Senior Coach Ellen

OP HET MOMENT IS ELLEN NIET BESCHIKBAAR

Dit is Ellen: integer, betrokken, inspirerend en resultaatgericht
Doelgroep: professionals (MBO t/m WO), (midden)management, ondernemers en mensen met stress gerelateerde en/of burn-out klachten
Specialisaties: loopbaan & lifecoaching, talentontwikkeling, werk-privé balans, stress & burn-out

Je kunt bij mij terecht met vragen over: Werk, carrière en privé
Welke kwaliteiten en positieve eigenschappen bezit je en op welke wijze kunnen deze capaciteiten zo goed mogelijk benut worden? Waar ga en sta je voor in je carrière en/of privéleven? Hoe ziet je ideale loopbaan eruit en wat is er (nog) voor nodig dit te realiseren? Wat zijn je drijfveren om te (gaan) doen waar  je goed in bent en waar je gelukkig van wordt.  Waar krijg je energie en voldoening van en wat zijn energievreters? Hoe creëer je een evenwichtige energiebalans en zo min mogelijk stress? Wat is er voor nodig om stress(gevoelens) te doorbreken of liever, deze te voorkomen?  Je kunt bij mij terecht met thema’s als; keuzes maken in je werk- en privéleven, grip op je loopbaan, beter leren omgaan met stress en/of tijdsdruk,  je zelfvertrouwen vergroten en (weer) optimaal in je kracht komen. Met veel plezier onderzoek ik samen met jou op welke wijze jij je kwaliteiten optimaal kunt inzetten en ondersteun ik je graag bij je (verdere)ontwikkeling & persoonlijke groei.

Zo werk ik: Voor een coachingstraject  vormt een veilige, betrouwbare sfeer, naast betrokkenheid en persoonlijke aandacht de basis. In een kennismakingsgesprek kun je deze sfeer ervaren, bespreken we je coachvraag en de doelen die je wilt bereiken.  Vervolgens bespreken we de wederzijdse verwachtingen, de concrete aanpak en het aantal gesprekken. De trajecten die ik begeleid variëren van 5-10 gesprekken (1 of 1,5 uur). Mijn werkwijze kenmerkt zich door de ‘sterkte-benadering’; uitgaande van de aanwezige positieve eigenschappen, talenten en kwaliteiten. De coaching en coachingstechnieken zijn altijd afgestemd op de specifieke coachingsvraag en je (leer)voorkeuren.  Hierbij maak ik onder meer gebruik van technieken uit de gedragstherapie, de Mindfulness, de cognitieve therapie en de RET (Rationeel Emotieve Therapie). Daarnaast kunnen we er samen voor kiezen (loopbaan) instrumenten en/of vragenlijsten in te zetten. Tevens behoort het simuleren van een situatie om gedrag te oefenen in de vorm van een rollenspel met acteur tot de mogelijkheden, evenals ‘coaching on the job’. Cliënten worden op gepaste wijze uit hun comfortzone gehaald , om zodoende tot (verdere)ontwikkeling en groei te komen. Als vanzelfsprekend werk ik volgens de beroepscode voor psychologen(NIP) met als basisprincipes: verantwoordelijkheid, integriteit, respect en deskundigheid.

Mijn opleidingen en certificeringen:

 • WO Ontwikkelingspsychologie
 • WO Arbeids- en Organisatiepsychologie
 • Diverse coachopleidingen (o.a.Birkman-loopbaancoach/7 bronnencoach van Arbeidsvreugde)
 • Mindfulness, faalangstreductie, rouwverwerking (RINO groep)
 • NLP, stress- en conflicthantering, (h(erkenning) PTSS, (Politieacademie)
 • Diverse leiderschapsopleidingen (Politieacademie, Kessels & Smit, TSM Business School)
 • Psycholoog NIP

Afspraak plannen: Kijk in de agenda wanneer Ellen beschikbaar is en plan uw gratis oriëntatiegesprek.

Ellen biedt coaching aan op de volgende manieren:

 

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek biedt Ellen bovendien coaching aan op de volgende manieren:

 • Team- en talentontwikkeling: met behulp van (groeps)coaching en training (Birkmann methode en 7 bronnen van arbeidsvreugde methode) het in kaart brengen van: beroepsmatige belangstelling, stijl van werken: sterke en zwakke kanten, behoeften ten aanzien van de werkomgeving en stressgedrag
 • Development Center: in een veilige leeromgeving, met behulp van acteurs en coach vaardigheden en gedrag intrainen en optimaliseren 
 • Groeps-coaching/ workshops: ‘grip op je loopbaan’ sollicitatietraining, interview training selectiegesprekken, beoordeling- en functioneringsgesprekken, faalangst- en assertiviteit, time management, inspirerend leiderschap
 • Coaching on the job: coachsessies op de werkvloer
 • Lange sessies: coachgesprekken van 2 uur of langer voor sneller meer resultaat

 

 

Als psycholoog, coach en mens ga ik uit van de kracht, kwaliteiten en talenten van een individu. Door met elkaar gerichte aandacht te hebben voor deze componenten ben je in staat het beste uit jezelf en je omgeving te halen.

 

 

Testimonials over Ellen

Ellen laat zich kennen als een betrokken, professionele en inspirerende coach; ze heeft mij uitstekend begeleid in mijn zoektocht naar een nieuwe baan.

In mijn coachingstraject heeft Ellen mij geleerd om te gaan met stressvolle situaties en heb ik een perfecte balans tussen mijn werk en privé leven weten te realiseren.

 

Ellen beschikt over een bijzonder invoelend vermogen, is resultaatgericht en weet je te voorzien van praktische tips & trucs.

Ellen heeft mij weer in mijn kracht weten te zetten en met haar ontwikkelingsgerichte en positieve aanpak doe ik nu waar ik echt goed in ben en waar ik gelukkig van word.

Beschikbaarheid van coach Ellen

Klik op het tijdstip dat u uitkomt en vraag uw gratis oriëntatiegesprek met Ellen aan. U krijgt direct per e-mail een bevestiging. U kunt in het aanvraagformulier ook de plaats en een voorkeursadres (optioneel) aangeven waar u graag wilt dat het gesprek plaatsvindt.

Let op: Wacht niet te lang met boeken als u graag aan de slag wilt met deze coach. De agenda kan snel vollopen.

Aanvraagformulier Gratis Oriëntatiegesprek

Nadat u het formulier heeft ingevuld, krijgt u direct per e-mail een bevestiging doorgestuurd.

Let op: Wacht niet te lang met boeken als u graag aan de slag wilt met deze coach. De agenda kan snel vollopen.


“Als psycholoog, coach en mens ga ik uit van de kracht, kwaliteiten en talenten van een individu. Door met elkaar gerichte aandacht te hebben voor deze componenten ben je in staat het beste uit jezelf en je omgeving te halen.”

R

Deskundige professionals

Ons team bestaat uitsluitend uit gediplomeerde psychologen en coaches.

R

Heldere communicatie en service

U kunt rekenen op toegankelijke no-nonsense informatie over coaching. Op de website en in contact met onze professionals.

R

Lean en modern

Door gebruik te maken van online tools kunnen we continu overhead elimineren en kunt u rekenen op een goede prijskwaliteitsverhouding voor uw coachtraject.

R

Resultaatgericht

Met uw persoonlijke wensen als uitgangspunt begeleiden wij u of uw medewerker naar concrete, meetbare veranderingen en resultaten.

R

Energieke voorloper

GORTcoaching is een opvallende en energieke voorloper onder de coachbureaus. Wij groeien, omdat we er voor zorgen dat ú kunt groeien.

Aanvraagformulier Gratis Oriëntatiegesprek

Nadat u het formulier heeft ingevuld, krijgt u direct per e-mail een bevestiging doorgestuurd. Let op: Wacht niet te lang met boeken als u graag aan de slag wilt met deze coach. De agenda kan snel vollopen.

 

Locaties coach Ellen

 

Apeldoorn - Orderparkweg 5

Praktijk coachlocatie ‘sfeervolle coachlocatie – centrale ligging, goed bereikbaar’

Orderparkweg 5
7312 EN Apeldoorn

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren voor de deur  Streetview » Plan hier uw route via google maps

Apeldoorn - Emmalaan 16

Praktijk coachlocatie: ‘Zeer stijlvolle, mooie coachlocatie in de mooie Parkenbuurt’

Emmalaan 16
7316 EB Apeldoorn

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren voor de deur » Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Apeldoorn - Van der Houven van Oordtlaan

Praktijk coachlocatie: ‘Schitterend monumentaal pand in het centrum van Apeldoorn met uitzicht op het park’

Van der Houven van Oordtlaan
7316 AH Apeldoorn

Parkeergelegenheid: gratis parkeren voor de deur » Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Coachlocaties Ellen

In de tabbladen kunt u meer informatie vinden over de coachlocaties.

Praktijk coachlocatie: ‘sfeervolle coachlocatie – centrale ligging, goed bereikbaar’

Orderparkweg 5
7312 EN Apeldoorn

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren voor de deur » Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Praktijk coachlocatie: ‘ Zeer stijlvolle, mooie coachlocatie in de mooie Parkenbuurt’

Emmalaan16
7316 EB Apeldoorn

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren voor de deur
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Ellen ApeldoornPraktijk coachlocatie: ‘Schitterend monumentaal pand in het centrum van Apeldoorn met uitzicht op het park’

Van der Houven van Oordtlaan
7316 AH Apeldoorn

Parkeergelegenheid: gratis parkeren voor de deur
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps