Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

erwin1-e1416575575216

Dit is Erwin: authentiek, bekrachtigend, creatief, resultaatgericht
Doelgroep:  hoger opgeleide professionals en leidinggevenden, (toekomstige) ondernemers
Specialisaties: personal coaching, loopbaan- en businesscoaching, outplacement

“Mijn coaching brengt je weer in contact met je potentieel, kracht en creativiteit. Zodat je vanuit persoonlijk leiderschap keuzes kunt maken die bijdragen aan jouw geluk.”

Je kunt bij mij terecht met vragen over: “Het is mijn drijfveer om je te laten ontdekken wie je écht bent en je (werkende) leven daarop af te stemmen. Wil je met meer energie en passie leven en werken? Ontdekken en doen waar je echt gelukkig van wordt? Meer wezenlijk bijdragen dan dat je nu doet? Een betere relatie met je partner, kinderen, leidinggevenden, collega’s? Bij dit soort vragen begeleid ik je in het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap door te werken aan een evenwichtige en bewuste relatie met jezelf.”

Zo werk ik: “Alles is erop gericht om jou dichter bij jezelf te brengen zodat je meer geluk en succes kunt gaan ervaren. Om dat te bereiken creëer ik een veilige sfeer waarin je volledig jezelf kunt zijn en je verhaal kunt vertellen. Ik luister, stel vragen en geef je terug wat ik waarneem. Ik geef je inzicht in patronen die je belemmeren en stimuleer je om die los te laten. Zodat je naar je innerlijke stem kunt gaan luisteren: die weet het antwoord op jouw vragen! In het coachen pas ik aspecten toe van o.a. NLP, transactionele analyse, RET en systemisch werken. Maar vooral werk ik op basis van eigen ervaring, inzicht en intuïtie.”

Testimonials:

  • “Erwin kan goed luisteren en evalueren. Hij weet meteen aan te geven wat er in jouw situatie beter kan.”
  • “Luistert goed en weet goed structuur aan te brengen. Op de persoon gericht, kijkt naar de persoonlijke situatie en geeft daar gerichte terugkoppeling op.”
  • “GORTcoaching heb ik ervaren als modern, helder, transparant coachbureau met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Erwin is begripvol, open-minded, positief, hij durft te zeggen waar het op staat, zowel wanneer het iets positiefs is of juist iets negatiefs.”

Mijn opleidingen en certificeringen:

“Eerst studeerde ik af in Natuurwetenschap en Innovatiemanagement (Universiteit Utrecht). Vervolgens werkte ik als adviseur en coach bij Pentascope, waar ik veranderingen leerde implementeren. Ik rondde de opleiding Change Management af aan de Open Universiteit. Ik mag mezelf dus ‘change agent’ (veranderkundige) noemen. Daarnaast deed ik verschillende trainingen en cursussen op het gebied van Persoonlijk Leiderschap, Coachen en Adviseren, Leidinggeven aan verandering. Door regelmatig congressen en themadagen rond coaching en persoonlijke ontwikkeling te bezoeken, houd ik mijn kennis up-to-date.”

 

Kijk direct in de agenda voor een gratis oriëntatiegesprek met coach Erwin »


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden