend & doelgericht
Doelgroep: professionals die maatschappelijk betrokken zijn of willen worden, starters & studenten, perfectionisten, balans-zoekers.
Specialisaties: loopbaan, zelfinzicht, effectief communiceren, werk-privé balans, omgaan met stress & keuzes maken.   

Je kan bij mij terecht met vragen over: Ik kan je verder helpen met elke vraag die past binnen deze thema’s: ‘hoe nu verder in mijn werk’ en ‘ik wil (nog) beter uit de verf komen persoonlijk / professioneel’

Ben je net afgestudeerd en kan je door al die mogelijkheden het bos niet meer zien? Vraag je je af waar jouw plek op de arbeidsmarkt is, waar hoor je thuis? Of ben je juist al een tijdje onderweg maar mis je de laatste tijd energie in je werk? Ben je op zoek naar meer balans tussen carrière en gezin / vrije tijd / betekenisvolle relaties? Of wil je meer gaan staan voor jouw idealen en drijfveren zodat jezelf met kracht presenteert en focus houdt.

Kortom: voor alle vragen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, in welke fase jij je ook bevindt, kan ik je op weg helpen.

Zo werk ik: In een gratis oriëntatiegesprek onderzoeken we je vraag. Wat zou jou het meeste helpen nu? Aan het einde van dit gesprek hebben je doel voor coaching helder. Als het wederzijds klikt doe ik je een voorstel (aantal sessies / werkwijze). Zie jij het zitten? Dan starten we direct.

In een aantal coachgesprekken (gemiddeld tussen de 5 – 10 gesprekken) gaan we aan de slag met je doel. Ik werk eerst met je aan bewustzijn. We onderzoeken welke patronen, overtuigingen of ervaringen jou nu in de weg staan. Hierdoor krijg je inzicht in waarom je doet zoals je doet en welk gevoel dit oplevert. Je leert hier naar te kijken, eventueel afstand van te nemen of beter mee om te gaan. Durf je daarna iets nieuws te proberen? Door actie te nemen, een keuze te maken krijg je meer regie. Uiteindelijk ben ik het meest tevreden als coach als jij je eigen bewuste keuzes maakt.

Ik ben gericht op wat kan en wat er al is. Ik werk voornamelijk oplossingsgericht, maar vermijd geen moeilijke onderwerpen. Ik geloof in ieders unieke talenten, zelfs als jij ze nog niet ziet. Ik observeer, spiegel wat ik zie en benoem dit. Hier helpt mijn achtergrond als psycholoog bij. Speelse oefeningen, visualisaties en thuisopdrachten helpen je om inzicht te krijgen en patronen zichtbaar te maken. Ik maak hier gebruik van methoden uit de Transactionele Analyse, Acceptance & Commitment Therapy, Oplossingsgericht coachen, Mindfulness & Voice Dialogue. Het is maatwerk, elk gesprek weer.

Opleidingen en certificeringen:

 • Research Master Psychology
 • Bachelor Sociale Pscyhologie, Universiteit van Amsterdam
 • Coach Intensive (NOBCO gecertificeerd), Coach020
 • Verschillende cursussen, zoals: Geweldloze communicatie & Respectvol confronteren (Coach020)
 • Mindfulness

Ik heb jaren gewerkt in het bedrijfsleven en non-profit als projectleider en accountmanager. Hier heb ik intensief samen gewerkt met verschillende sectoren, HR afdelingen en directies. Door dat ik veel bedrijven van binnen heb gezien kan ik mijn gemakkelijk inleven in je situatie. En… heb ik gezien dat een gelukkige werknemer zorgt voor een succesvol bedrijf!

Verschillende soorten coaching:

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek biedt Dorien bovendien coaching aan op de volgende manieren:

 • In-company coaching (de coach komt coachen op je werk)
 • Outdoor coaching
 • E-coaching: Skype & Facetime
 • Intervisiebegeleiding

“Door met lef en aandacht naar jezelf te kijken openen nieuwe deuren. Ik help je dit te onderzoeken en hiervoor te gaan staan. Door te ontdekken wat je nu nog in de weg staat kan jij vooruit”

Testimonials over Dorien

“Ik kon zonder moeite mijn persoonlijke issues te delen, mede door je warme en oprechte persoonlijkheid voelde ik mij op mijn gemak.  Dorien vult niet in maar liet mij zelf nadenken. Hierdoor weet ik nu wat ik kan qua werk, kan ik beter grenzen stellen en assertiever reageren. “

“Ik weet nu welke waarden ik belangrijk vind in het werk en waar ik nu naartoe wil. Je straalt rust, orde en warmte uit. En je bent scherp! Ik heb veel ‘Aha-momenten’ gehad. Door verschillende oefeningen werden onbewuste dingen duidelijk, bijvoorbeeld mijn ‘twee kanten’ (iemand die zekerheid wil en de wat vrijere kant die nieuwe dingen wil proberen).”

“Ik heb door het coachtraject mijn werkplezier weer gevonden. Bedankt voor de mooie zoektocht!“

“Dorien is gefocust, open en analytisch. De verschillende werkvormen werken goed. Het gaf inzicht in mijn proces of de uitdagingen die nog voor mij lagen. Ik kan weer verder! “

” Dorien weet heel snel de vinger op de juiste plek te leggen. Na iedere sessie voelde ik inderdaad dat ik een stap verder was. Daarnaast is ze een hele betrokken coach. Ik stond er versteld van hoe goed ze wist waar we de vorige keer waren gebleven.”

Coach gesprek

€ 65,-/Per uur
 • Altijd een gratis oriëntatiegesprek.
 • De minimale trajectduur bij basiscoaches is 3 coachgesprekken.
 • Particulier tarief is € 65,- incl. BTW per uur.
 • Zakelijk tarief is € 99,- excl. BTW.
 • Zelf uw gesprekken inplannen (gem. om de 2-3 weken).
 • Gem. 6-10 coachgesprekken per traject.

Beschikbaarheid van coach Dorien

Klik op het tijdstip dat u uitkomt en vraag uw gratis oriëntatiegesprek met Dorien aan. U krijgt direct per e-mail een bevestiging. U kunt in het aanvraagformulier ook de plaats en een voorkeursadres (optioneel) aangeven waar u graag wilt dat het gesprek plaatsvindt.

Let op: Wacht niet te lang met boeken als u graag aan de slag wilt met deze coach. De agenda kan snel vollopen.

Aanvraagformulier Gratis Oriëntatiegesprek

Nadat u het formulier heeft ingevuld, krijgt u direct per e-mail een bevestiging doorgestuurd.

Let op: Wacht niet te lang met boeken als u graag aan de slag wilt met deze coach. De agenda kan snel vollopen.

“Door met lef en aandacht naar jezelf te kijken openen nieuwe deuren. Ik help je dit te onderzoeken en hiervoor te gaan staan. Door te ontdekken wat je nu nog in de weg staat kan jij vooruit”

R

Deskundige professionals

Ons team bestaat uitsluitend uit gediplomeerde psychologen en coaches.

R

Heldere communicatie en service

U kunt rekenen op toegankelijke no-nonsense informatie over coaching. Op de website en in contact met onze professionals.

R

Lean en modern

Door gebruik te maken van online tools kunnen we continu overhead elimineren en kunt u rekenen op een goede prijskwaliteitsverhouding voor uw coachtraject.

R

Resultaatgericht

Met uw persoonlijke wensen als uitgangspunt begeleiden wij u of uw medewerker naar concrete, meetbare veranderingen en resultaten.

R

Energieke voorloper

GORTcoaching is een opvallende en energieke voorloper onder de coachbureaus. Wij groeien, omdat we er voor zorgen dat ú kunt groeien.

Aanvraagformulier Gratis Oriëntatiegesprek

Nadat u het formulier heeft ingevuld, krijgt u direct per e-mail een bevestiging doorgestuurd. Let op: Wacht niet te lang met boeken als u graag aan de slag wilt met deze coach. De agenda kan snel vollopen.

Locaties coach Dorien

Amsterdam - Annabellaweg 57

Praktijk coachlocatie: Sfeervolle en inspirerende coachruimte aan huis, dichtbij NDSM gebied.

Amsterdam – Annabellaweg 57

Parkeergelegenheid: gratis parkeren voor de deur.
OV: goed bereikbaar met bus vanaf Centraal Station Amsterdam: lijn 35 naar Molenwijk. Uitstappen bij halte ‘Nageljongenstraat’. Ook lijn 38 en 37 stoppen nagenoeg voor de deur.

» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Amsterdam NDSM

Praktijk Coachlocatie: “Prachtige weidse buitenlocatie met prachtig uitzicht over het IJ. Gebied bied enorme inspiratie en geeft gevoel even buiten te zijn dichtbij de stad.”

Amsterdam – MS. Van Riemsdijkweg

Parkeergelegenheid: er zijn voldoende plekken op de NDSM voor uw auto. Kosten: 1,30 euro per uur.
OV: met Pontveer naar NDSM gemakkelijk te bereiken vanaf Amsterdam CS.

» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Amsterdam - Westerdok

Praktijk coachlocatie: Lichte & No-nonsense ruimte dichtbij Amsterdam Centraal & rustige Houthavens.

Amsterdam – Westerdok 806

Parkeergelegenheid: Betaald parkeren kan voor deur (4 euro per uur). Of een stuk goedkoper op loopafstand vind je ook Parkeergarage ParkBee   (Grote Bickersstraat 74).

» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Amsterdam – Oost

Praktijk coachlocatie: Ruime en lichte ruimte midden in Amsterdam Oost, om de hoek bij Dappermarkt.

Amsterdam – Eerste van Swindenstraat 381

Parkeergelegenheid: Betaald parkeren voor de deur (eerste uur 0,10 cent en daarna 3 euro). OV: met de trein is het 5 minuten lopen vanaf Station Muiderpoort of vanaf CS bereikbaar met tram 9.

» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Coachlocaties Dorien

In de tabbladen kunt u meer informatie vinden over de coachlocaties.

Plan een gratis oriëntatiegesprek met Dorien via het bovenstaande formulier!

Praktijk coachlocatie: “Prachtige weidse buitenlocatie met prachtig uitzicht over het IJ. Gebied bied enorme inspiratie en geeft gevoel even buiten te zijn dichtbij de stad.”

MS. Van Riemsdijkweg
Amsterdam

Parkeergelegenheid: er zijn voldoende plekken op de NDSM voor uw auto. Kosten: 1,30 euro per uur.
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Praktijk coachlocatie: “Sfeervolle en inspirerende coachruimte aan huis, dichtbij NDSM gebied.”

Annabellaweg 57
Amsterdam

Parkeergelegenheid: gratis parkeren voor de deur.
OV: goed bereikbaar met bus vanaf Centraal Station Amsterdam: lijn 35 naar Molenwijk. Uitstappen bij halte Nageljongenstraat. Ook lijn 38 en 37 stoppen nagenoeg voor de deur.

» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Praktijk coachlocatie: “Ruime en lichte ruimte midden in Amsterdam Oost, om de hoek bij Dappermarkt.”

Eerste van Swindenstraat 381
Amsterdam

Parkeergelegenheid: Betaald parkeren voor de deur (eerste uur 0,10 cent en daarna 3 euro).

» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Praktijk coachlocatie: Lichte & No-nonsense ruimte dichtbij Amsterdam Centraal & rustige Houthavens.

Westerdok 806
Amsterdam

Parkeergelegenheid: Betaald parkeren kan voor deur (4 euro per uur). Of een stuk goedkoper op loopafstand vind je ook Parkeergarage ParkBee   (Grote Bickersstraat 74).

» Streetview  » Plan hier uw route via google maps