Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Dit is Fanny: empathisch, praktijkgericht, duidelijk,  verruimend
Doelgroep: managers, uitstellers, pleasers, expats
Specialisaties: 
loopbaan, stressmanagement, lifecoaching

“Als mens kan je zoveel meer dan je denkt. Ik help je kijken naar je eigen mogelijkheden zodat je op een praktische en voor jou passende manier in actie komt en dichter komt bij wat voor jou op dat moment nodig is”.

Je kan bij mij terecht met vragen over: “Je privé- en werkleven. Hierbij geef ik een aantal voorbeelden van mogelijke coachingsvragen: “Ik zit vast in mijn loopbaan, ik wil hier uit maar ik weet niet hoe ik dit aan moet pakken. Mensen gaan iedere keer over mijn grenzen heen, hoe kan ik duidelijk communiceren wat ik wel en niet wil? Ik ambieer een internationale carrière, wat zijn mijn mogelijkheden en hoe pak ik dat aan?, Ik loop continue te stressen, hoe kom ik meer in balans? Hoe kom ik meer in beweging? Hoe bereid ik me voor op een sollicitatiegesprek? Expats (sessies in het Frans, Engels en Mandarijn Chinees) kunnen bij mij terecht met gerelateerde loopbaan-en privé vragen.”

Zo werk ik: Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we je coachingsvraag/coachingsvragen die je wilt aanpakken en de doelen die je wilt behalen. Daarnaast bespreken we de wederzijdse verwachtingen, werkwijze, aantal sessies. Na afloop van het kennismakingsgesprek bevestig ik nog even de coachingsvragen, je coachingsdoelen en het aantal sessies per mail. De trajecten die ik begeleid variëren van 3 – 10 sessies, van 1 of 1,5 uur. Ik werk vanuit het principe inzicht geven – verruimen – doen – lange termijn verandering. Tijdens de sessies gebruik ik diverse technieken die op dat moment nodig zijn, voorbeelden hiervan zijn Voice Dialogue, Transactionele Analyse, RET en diverse loopbaangerelateerde coachingstechnieken. Tussen de sessies door krijg je van mij huiswerkopdrachten opgestuurd, de ene keer is dat een test, vragenlijst of creatieve opdracht. De andere keer vraag ik je te reflecteren of het geleerde in de praktijk te gaan uitvoeren en de resultaten hiervan bij te houden.

Voor mij zijn vertrouwen, veiligheid en aandacht voor wat er op dat moment is, een belangrijke basis voor een coachingstraject.”

Testimonials: 

 • “Fanny is een empathische coach waarbij je je snel veilig voelt, ze is invoelend, ruimdenkend en geeft je altijd eerlijk terug wat ze bij je ziet gebeuren of waarneemt.”
 • “Fanny liet me zelf tot inzichten komen en vulde het niet voor me in”.
 • “Fanny komt op een praktische en inzichtelijke manier snel tot de kern van wat is en ze begeleidt je op een manier die beklijft.”
 • “Bij Fanny kon ik voor het eerst echt mezelf zijn, ze gaf me het gevoel dat ik er mocht zijn.”

Mijn opleidingen en certificeringen:

 • Master Oosterse filologie UG
 • Intensive Chinese – Beijing Language and Arts University
 • Gecertificeerd  Integratief Coach/counselor Nederlandse academie voor psychotherapie
 • Opleiding Transactionele analyse coach TA Academie
 • Diverse verdiepende workshops/trainingen in o.a. Voice Dialogue, Organisatie opstellingen, Stress coaching: o.a. bij Bureau Hoogendijk, Berry Collewijn, Lex Mulder
 • Mindfulness
 • Lid van ICF
 • Lid van Nederlandse Vereniging voor Transactionele Analyse
 • Werktalen: Nederlands, Vlaams, Frans, Engels en Mandarijn Chinees

Fanny heeft ruime ervaring als recruitment consultant/project manager/headhunter in (internationale) executive search in met name general management, business IT functies in de financiële sector en banksector. Ze heeft ruime ervaring als immigrant en expat (o.a. in China) bij diverse multinationals, ngo’s en de overheid.

Afspraak plannen:
Kijk in de agenda wanneer Fanny beschikbaar is en plan uw gratis oriëntatiegesprek.

 

 

 

 

 

 


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden