Coach Lucinda

Dit is Lucinda: sportief, sensitief, humor en positief-kritisch.
Doelgroep: professionals, moeders, topvrouwen, doorzetters.
Specialisaties: work-life balance, loopbaancoaching, stress en zelfvertrouwen.

Je kunt bij mij terecht met vragen over:
Stress en het gevoel hebben dat je geleefd wordt. Je wilt het anders, maar weet niet hoe. Of je voelt je tekort schieten, omdat je te weinig tijd hebt voor de kinderen. Of moe, omdat je toch weer over je grenzen heen gaat. Wil je dit niet meer? Ik help je keuzes maken die bij jou passen, zodat je meer balans en rust ervaart – op het werk en thuis. Een aantal voorbeeldvragen zijn: “Hoe kan ik mijn loopbaan en gezin effectief combineren?”, “Hoe kan ik mijn grenzen bewaken zonder daarbij anderen te kort te doen?”,  “Hoe kom ik erachter wat ik wél wil in mijn leven/loopbaan/gezin?”. Samen zetten we de eerste stap(pen) naar positieve verandering.

Zo werk ik:
In een coachingstraject gaan we in kaart brengen wat jouw doelen zijn en welke stappen je kunt zetten om deze doelen te bereiken. Mijn werkwijze is gebaseerd op de progressiegerichte benadering en de positieve psychologie, een krachtige en effectieve methode om verandering in je leven succesvol tot stand te brengen. Je gaat ontdekken én doen wat echt werkt én bij jou past om de gewenste verandering te verwezenlijken.

Met een loopbaantraject ontdek je wat jouw interesses, talenten en drijfveren zijn en op welke plek jij het beste tot je recht komt. Je leert op welke wijze je je gewenste baan kunt vinden en hoe je effectief kunt zijn in het sollicitatieproces. Aan het eind van het traject heb je een concreet plan om je doel te bereiken.

Een coachingstraject duurt doorgaans tussen de 5 en 7 gesprekken en een loopbaantraject tussen de 7 en 9 gesprekken. Desgewenst kun je na enige tijd een follow-up gesprek inplannen, om te bespreken hoe het gaat. Leren, ontwikkelen en groeien hebben immers tijd nodig.

Opleidingen en certificeringen:

 • Master in Neuropsychologie
 • Post-hbo opleiding tot Professioneel Coach bij Coachboulevard (ST!R/NOBCO geaccrediteerd)
 • Psycholoog NIP (Nederlands Instituut van Psychologen)
 • Training in Feed Forward techniek
 • Gecertificeerd in persoonlijkheidstests van CEB/SHL en SHL Accredited Trainer
 • Diverse trainingen op het gebied van talent management en (account) management o.a. Competentie Management, Management & Talent Development, Sales Effectiveness, Challenger Sales etc

Naast een universitaire opleiding heb ik ruime werkervaring in talent management, onder andere als consultant, trainer en business development manager.

Afspraak plannen: Reserveer uw gratis (oriëntatie-) gesprek door het contactformulier in te vullen of mij een email te sturen. U krijgt binnen 24 uur bevestiging. lucinda@gortcoaching.nl

Lucinda biedt coaching aan op de volgende manieren:
 • Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek biedt Lucinda bovendien coaching aan op de volgende manieren:
  • Coaching via de telefoon of Facetime
  • Wandelcoaching
  • Coaching on the job: de coach komt je coachen op het werk
  • Groeps-coaching / workshops: teamcoaching

In een coachtraject bij mij leer je het beste uit jezelf te halen, keuzes te maken en vooral jezelf te accepteren zoals je bent.

Testimonials over Lucinda

“Mijn loopbaantraject bij Lucinda was enorm inzichtgevend. Door het stellen van de juiste vragen op het juiste moment en de verdiepende opdrachten, heb ik nu de keuze durven maken om te gaan voor waar ik goed in ben en waar mijn hart ligt. Ik ben Lucinda dankbaar voor haar professionaliteit en positieve instelling.”

“Lucinda heeft mij begeleid bij mijn vraag om balans te vinden in mijn privéleven en werk. Ze ging daarbij uit van mijn krachten en wist mij te helpen deze nog beter te benutten. Ik had met Lucinda de klik die bij een coach zo belangrijk is!”

 

“Het hele loopbaantraject was voor mij verhelderend en effectief. Ik weet nu beter waar ik zelf sta en wat ik graag wil bereiken in mijn leven. Ik ben meer over mezelf te weten gekomen, over mijn sterktes en mijn ontwikkelpunten en dit alles door de positief-kritische gesprekken met Lucinda.”

“Lucinda is een coach die vooral gericht is op de mogelijkheden en oplossingen die je hebt, maar soms zelf niet ziet. Ze heeft mij vooral gestimuleerd keuzes te maken, focus aan te brengen én concrete stappen te laten formuleren die haalbaar zijn.”

Reserveer uw gesprek

Reserveer uw gratis (oriëntatie-) gesprek door het contactformulier in te vullen of mij een email te sturen. U krijgt binnen 24 uur bevestiging.

Contactformulier Lucinda