Kies uw coach in Nederweert

Welkom bij GORTcoaching team Nederweert!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van uw coach in Nederweert

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coaching amsterdam
Coach nederweert
Ons team staat voor u klaar!

Ons coachteam in Nederweert

Hieronder ziet u een overzicht van onze coaches in Nederweert. Wilt u meer weten over hun opleiding, ervaring, reviews of hoe zij met uw persoonlijk vraagstuk aan de slag willen gaan? Klik op de tekst onder hun profielfoto en lees meer in hun uitgebreide profiel. Daar kunt u ook vinden hoe u met de coach een afspraak kunt maken voor uw gratis oriëntatiegesprek. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een coach? Neem dan gerust contact met ons op, we zijn er voor u! – ☏ 088 170 1500

Coach Anny

DIT IS ANNY: Eerlijk, oplossingsgericht, spiegelend, toegankelijk.

Specialisaties: Startende ondernemers, Balanszoekers, Persoonlijke vraagstukken, Moeders, Agrarische ondernemers, Werkende, Werkzoekende, Burn-out herstellende, Puberouders, ACT, NLP, RET, Loopbaanadvies, Sollicitatiecoaching, DISC, CSR, Schoolleiders

Soorten coaching: Burn out coaching, Stresscoaching, Loopbaancoaching, Life coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Anny

Coach Mirjam

DIT IS MIRJAM: Authentiek, inspirerend, betrokken, optimistisch.

Specialisaties: Professionals, Moeders, MBO+/HBO/WO theoretisch opgeleiden, Rustzoekers, Perfectionisten, Vitaliteit, Zelfvertrouwen, Werk-privé balans, Mindfulness, NLP, Scheiding, Loopbaanadvies, Hoogsensitieven, Faalangst, Sollicitatiecoaching, Beginnend leidinggevenden

Soorten coaching: Life coaching, Loopbaancoaching, Lifestyle coaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement, Transitievergoeding coach.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Mirjam

Senior Coach Pascal

DIT IS PASCAL: Authentiek, onderzoekend, betrokken, gepassioneerd.

Specialisaties: Iedereen die zich heroriënteert op levensvragen en werk, Chronische twijfelaars, Zorgprofessionals, Persoonlijke ontwikkeling, Flexibiliteit, Keuzes maken, Balans, Zelfkennis, Competentie coaching, ACT, NFG

Soorten coaching: Burn out coaching, Stresscoaching, Loopbaancoaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Pascal

Coach Virginie

DIT IS VIRGINIE: Open minded, sensitief, aandachtig, scherpzinnig.

Specialisaties: Millennials, ZZP’ers, Hoogsensitieven, Carriereswitchers, Geluksontwikkeling, Persoonlijk Leiderschap, Paardencoaching, Competentie coaching, Loopbaanadvies, Moeders, Beginnend leidinggevenden, Docenten, Schoolleiders

Soorten coaching: Jobcoaching, Life coaching, Loopbaancoaching, Outplacement, Transitievergoeding coach.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Virginie
coaching

Senior Coach Miranda

DIT IS MIRANDA: Enthousiasmerend, doelgericht, ondersteunend, stimulerend.

Specialisaties: Omgaan met veranderingen, Piekeraars, Perfectionisten, Communicatie, Zelfvertrouwen, Faalangst, Pleasers, Persoonlijke ontwikkeling, Beginnend leidinggevenden, Loopbaanadvies, Sollicitatiecoaching, Angsten, Moeders, Competentie coaching, Nobco, ACT, EMDR, NLP, AGB, NFG, MBTI, Artsen, Docenten

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Burn out coaching, Stresscoaching, Outplacement, Lifestyle coaching, Life coaching, Transitievergoeding coach, Jobcoaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Miranda

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag

Vind uw coach in Nederweert bij u in de buurt

Vind u het belangrijk om bij u in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder ziet u de kaart van Nederweert en waar ons team onder andere actief is. Ziet u een coach bij u in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Coach Nederweert

Op zoek naar een goede coach in Nederweert? Boek nu een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in met een van onze coaches in Nederweert! Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om te kijken of er een klik is met de coach. Is dit niet het geval? Dan is het uiteraard mogelijk om een nieuw gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen met een andere coach.

Coachtraject in Nederweert

Hoe gaat het inplannen van een oriëntatiegesprek in zijn werk? Nu u weet dat u een coach zoekt in Nederweert, kunt u de coach selecteren op basis van zijn of haar specialisaties en doelgroepen. Hierbij is het belangrijk dat dit aansluit bij uw hulpvraag. Als u een geschikte coach heeft gevonden, kunt u zien wat de beschikbaarheid is van de coach, waarna u een oriëntatiegesprek in kunt plannen via het online aanvraagformulier.

Tijdens het oriëntatiegesprek kunt u samen met de coach bespreken wat uw hulpvraag is, wat uw verwachtingen zijn van het coachtraject en kan de coach een indicatie geven van hoe lang het traject ongeveer zal duren. Natuurlijk is dit altijd in overleg met u. U bepaalt uiteindelijk zelf hoe lang het traject duurt, hoe lang de coachsessies duren en wat er besproken wordt. Daarnaast zal de coach in Nederweert tijdens het oriëntatiegesprek met u de vergoedingsmogelijkheden doornemen.

Waarom kiezen voor een coach in Nederweert van GORTcoaching?

GORTcoaching is een landelijk coachbureau, gericht op zowel individuele coaching als op teamcoaching. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende vormen van coaching, zoals loopbaancoaching, life coaching en stress en burn-out coaching. Klik hier voor het complete aanbod aan soorten coaching. Wij willen coaching bereikbaar maken voor iedereen. Hierbij is het mogelijk maken van waardevolle inzichten die actief bijdragen aan professionele en persoonlijke ontwikkeling onze missie. Wij zijn continu bezig met het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van de coachtrajecten. Wij werken alleen samen met de beste coaches in Nederweert, zodat u het beste resultaat behaalt.

Hulp nodig bij het zoeken van een coach in Nederweert, of bij het inplannen van een gratis kennismakingsgesprek? U kunt direct met ons chatten of bellen naar 088 170 1500.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Nederweert

Uw coach is de enige die op de hoogte is van wat u inhoudelijk met elkaar heeft besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van uw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij u als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals u het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kunt u via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help u graag.

 

Let us take care of you, we care!

joline@gortcoaching.nl / ☏/a>

 

 >  Coach Nederweert