DIT IS MIRANDA: Enthousiasmerend, doelgericht, ondersteunend, stimulerend.

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Burn out coaching, Stresscoaching, Outplacement, Lifestyle coaching, Life coaching, Jobcoaching.

Specialisaties: Veranderingen, Piekeren, Perfectionisten, Communicatie, Zelfvertrouwen, Faalangst, Pleasers, Leiderschap, Loopbaanadvies, Solliciteren, Angst, Moeders, Competentie coaching, Nobco, ACT, EMDR, NLP, AGB, NFG, MBTI, Artsen, Onderwijs, Transitievergoeding, Loopbaanbegeleiding, Herintreders, Intervisie, Mantelzorgers, Politie, Counselling, Therapeut, Dertigers, Jongvolwassenen, Young professionals, HR-managers, Motivatie, Transformationeel coachen, Loopbaan onderzoek, Loopbaancheck

“Ik geloof in jouw eigen kracht om in balans te komen. Ik begeleid je in jouw veranderingsproces en help je het beste uit jezelf te halen! Ik zie uit naar onze “ont-moeting.”

Je kan bij mij terecht met vragen over

Je privé- en werkleven. Herken jij jezelf in onderstaande of soortgelijke vraagstukken / doelen?

 • “Ik moet zoveel van mezelf, hoe kan ik ont-moeten?”
 • “Ik zit met een dilemma/ innerlijk conflict wat maakt dat ik twijfel over iets.”
 • “Ik ben zo moe (bijv. van het piekeren of om “alle ballen hoog houden”), ik heb behoefte aan een energie boost.”
 • “Ik wil graag in kaart brengen wat ík nu belangrijk vind, waar het mij om gaat.”
 • “Ik heb het gevoel dat ik vastzit in mijn werk en weet niet hoe ik verder moet.”
 • “Ik ben gedwongen op zoek te gaan naar een andere baan, ik kan daarbij wel wat hulp gebruiken.”
 • “Ik ben benieuwd naar mijn kwaliteiten en talenten.”
 • “Ik ben benieuwd naar mijn eigen dromen, mogelijkheden en toekomstbeelden.”

Kortom: voor iedereen met levens en/of loopbaan vraagstukken en die zelf de regie over zijn/haar leven (weer) wil nemen; “ik begeleid je graag in dit veranderingsproces!”

Zo werk ik

Bij het oriëntatiegesprek bepalen we jouw coachdoel en kijkik wat het beste bij jou past qua werkwijze. Gemiddeld zijn tussen de 5 en 9 gesprekken (van 1 tot 1,5 uur) voldoende om jou weer op weg te helpen.

Bij een loopbaantraject krijg je, als dit past, huiswerkopdrachten mee om thuis ter voorbereiding op de gesprekken, uit te werken. Een loopbaantraject is maatwerk. Tijdens het traject kunnen daarom aanvullende oefeningen op maat en wensen worden ingepast. Aan het einde van het traject heb je in ieder geval alle tools in handen i.r.t. een passend perspectief.

Bij een coachtraject maak ik gebruik van verschillende theorieën, instrumenten en modellen, waaronder o.a. ACT (Acceptance and Commitment Therapy), TA (Transactionele Analyse; als de communicatie even niet loopt), NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren; niet alleen maar praten over gevoelens maar ook voelen), Denkstijlen en RET (Rationeel Emotieve Therapie). Ik denk in mogelijkheden en kijk steeds wat het beste past bij jouw vraagstelling. Bij ACT bijvoorbeeld kijken we op speelse wijze o.a. naar jouw denkstem. Hoe streng ben jij voor jezelf? Wat heb je tot nu toe al allemaal gedaan om van je probleem af te komen? Wat is het effect? Hoe ga je met jezelf om? En waar gaat het jou nu echt om in jouw leven en welke concrete stappen kun je daartoe zetten? Je gaat met meer mentale flexibiliteit de deur uit. Voor mij zijn vertrouwen, veiligheid en aandacht voor wat er op dat moment is, een belangrijke basis voor een coachtraject.

Certificeringen

 • Gecertificeerd NOBCO/EMCC Senior Practitioner
 • Post HBO opleiding Stressmanagement, Coaching, Counseling en Conflictbemiddeling (Basic, Professional en Senior niveau).
 • Opleiding mentorschap Basic en Gespreksmethodiek, Psychodidact
 • Loopbaancoaching Alba Academie
 • Opleiding tot ACT (Acceptance and Commitment Therapy) trainer, SeeTrue Maastricht
 • Gecertificeerd EMDR Master Practitioner

Lid van:

 • Aangesloten bij de beroepsvereniging NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg)
 • Aangesloten bij de stichting RBCZ (register therapeut BCZ). Dit is een overkoepelende organisatie in de complementaire zorg.

Reviews

 • “Via Miranda heb ik ontdekt dat ik in bepaalde situaties niet op mezelf durft te vertrouwen, dat ik dan steeds bang ben om (weer) teleurgesteld te worden. Door terug te denken aan een situatie (NLP) waarbij ik volledige rust ervaren heb, lukt het me nu om o.a. met dit beeld voor ogen toekomstige lastige situaties aan te gaan.”
 • “Wat moet je beginnen als je gedwongen wordt om je baan op te geven? Mijn keuze was een persoonlijk outplacementtraject met Miranda. Zij heeft me geweldig geholpen bij het verwerkingsproces. Dat was voor mij het allerbelangrijkste. Bij haar kon ik mijn verhaal kwijt, mijn boosheid en verontwaardiging over wat ik had meegemaakt op mijn werk. Ze heeft me op een professionele, respectvolle en vooral ook warme manier begeleid, om me er weer bovenop te helpen. Er werd rekening gehouden met mijn wensen en met belangstelling naar mijn inbreng geluisterd. Mijn zelfvertrouwen is weer terug en mijn energie is in balans. Bedankt voor alle wijze lessen, handvatten, het verkregen inzicht, een prima cv en alle kopjes thee.”
 • ”Miranda heeft mij goed op weg geholpen mijn zoekprofiel en persoonlijk paspoort te definiëren. Miranda is gedreven, weet door te vragen, kan goed luisteren en kan mensen motiveren, zonder opdringerig te worden. Ik kan iedereen Miranda aanbevelen als coach!”
 • ”Samen met Miranda heb ik een zeer interactieve en leerzame dag mogen ontwikkelen én uitvoeren.Miranda weet waar ze het over heeft en is oprecht geïnteresseerd in haar ‘mede-mens’. Zij inspireert en verbindt mensen als een volwaardige coach.”
 • ”Er is rust in mij en de mist in mijn hoofd is grotendeels opgetrokken, er zijn zelfs weer “geniet-momenten”. Ik voel ruimte van binnen om me weer te focussen op nieuwe doelen in mijn leven.”
 • ”Het gaat goed met me! Ik denk echt maar af en toe aan het nare voorval en niet eens lang. Ik laat het meteen weer los. Ik heb nu weer vertrouwen in mezelf, zelfs in situaties waar er “benauwdheid” speelt, blijf ik goed functioneren.”
 • ”Het traject met Miranda heeft me gebracht dat ik goed naar anderen luister en mijn verhaal kort weet te houden. Ik ben rustiger en spring er niet meer meteen in of bovenop! De gesprekken vonden plaats in een ontspannen sfeer. Miranda heeft inlevingsvermogen en gebruikt een goede mix van het bespreken van het probleem, aangevuld met passende oefeningen en opdrachten.”

Coachvormen

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek beoefent de coach:

 • Coaching via Skype
 • Coaching via Facetime
 • Coaching via chat
 • Coaching via email
 • E-coaching / online coaching
 • Telefonische coaching
 • Groepscoaching / workshops
 • Incompany coaching

Locaties coach Miranda

Eindhoven - Fuutlaan 12

Praktijk Coachlocatie: 'Een mooie warm ingerichte coachruimte in een oud industrieel pand in het centrum van Eindhoven.’

Fuutlaan 12
5613 AB Eindhoven

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren

Eindhoven - Weegschaalstraat 3

Praktijk coachlocatie: ‘Locatie met een zakelijke, strakke uitstraling. Goed bereikbaar.’

Weegschaalstraat 3
5632 CW Eindhoven

Parkeermogelijkheden: Er is een parkeerterrein voor de deur en een groot parkeerterrein naast het bedrijvencentrum.

Nederweert - Achtkant 23

Praktijk coachlocatie: ‘Coachlocatie in een rustige en warme omgeving.’

Achtkant 23
6031 HX Nederweert

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Nederweert - Sint Willibrordusstraat 10

Thuis coachlocatie: ‘Thuislocatie met een “ongedwongen” sfeer in het rustige Nederweert’

Sint Willibrordusstraat 10
6031 CZ Nederweert

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren voor de deur.

Roermond - Boven de Wolfskuil 3

Praktijk coachlocatie: "Een ideale en inspirerende locatie voor diverse werkafspraken. De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto. Parkeren voor de deur op locatie."

Boven de Wolfskuil 3
6049 LX Roermond

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeermogelijkheden.

Weert - Sint Jozefskerkplein 3

Praktijk coachlocatie: Een pand met mooie uitstraling en coachlocatie op eerste etage.’

Sint Jozefskerkplein 3
6006 ZH Weert

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren voor het gebouw.

Weert - Beekstraat 54

Praktijk coachlocatie: ‘Ruime kamer op een creatieve locatie in Weert (Cwartier).’

Beekstraat 54
6001 GJ Weert

Parkeermogelijkheden: Je kunt het beste parkeren op Oud Gasthuisplein in Weert.

Geleen - Transportlaan 151

Praktijk coachlocatie: "Locatie in een duurzaam kantoorpand wat zich bevindt in het centrum dichtbij het station."

Transportlaan 151
6163 CX Geleen

Parkeermogelijkheden: Parkeergelegenheid voor de deur. Parkeren is de eerste 2 uur gratis, daarna €1,=/uur met een maximum van € 5,= /dag.

Roermond - Minderbroederssingel 44

Praktijk coachlocatie: "Deze plek, de blauwe ruimte, bevindt zich in het gebouw van MCR, in het centrum van Roermond op loopafstand van het station (10 minuten)."

Minderbroederssingel 44
6041 KK Roermond

Parkeermogelijkheden: Parkeergelegenheden in de nabije omgeving: parkeergarage Q park Roercenter (300 meter loopafstand) Parkeren in de straat per uur € 1.30.

Eindhoven - Flight Forum 810

Praktijk coachlocatie: ‘Coachruimte met ongedwongen sfeer.’

Flight Forum 810
5657 DV Eindhoven

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren voor de deur.

Eindhoven - Noord Brabantlaan 265

Praktijk coachlocatie: ‘Deze plek bevindt zich in het Coachhuis, gevestigd in Business Center: Place for Bizz.’

Noord Brabantlaan 265
5611 ND Eindhoven

Parkeermogelijkheden: U kunt gratis parkeren op het eigen terrein van de locatie. Hier zijn ongeveer 50 parkeerplaatsen beschikbaar. Daarnaast kunt u in de directe omgeving, in de blauwe zone, parkeren. Kom je met het OV? De bus stopt voor de deur!

Valkenswaard - Kerkhofstraat 21

Praktijklocatie: 'Fijne en rustige locatie op 5 minuten van het centrum van Valkenswaard'

Kerkhofstraat 21
5554 HG Valkenswaard

Parkeermogelijkheden: Parkeren is gratis direct voor de deur

Coachlocaties Miranda

In deze tabbladen staan beschrijvingen van de coachlocaties van Miranda.

Praktijk coachlocatie: ‘Coachruimte met ongedwongen sfeer.’

Flight Forum 810
5657 DV Eindhoven

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren voor de deur.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk Coachlocatie: 'Een mooie warm ingerichte coachruimte in een oud industrieel pand in het centrum van Eindhoven.’

Fuutlaan 12
5613 AB Eindhoven

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: ‘Deze plek bevindt zich in het Coachhuis, gevestigd in Business Center: Place for Bizz.’

Noord Brabantlaan 265
5611 ND Eindhoven

Parkeermogelijkheden: U kunt gratis parkeren op het eigen terrein van de locatie. Hier zijn ongeveer 50 parkeerplaatsen beschikbaar. Daarnaast kunt u in de directe omgeving, in de blauwe zone, parkeren. Kom je met het OV? De bus stopt voor de deur!

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: ‘Locatie met een zakelijke, strakke uitstraling. Goed bereikbaar.’

Weegschaalstraat 3
5632 CW Eindhoven

Parkeermogelijkheden: Er is een parkeerterrein voor de deur en een groot parkeerterrein naast het bedrijvencentrum.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: "Locatie in een duurzaam kantoorpand wat zich bevindt in het centrum dichtbij het station."

Transportlaan 151
6163 CX Geleen

Parkeermogelijkheden: Parkeergelegenheid voor de deur. Parkeren is de eerste 2 uur gratis, daarna €1,=/uur met een maximum van € 5,= /dag.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: ‘Coachlocatie in een rustige en warme omgeving.’

Achtkant 23
6031 HX Nederweert

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeergelegenheid voor de deur.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Thuis coachlocatie: ‘Thuislocatie met een “ongedwongen” sfeer in het rustige Nederweert’

Sint Willibrordusstraat 10
6031 CZ Nederweert

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren voor de deur.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: "Een ideale en inspirerende locatie voor diverse werkafspraken. De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto. Parkeren voor de deur op locatie."

Boven de Wolfskuil 3
6049 LX Roermond

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeermogelijkheden.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: "Deze plek, de blauwe ruimte, bevindt zich in het gebouw van MCR, in het centrum van Roermond op loopafstand van het station (10 minuten)."

Minderbroederssingel 44
6041 KK Roermond

Parkeermogelijkheden: Parkeergelegenheden in de nabije omgeving: parkeergarage Q park Roercenter (300 meter loopafstand) Parkeren in de straat per uur € 1.30.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijklocatie: 'Fijne en rustige locatie op 5 minuten van het centrum van Valkenswaard'

Kerkhofstraat 21
5554 HG Valkenswaard

Parkeermogelijkheden: Parkeren is gratis direct voor de deur

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: ‘Ruime kamer op een creatieve locatie in Weert (Cwartier).’

Beekstraat 54
6001 GJ Weert

Parkeermogelijkheden: Je kunt het beste parkeren op Oud Gasthuisplein in Weert.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: Een pand met mooie uitstraling en coachlocatie op eerste etage.’

Sint Jozefskerkplein 3
6006 ZH Weert

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren voor het gebouw.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Beschikbaarheid van coach Miranda

} Klik op het tijdstip dat je uitkomt.
l Vul je gegevens in.
Je krijgt per e-mail direct een bevestiging van jouw gratis oriëntatiegesprek.

Aanvraagformulier Gratis Oriëntatiegesprek

Nadat je het formulier hebt ingevuld, krijgt je direct per e-mail een bevestiging van jouw gratis oriëntatiegesprek doorgestuurd.

Let op: Wacht niet te lang met boeken als je graag aan de slag wilt met deze coach. De agenda kan snel vollopen.

Coachgesprek

Kortingstarief speciaal voor particulieren

€ 109,- / uur
 • Altijd een gratis oriëntatiegesprek.
 • Het standaardtarief (voor bedrijven & instellingen) is € 149,- per uur, excl. BTW. Het speciale kortingstarief voor particulieren is € 109,- per uur, incl. BTW.
 • Zelf de duur van uw gesprekken bepalen.
 • Zelf uw gesprekken inplannen (gemiddeld om de 2-3 weken).
 • Gemiddeld 6-10 coachgesprekken per traject.
 • Coachtrajecten worden zeer vaak vergoed door de werkgever.
 • Liever een eenmalige sessie (en dus het gratis oriëntatiegesprek overslaan)? Dit kan! Een eenmalige powercoaching is 1,5 uur. Zet bij opmerkingen dat het een eenmalige sessie betreft!
 • Bespreek de opties met uw coach!