Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

DIT IS MARION: Empathisch, enthousiast, eerlijk, effectief.

Soorten coaching: .

Specialisaties: Teamcoaching, Management, Young/senior professionals, Persoonlijke- en professionele ontwikkeling, Balans, Zelfkennis, Zorgprofessionals

“Na 20 jaar ondernemerschap en brede coachervaring als Begeleidingskundige weet ik dat mensen altijd tot nieuwe, verrassende dingen in staat zijn. Ik ben graag die prikkelende en ondersteunende stimulans voor jouw volgende stap.”

Je kan bij mij terecht met vragen over

Jezelf, je keuzes, je werk (carrière, opleiding of loopbaan) of je leven. Wanneer je meer invloed wilt ervaren en meer regie wilt nemen. Wanneer onzekerheid of onduidelijkheid je remmen in het zetten van volgende stappen. Wanneer onrust, dilemma’s of disbalans in de weg zitten.

Mijn coaching, die altijd respectvol, eerlijk, doch doelgericht zal zijn, brengt je een spiegelmoment en daarmee meer inzicht in jezelf en je persoonlijke kracht en eigen kunnen. Coaching biedt in deze hectische en veeleisende tijd een belangrijk klankbord, een ‘mentaal sauna moment’, om zaken even opnieuw te definiëren en je te herinneren wat jij belangrijk vindt en waar jij naar toe wilt met je leven.

Zo werk ik

Tijdens de oriënterende intake wordt helder wat je van mij kan verwachten. Naast kennismaken, zullen we jouw vraag, behoefte en doel bepalen en krijg je een eerste concrete voorstelling van onze gezamenlijke aanpak. In de altijd op jou afgestemde sessies van een uur (tot anderhalf uur) gaan we samen aan de slag. Vertrouwelijkheid, veiligheid en respect staan hierin centraal. Van daaruit worden zichtbaar gedrag, (soms onbewuste) overtuigingen en (belemmerende) overwegingen bloot gelegd.

Ik prikkel je denken, spiegel je gedrag en redenaties en breng daarmee nieuwe kennis, mogelijkheden en energie in je handelingsrepertoire. Vanuit meer zelfkennis en bewust effectiever gedrag toepassen, ontstaan nieuwe opties, andere (creatieve) mogelijkheden en gewenste oplossingen. Dit ga je tijdens het coachtraject onderzoeken en vooral ervaren.

Vanuit jouw specifieke eigen verhaal, gaan we experimenteren (zowel in de sessies als in real-life) met behulp van reflectie- en huiswerkopdrachten, eventueel ondersteund met testen of e-coaching. Mijn begeleiding is gericht op het doelgericht ondersteunen en stimuleren van jouw leerproces en jouw gewenste uitkomst.”

Certificeringen

 • 3 jarige NLP/TA opleiding ‘Professional Coach & Trainer’ (Opleidingsinstituut Phoenix)
 • Systemisch Werken NLP NTI (Opleidingsinstituut Phoenix)
 • Gelicenceerd Efficiency Trainer (‘Train-de-Trainer’, IBT Benelux)
 • Masterclass Leiderschap ‘Stephen Covey’ (‘De essentie van leiderschap’, Instituut Focus)
 • Universitaire Masteropleiding Human Behaviour en Begeleidingskunde (specialisatie Organisatie Coaching)
 • Facilitator voor de Team Konfrontatie Methode (TKM, Stichting Team Konfrontatie Methode, 2008)
 • MDI Gedrags- en drijfveren licentie (MDI Instituut Benelux)
 • Facilitator van de Prestatie-factor (OPB/HR en leiderschapsontwikkeling)
 • Master Management Culture & Change (MCC, vervolg Master bij NCOI, 2009-2010)

Reviews

 • “Marion heeft een originele geest, een ruime blik en een groot hart. Ze schept een veilige en actieve sfeer wanneer ze begeleidt. Ik heb haar leren kennen als iemand die geniet van het leven en houdt van de mensen waar ze mee werkt. Van harte aanbevolen.”
 • “Vasthoudende confrontatie met een glimlach welke leidt tot zelfinzicht.”
 • “Het is erg verhelderend door Marion een spiegel voorgehouden te krijgen. Hierdoor ontstaat inzicht in eigen gewoonten, en kan geleerd worden om deze om te buigen in een meer efficiëntere en succesvollere manier van werken.”
 • “Marion heeft mij intensief begeleid. Haar insteek, die droom en verwondering op gelijke hoogte brengt met realiteit en haalbaarheid, heeft mij de ‘menselijke maat’ teruggegeven waaraan ik grote behoefte had. Zonder deze insteek stond ik niet waar ik nu sta!”

Coachvormen

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek beoefent de coach:

 • Teamcoaching

Locaties coach Marion

Utrecht - Hooghiemstraplein 51

Praktijk coachlocatie: 'Coachruimte in sfeervol bedrijfsverzamelgebouw.'

Hooghiemstraplein 51
3514 AX Utrecht

Parkeermogelijkheden: Parkeren kan in de aan het Hooghiemstraplein grenzende parkeergarage de Grifthoek.

Coachlocaties Marion

In deze tabbladen staan beschrijvingen van de coachlocaties van Marion.

Praktijk coachlocatie: 'Coachruimte in sfeervol bedrijfsverzamelgebouw.'

Hooghiemstraplein 51
3514 AX Utrecht

Parkeermogelijkheden: Parkeren kan in de aan het Hooghiemstraplein grenzende parkeergarage de Grifthoek.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Helaas is Marion niet meer beschikbaar