INGEBORG

SENIOR COACH

Helaas is Ingeborg niet meer beschikbaar

“Het motto: “Life is a journey, not a destination” loopt als een rode draad door mijn leven. Door mijn ervaring op het gebied van coaching en personeelszaken ondersteun ik je graag in jouw nieuwe reis.”

JE KAN BIJ MIJ TERECHT MET VRAGEN OVER

Leven, werk en studie. Ik help je verder om inzicht en duidelijkheid te krijgen in je vraag of probleem en zoek met jou naar een gerichte aanpak om tot oplossingen te komen. Voorbeelden kunnen zijn:

 • Je zit al een tijd te twijfelen of de functie die je nu uitvoert nog wel bij je past.
 • Door een reorganisatie binnen het bedrijf waar je werkt, ben je genoodzaakt een andere baan te zoeken.
 • Je bent begonnen met een opleiding, maar krijgt het gevoel dat je de verkeerde opleiding hebt gekozen.
 • Je ervaart veel stress in je huidige werkomgeving. Waardoor komt dit en welke stappen kun je nemen om richting een oplossing te komen?
 • Door een ongeval of ziekte kan je je huidige werkzaamheden niet meer verrichten en ben je genoodzaakt om te re-integreren naar ander werk.

ZO WERK IK

Ik help je verder om inzicht te geven en duidelijkheid te krijgen in je vraag of probleem en zoek met jou naar een gerichte aanpak om tot oplossingen te komen. Tijdens het oriëntatiegesprek gaan we, naast onze kennismaking, je coachvraag verhelderen. Het traject zal, afhankelijk van de coachvraag, starten met de focus op zelfontdekking en het vergroten van je zelfinzicht. Dit gebeurt met behulp van verschillende methodieken, bijvoorbeeld biografisch werken, levenscirkel onderzoek, onderzoek van je kwaliteiten en valkuilen. Ook een complete analyse van je gedrag, drijfveren en talenten kan ingezet worden. Deze eerste fase van het traject geeft aan hoe je de dingen doet, waarom je ze doet en wat je unieke talenten zijn. Als bovenstaande helder genoeg is, gaan we in de tweede fase je missie en doelen onderzoeken. Wat wil je bereiken? Je bepaalt je concrete doelstellingen en stelt een plan op om deze doelstellingen daadwerkelijk te bereiken. Ik ondersteun je hierin door middel van vragen en verschillende coaching methodieken. Aan de hand van je gemaakte keuzes bepaal jij jouw weg. Acties maken het bereiken van doelen concreet. Tijdens deze fase bespreken we je acties en gaan we evalueren of de doelstellingen behaald zijn. Zit je op koers? Ga je op deze wijze door? Wat heb je al bereikt? Kortom, een traject dat veranderingen in gang zet, maar ook weerstand met zich mee zal brengen. In het coaching traject zal ik je aanzetten tot het wegnemen van de weerstand en het vergroten van je effectiviteit en je welbevinden om je einddoel te bereiken. Ik ben een creatief persoon die met behulp van een grote toewijding mensen graag weer in hun kracht zie komen. Dit in een sfeer van optimisme, gericht naar de toekomst en zeker niet onbelangrijk: met een goede portie humor! In het verleden ben ik lange tijd werkzaam geweest als HR adviseur bij verschillende bedrijven. Daardoor weet ik wat er speelt binnen organisaties en voor welke dilemma’s medewerkers en managers kunnen komen te staan. Zodoende kunnen we het probleem vanuit verschillende invalshoeken bekijken en bespreken.

CERTIFICERINGEN

 • Post HBO Life- en Loopbaancoaching (Balansgroep, Driebergen)
 • Gecertificeerd DISCOVER coach (Discover Potentieel analyses)
 • Gecertificeerd TMA professional (TMA Methode)
 • HBO Personeel en Arbeid (Saxion Hogeschool Enschede)
 • QBF (quick Big Five) (LDC Business)
 • WSI (werkstress indicator) (LDC Business)

Lid van:

 • Aspirant lid van de NOLOC

REVIEWS

“Ingeborg kan met alle niveaus en doelgroepen goed uit de voeten, omdat ze naar de mens kijkt (en luistert) en niet naar de functie.”

“Gedurende het traject heb ik mijn eigen kwaliteiten beter leren kennen en dat heeft me doen besluiten om een baan te zoeken waarbij de nadruk ligt op een schakel tussen ICT en management. Ingeborg heeft een goed inlevingsvermogen, is empathisch, humoristisch en zet je met beide benen op de grond (to the point).”

“Goede objectieve en kritische vragen. Ingeborg laat je zelf nadenken en met antwoorden komen. Daarnaast wist ze precies de juiste opdrachten te geven om mij te helpen bij mijn zoekvraag en mij inzicht te geven.”

“Zonder jouw steun en toeverlaat was het met mij niet zo goed gekomen als het nu is. Je was er voor me en gaf me de juiste steun.”

LOCATIES COACH INGEBORG

Enschede - Hengelosestraat 100

Praktijk coachlocatie: Moderne ingerichte ruimte waarin rustig gewerkt kan worden.”
Hengelosestraat 100
7514 AK Enschede

» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Hengelo - Droogdokstraat 1

Praktijk coachlocatieDe coachruimte is modern en comfortabel ingericht.”
Droogdokstraat 1
7553 GW Hengelo
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Oldenzaal - Papaverstraat 44

Praktijk coachlocatie: Rustige locatie op 5 minuten afstand van het centrum van Oldenzaal. Voldoende parkeergelegenheid.”
Papaverstraat 44
7572 AR Oldenzaal
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Almelo - Bedrijvenpark Twente 305

Praktijk coachlocatie: “Een mooie ruime coachruimte met gezellig ingerichte restaurant.”
Het coachhuis
Bedrijvenpark Twente 305
7602 KL Almelo
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps
ingeborg320Coachlocatie IngeborgIn de tabbladen staat een beschrijving van de coachlocatie van Ingeborg.Op onze kaart staat de locatie van coach Ingeborg.Plan een gratis oriëntatiegesprek met Ingeborg via het onderstaande formulier!
locatie-ingeborg-almeloPraktijk coachlocatie: Voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig. Een mooie ruime coachruimte. Indien nodig kan er gebruik gemaakt worden van het gezellig ingerichte, inpandige restaurant.”
Het coachhuis
Bedrijvenpark Twente 305
7602 KL Almelo
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps
locatie-ingeborg-enschedePraktijk coachlocatie: Het fraaie kantorencentrum Schuttersveld ligt vlakbij het centrum van Enschede, tegenover de woonboulevard. Het pand is snel en gemakkelijk  per openbaar vervoer en vanaf de autosnelweg bereikbaar. De coachruimte is een moderne ingerichte ruimte waarin rustig gewerkt kan worden.”
Hengelosestraat 100
7514 AK Enschede
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps  
locatie-ingeborg-hengeloPraktijk coachlocatie:Op nog geen 10 minuten afstand van het centrum en slechts 5 minuten van de A1 ligt DOCK Hengelo. De locatie beschikt over eigen parkeerplaatsen voor de deur. De coachruimte is modern en comfortabel ingericht.”Droogdokstraat 1
7553 GW Hengelo» Streetview  » Plan hier uw route via google maps
Praktijk coachlocatie: Het opleidingsinstituut Redlevens heeft de beschikking over een rustige coachruimte waarin alle benodigde voorzieningen zoals koffie, thee, flipover en dergelijke aanwezig zijn. Rustige locatie op 5 minuten afstand van het centrum van Oldenzaal. Voldoende parkeergelegenheid.”
Papaverstraat 44
7572 AR Oldenzaal
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Helaas is coach Ingeborg niet meer beschikbaar

Helaas is coach Ingeborg niet meer beschikbaar

Helaas is het niet meer mogelijk een oriëntatiegesprek met Ingeborg in te plannen

 >  Senior Coach Ingeborg