Laureen

coach

Laureen is helaas niet meer beschikbaar.

DIT IS LAUREEN: Empathisch, observerend, onderzoekend, doelgericht, creatief.

Soorten coaching: Burn out coaching, Life coaching, Stresscoaching, Management coaching, Loopbaancoaching.

Specialisaties: Young/senior management & professionals, Perfectionisten/pleasers, Teams, Herintreders, Persoonlijk leiderschap & autonomie, Familiekwesties, Trauma's & Rouw

“Van hart tot doel, congruent zijn in voelen en doen. Ik help je bij het innemen van je eigen ruimte, met als doel dat jij autonoom kan zijn in wie jij bent. Dit maakt jou zo bijzonder en uniek!”

Je kan bij mij terecht met vragen over

Soms lijk je vast te lopen in een probleem, situatie of relatie. Dat kan in je persoonlijke leven gebeuren of op je werk. Iedereen kent die perioden; je vertrouwde strategieën
lijken niets op te lossen.
In deze situaties is individuele begeleiding een prachtig instrument om je patronen
te doorzien en nieuwe vaardigheden voor je gedrag te creëren.
Ik behandel vragen over jouw carrière en het maken van keuzes en veranderprocessen die spelen binnen jouw systeem, zowel privé als zakelijk.

Denk bijvoorbeeld aan vragen omtrent:

• “Ik ervaar stress & burn-out klachten, hoe kom ik tot meer rust en weer in mijn kracht?”
• “Ik heb hulp nodig bij mij re-integratie”
• “Ik vind het lastig om voor mijzelf te kiezen en merk dat ik tegen mijn grens aan loop”
• “Hoe maak ik een goede keuze in de volgende stap van mijn carrière?”
• “Ik voel veel onrust en onzekerheid over …. en verlang naar meer rust”
• “Ik heb het gevoel dat ik niet op mijn plek sta…”
• “Ik zou me minder druk willen maken over hoe mensen over mij denken”
• “Ik zou graag de relatie met mijn ouders en/of gezin van herkomst willen onderzoeken.”
• “Ik wil graag hulp om mijn pijn en verdriet (van mijn verleden) aan te pakken.”

Wat is ook alweer de reden dat je doet wat je doet? Vaak denken we dat onze focus
op de toekomst moet liggen, maar om vooruit te komen helpt het vaak om eerst terug
te kijken.

Zo werk ik

Tijdens het oriëntatie gesprek is het voor mij belangrijk om te achterhalen wat exact jouw vraag is. Ik stel daarmee veel vragen, waar tevens voor jou de ruimte
is om mij vragen te stellen. Op deze manier krijg ik een beeld van jou als persoon, je patronen en doelstellingen. Samen concretiseren we dan jouw proces.
Aan de hand van deze kennismaking maak ik een samenvatting en kom bij je terug met een beknopte omschrijving van jouw situatie, mijn advies en het aantal sessies om jouw doelen te behalen.
De gespreksduur van de sessies variëren van 1 tot 2 uur.
Een traject, afhankelijk van jouw doelstellingen, bestaat uit zo’n 6 tot 10 sessies.

Door het stellen van de juiste vragen weet ik je inzicht te brengen en ga ik voorbij de schijn. Ik creëer maatwerk, met als doel jouw authenticiteit in het licht te zetten.
Alles wat je mij verteld is in vertrouwelijk.

Certificeringen

 • 3 jarige Post-HBO opleiding ‘Professionele Communicatie’ (Opleidingsinstituut Phoenix)
 • Transactionele Analyse
 • Systemisch Werken (familie- en teamsopstellingen)
 • NLP Practitioner
 • Persoonlijk Leiderschap
 • Lichaamswerk
 • ICF PCC certificering afronding 2020
 • Authentiek Coachen
 • Gerichte Loopbaancursussen, Aaltje Vincent

Reviews

 • “Laureen weet goed uit te komen bij het gevoel van haarzelf en van mij. In het contact met haar weet ze erg goed naar me te luisteren. Dit ervaar ik als zeer fijn. Ze weet me goed in mijn gevoel in mijn lijf terug te brengen. Ook weet ze scherpe analyses te maken en durft ze mij op een liefdevolle manier te confronteren als dat nodig is.”
 • “Laureen kan goed afstand nemen en spiegelen, waardoor je meer inzicht krijgt in jezelf. Ook bekijkt ze alles heel rustig terwijl jij er misschien heel gespannen en gehaast bij zit. Dat helpt ontzettend. Mediteren pakt ze ook aan op een goede manier, niet te zweverig. Waardoor het voor mij wel goed heeft gewerkt. Daarnaast vind ik het knap hoe ze binnen een paar uur eigenlijk jou als persoon leert kennen en je doorgrond.”
 • “Laureen heeft mij veel bijgeleerd. Mijn doel was om mijn verdriet te verwerken van het overlijden van mijn vader en om te kijken waar het stokt op mijn werk. Beide doelen heb ik kunnen verwezenlijken. Zij heeft mij geleerd om situaties te analyseren, erbij stil te staan, daarna te kijken wat voor acties je hieraan koppelt maar ook hoe je je erbij voelt. Wat betreft rouw heeft ze mij meegenomen naar mijn verleden en gekeken naar hoe ik vroeger om ging met mijn vader en waar ik dan nu nog zo boos over was. Dat heeft heel erg geholpen. Qua werk heeft ze mij laten inzien dat ik echt te ver ben gegaan en overspannen ben geraakt. Hierdoor ben ik minder gaan werken en dit heeft mij veel geholpen bij het proces om weer rustig te worden. Daarnaast geeft zij me nu bij het herintegreren handvatten om grenzen te stellen, helder te communiceren en bij mezelf te blijven. Top!”
 • “Heel veel complimenten:) ik vond (vind, nog 1 sessie te gaan) Laureen erg goed in haar werk. Ze kon snel herkennen waar bij mij de moeilijkheden/leuke/interessante punten zaten en daar tot op een redelijk niveau op door te gaan. Tijdens de sessies gingen we in op verschillende onderwerpen. Soms kwamen hier voor mij nieuwe perspectieven uit voort, en soms bevestigingen van wat ik misschien al wel wist. Elke week had ik na de sessie weer de hele week om dan zelf deze perspectieven te laten bezinken en er verder over na te denken.”
 • “Mijn doel was om eens stil te staan bij wat ik zoek in mijn werk en waar ik energie uit haal. Uiteindelijk hebben we het over veel meer dingen gehad en heeft Laureen me getriggered om op veel verschillende manieren over mezelf na te denken.”
 • “Door aandachtig te luisteren, door vragen te stellen en mij uit mijn comfortzone te trekken heeft Laureen mij tot inzichten gebracht die ik eigenlijk al wist maar niet wilde erkennen. het einde van dit traject is juist het startpunt van een ontdekkingstocht. Ik denk niet dat er iets is wat Laureen anders had kunnen of moeten doen. juist door haar manier van vragen, laten en pushen ben ik gekomen waar ik nu ben. haar aanpak heeft voor mooie inzichten gezorgd. natuurlijk had ik liever al meer opgelost gehad, een pilletje die alle problemen wegneemt. maar dat is niet realistisch, nu is het aan mij.”
 • “Laureen is goed in luisteren en achterhalen van de problemen waar ik tegenaan loop. Ik ervaar haar als rustig, grondig en met de aandacht echt bij mij. Uniek is ze door bij zichzelf te blijven, met een mooie schaterlach en een hoop plezier. Het mag er allemaal zijn en dat vind ik heel mooi!”
 • “Laureen is enthousiast, positief en oprecht geïnteresseerd waardoor je je direct gehoord en gewaardeerd voelt. Daarnaast vond ik het indrukwekkend om te zien hoe Laureen streeft naar groei. Ze zet zich in voor persoonlijke effectiviteit en neemt graag een coachende rol op zich. Ik zou graag nogmaals met haar samen willen werken en ik ben ervan overtuigd dat zij een aanwinst is voor veel opdrachtgevers.”

Coachvormen

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek beoefent de coach:

 • Coaching via Skype
 • Coaching via Facetime
 • Coaching via email
 • Wandelcoaching
 • Coaching-on-the-job
 • Teamcoaching
 • Incompany coaching

Locaties coach Laureen

Amersfoort - Arnhemseweg 6

Praktijk coachlocatie: “Een prettige en comfortabele gespreksruimte op de eerste verdieping.”

Arnhemseweg 6
3817 CH Amersfoort

Parkeermogelijkheden: Overdag betaald parkeren in de parkeergarage.

Bilthoven - Frans Halslaan 68

Praktijk coachlocatie: ‘Monumentaal pand van eind jaren ’20 dat dienst heeft gedaan als school voor o.a. prinses Beatrix en haar zussen.’

Frans Halslaan 68
3723 EH Bilthoven

Parkeermogelijkheden: U kunt gratis parkeren voor de deur. Let op: het pand is niet rolstoelvriendelijk

Bussum - Lindelaan 10

Praktijklocatie: ‘Sfeervolle coachlocatie in een prachtig licht pand in het centrum van Bussum op loopafstand van station Naarden-Bussum.’

Lindelaan 10
1405 AK Bussum

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeergelegenheid bij de coachlocatie.

Driebergen - Hoofdstraat 25

Praktijk coachlocatie: ‘De locatie bevindt zich op Landgoed Bloemenheuvel, met modern ingerichte gespreksruimtes. Op landgoed bloemenheuvel staan 3 panden, het betreft het hoofdgebouw op het landgoed, nummer 25 het meest dichtbij de snelweg. Om op het landgoed te komen, rij je over een ‘auto te gast’ pad, vervolgens rij je door de hekken heen het landgoed op, volg het pad rechtdoor om bij het hoofdgebouw uit te komen.’

Hoofdstraat 25
3971 KA Driebergen

Parkeermogelijkheden: Parkeren is gratis op het landgoed en kan op de daarvoor bestemde parkeerplekken. OV: Landgoed Bloemenheuvel ligt op loopafstand van het station Driebergen-Zeist. Het landgoed ligt aan de Driebergen kant van het station.

Eemnes - Wakkerendijk 58

Praktijk coachlocatie: “Karakteristieke coachlocatie, gevestigd in de voormalige pastorie van de RK-kerk met uitzicht op de polders van Eemnes.”

Wakkerendijk 58
3755 DD Eemnes

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeermogelijkheid voor de deur.

Hilversum - Burgemeester van Lambooylaan 18

Praktijk coachlocatie: "Fijne rustige locatie met prettig ingerichte kamers op 11 min. lopen van het station Hilversum."

Burgemeester van Lambooylaan 18
1217 LD Hilversum

Parkeermogelijkheden: Genoeg parkeermogelijkheid op openbare weg (betaald).

Leusden - Toermalijn 7

Praktijk coachlocatie: ‘Sfeervol en rustiek ingericht. In de nabije omgeving is er alle ruimte om over de bosrijke dijk langs het water te lopen.’

Toermalijn 7
3831 DA Leusden

Parkeermogelijkheden: Parkeren is gratis in de parkeervakken rondom de locatie Let op: het pand is niet rolstoelvriendelijk

Nijkerk - Patroonstraat 1

Praktijk coachlocatie: "Moderne en sfeervolle coachruimte."

Patroonstraat 1
3861 RN Nijkerk

Parkeermogelijkheden: Voldoende en gratis.

Soest - Birkstraat 95-1

Praktijk coachlocatie: ‘Modern ingerichte coachlocatie met een aangename, verwelkomende sfeer.’

Birkstraat 95-1
3768 HD Soest

Parkeermogelijkheden: De locatie biedt gratis parkeergelegenheid.

Utrecht - Catharijnesingel 56-57

Praktijk coachlocatie:

Catharijnesingel 56-57
3511 GE Utrecht

Parkeermogelijkheden: betaald parkeren in parkeergarage Hoog Catharijne

Utrecht - Maliebaan 45

Praktijk coachlocatie: ‘Gelegen aan een prachtige diepe stadstuin aan de achterzijde.’

Maliebaan 45
3581 CD Utrecht

Parkeermogelijkheden: Betaald parkeren op de Maliebaan Openbaar vervoer: Maliebaan 45 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer Let op: het pand is niet rolstoelvriendelijk

Utrecht - Nieuwegracht 29

Praktijk coachlocatie: Een schitterend monumentaal pand met uitzicht over de gracht

Nieuwegracht 29
3512 LS Utrecht

Parkeermogelijkheden: Betaald parkeren aan de gracht of in garage Springweg

Utrecht - Oorsprongpark 7

Praktijk coachlocatie:‘Sfeervol en centraal gelegen coachlocatie aan het Oorsprongpark’

Oorsprongpark 7
3581 ET Utrecht

Parkeermogelijkheden: Betaald parkeren voor de deur of in de Veeartsenijstraat

Zeist - Utrechtseweg 133

Praktijk coachlocatie: ‘Sfeervolle ingerichte coachlocatie in historisch pand in hartje Zeist.’

Utrechtseweg 133
3702 AC Zeist

Parkeermogelijkheden: Betaald en gratis parkeren in de directe omgeving. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Coachlocaties Laureen

In deze tabbladen staan beschrijvingen van de coachlocaties van Laureen.

Praktijk coachlocatie: “Een prettige en comfortabele gespreksruimte op de eerste verdieping.”

Arnhemseweg 6
3817 CH Amersfoort

Parkeermogelijkheden: Overdag betaald parkeren in de parkeergarage.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: ‘Monumentaal pand van eind jaren ’20 dat dienst heeft gedaan als school voor o.a. prinses Beatrix en haar zussen.’

Frans Halslaan 68
3723 EH Bilthoven

Parkeermogelijkheden: U kunt gratis parkeren voor de deur. Let op: het pand is niet rolstoelvriendelijk

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijklocatie: ‘Sfeervolle coachlocatie in een prachtig licht pand in het centrum van Bussum op loopafstand van station Naarden-Bussum.’

Lindelaan 10
1405 AK Bussum

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeergelegenheid bij de coachlocatie.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: ‘De locatie bevindt zich op Landgoed Bloemenheuvel, met modern ingerichte gespreksruimtes. Op landgoed bloemenheuvel staan 3 panden, het betreft het hoofdgebouw op het landgoed, nummer 25 het meest dichtbij de snelweg. Om op het landgoed te komen, rij je over een ‘auto te gast’ pad, vervolgens rij je door de hekken heen het landgoed op, volg het pad rechtdoor om bij het hoofdgebouw uit te komen.’

Hoofdstraat 25
3971 KA Driebergen

Parkeermogelijkheden: Parkeren is gratis op het landgoed en kan op de daarvoor bestemde parkeerplekken. OV: Landgoed Bloemenheuvel ligt op loopafstand van het station Driebergen-Zeist. Het landgoed ligt aan de Driebergen kant van het station.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: “Karakteristieke coachlocatie, gevestigd in de voormalige pastorie van de RK-kerk met uitzicht op de polders van Eemnes.”

Wakkerendijk 58
3755 DD Eemnes

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeermogelijkheid voor de deur.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: "Fijne rustige locatie met prettig ingerichte kamers op 11 min. lopen van het station Hilversum."

Burgemeester van Lambooylaan 18
1217 LD Hilversum

Parkeermogelijkheden: Genoeg parkeermogelijkheid op openbare weg (betaald).

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: ‘Sfeervol en rustiek ingericht. In de nabije omgeving is er alle ruimte om over de bosrijke dijk langs het water te lopen.’

Toermalijn 7
3831 DA Leusden

Parkeermogelijkheden: Parkeren is gratis in de parkeervakken rondom de locatie Let op: het pand is niet rolstoelvriendelijk

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: "Moderne en sfeervolle coachruimte."

Patroonstraat 1
3861 RN Nijkerk

Parkeermogelijkheden: Voldoende en gratis.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: ‘Modern ingerichte coachlocatie met een aangename, verwelkomende sfeer.’

Birkstraat 95-1
3768 HD Soest

Parkeermogelijkheden: De locatie biedt gratis parkeergelegenheid.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie:

Catharijnesingel 56-57
3511 GE Utrecht

Parkeermogelijkheden: betaald parkeren in parkeergarage Hoog Catharijne

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: ‘Gelegen aan een prachtige diepe stadstuin aan de achterzijde.’

Maliebaan 45
3581 CD Utrecht

Parkeermogelijkheden: Betaald parkeren op de Maliebaan Openbaar vervoer: Maliebaan 45 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer Let op: het pand is niet rolstoelvriendelijk

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: Een schitterend monumentaal pand met uitzicht over de gracht

Nieuwegracht 29
3512 LS Utrecht

Parkeermogelijkheden: Betaald parkeren aan de gracht of in garage Springweg

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie:‘Sfeervol en centraal gelegen coachlocatie aan het Oorsprongpark’

Oorsprongpark 7
3581 ET Utrecht

Parkeermogelijkheden: Betaald parkeren voor de deur of in de Veeartsenijstraat

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: ‘Sfeervolle ingerichte coachlocatie in historisch pand in hartje Zeist.’

Utrechtseweg 133
3702 AC Zeist

Parkeermogelijkheden: Betaald en gratis parkeren in de directe omgeving. Er is voldoende parkeergelegenheid.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Laureen is helaas niet meer beschikbaar.

 >  Coaches  >  Coach Laureen