Coach Ronald - GORTcoaching - Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Ronald

Dit is Ronald: Positief, stimulerend, empathisch, resultaatgericht.
Doelgroep: Teamleiders, managers, topsporters, technisch hoger opgeleiden, mensen die kritisch naar zichzelf willen kijken
Specialisaties: Loopbaanbegeleiding, outplacement, zelfvertrouwen, solliciteren, een uitmuntend cv.

Je kunt bij mij terecht met vragen over: Het kan zijn dat je flink van slag bent omdat je je baan kwijt bent geraakt. Ik help je om weer te zien en te voelen dat je veel kwaliteiten en talenten hebt waarmee je zeker ander werk gaat vinden. Je gaat ontdekken dat je tot meer in staat bent dan je denkt! Ik ga je helpen om vanuit jouw gevoel keuzes te gaan maken. Keuzes die echt bij je passen. Keuzes vanuit je hart, waar je zelf voor durft te kiezen. Ik zal je vragen stellen die je aan het denken zetten waardoor er beweging bij jou gaat ontstaan. Dit gaat je helpen om een duurzame keus te maken voor de vervolgstap.

Ik heb geen plezier meer in mijn werk. Maar wat wil ik dan wel?
Ik twijfel over mijzelf. Wat kan ik eigenlijk?
Hoe ga ik om met het verlies van mijn baan? Hoe kom ik ooit weer zover dat ik zin heb in een nieuwe werkkring?
Ik wil graag inzicht in mijn talenten en kwaliteiten.
Ik zeg altijd ja en kan geen grenzen stellen. Wil graag mijzelf meer centraal zetten.
Ik wil het roer na 12 jaar omgooien.
Ik wil mijn sollicitatiegesprek en Cv verbeteren.
Ik loop al jaren op mijn tenen en heb het niet meer naar mijn zin.
Ik wil een eigen bedrijf starten: maar in wat? En hoe, wat en waar?
De zondag is al een paar jaar een vervelende dag omdat het bijna maandag is. Ik wil verandering en heb daar hulp bij nodig!

Zo werk ik:

Tijdens het oriëntatiegesprekgesprek bepalen we samen of er een klik is en maken we samen de coachvraag en het doel helder. Vervolgens bepalen we op welke basis we gaan samenwerken en het aantal gesprekken dat we gaan voeren. Daarna ontvang je van mij een mail met een bevestiging van de gemaakte afspraken.

Samen gaan we op een gestructureerde manier jezelf herontdekken. Door middel van de biografische methode krijg je helder welke patronen(onbewust) in jezelf zijn ontstaan en verder zijn doorontwikkeld. Door dit bewustzijn kun je keuzes gaan maken over de manier waarop je hiermee in de toekomst om wilt gaan. Deze beweging geeft ruimte om een nieuwe balans te vinden en om stappen te zetten naar een nieuw toekomstperspectief. Samen gaan we ontdekken wat je een warm hart geeft, waar je echt enthousiast over bent, waar je veel energie van krijgt en wat je belangrijk vindt in het leven. Als je een toverstafje zou hebben, hoe zou het er dan morgen voor je uit zien? Als je dat weet, dan weet je veel beter waar je naar toe wilt gaan werken.

IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN MAKE IT!!

In coaching gaat het er om dat je keuzes durft te maken die echt van jezelf zijn en dat je deze keuzes vanuit zelfvertrouwen kunt en durft te maken. Door mijn ruime ervaring in de topsport en het bedrijfsleven kan ik mij inleven en aansluiten bij wat je nodig hebt.

Tijdens het coachtraject ontvang je van mij oefeningen als ‘huiswerk’ waar je mee aan de slag mag gaan met als doel om jouw proces door te laten gaan en dat er steeds beweging is bij jezelf.

De setting is betrokken, open en veilig. Indien het nodig is, dan zal er diepgang in de gesprekken zijn. Mijn aanpak is praktisch, functioneel en niet ‘zweverig’ te noemen. De oefeningen die je krijgt aangeboden stimuleren tot zelfreflectie en zelfsturing, die bijdragen aan het maken van keuzes die echt van jezelf zijn en durft te maken vanuit zelfvertrouwen. Ik ben er voor jou, luister zonder oordeel en met oprechte interesse. Ik stel open vragen die je aan het denken zetten met als doel om beweging bij jou te creëren.

Opleidingen/certificeringen:

  • CMI Loopbaancoaching
  • Post-hbo Loopbaanadviseur, VistaNova/Hoogendijk
  • Noloc Loopbaanprofessional
  • ST!R erkend Loopbaancoach
  • NLP Practioner
  • Diverse trainingen op het gebied van: Coachend Leidinggeven, Coachen van Teams, Voeren van functionerings en beoordelingsgesprekken, Klantgerichte communicatie, Succesvol solliciteren (een uitmuntend cv)

Naast een hbo-opleiding heb ik veel leidinggevende werkervaring in de sectoren: Accountancy, het bankwezen en de topsport.

Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk voor mij. Daarom ben ik structureel bezig met intervisie, het lezen van vakliteratuur en het bijwonen van lezingen, trainingen en workshops.

Afspraak plannen: Kijk in de agenda wanneer Ronald beschikbaar is en plan uw gratis oriëntatiegesprek.

Ronald biedt coaching aan op de volgende manieren:

Incompany coaching

Thuis coaching

Wandel coaching

FaceTime coaching

Skype coaching

Telefonische coaching

Lange sessies

Coaching op een voor jou inspirerende plek

Kies vanuit vrijheid en luister naar je hart, dat klopt!

Testimonials over Ronald

Ik heb Ronald ervaren als een rustige, evenwichtige coach die goed en zonder oordeel kan luisteren en die niet bang is voor stiltes. Door Ronald heb ik weer vertrouwen in mijn kennis en kunde gekregen en zo weer een positief zelfbeeld op kunnen bouwen. Ronald straalt vertrouwen uit, waardoor ik mij kwetsbaar durf op te stellen, Door zijn rust, oprechte interesse en begrip krijg ik de ruimte mijn zoektocht naar een nieuwe baan te volgen.

Ik deed niet meer wat ik leuk vind maar en wist ook niet wat ik dan wel. Ronald heeft hierin een ontzettend belangrijke rol gespeeld. Hij heeft mij mee teruggenomen naar de basis en heeft mij handvaten gegeven om beter naar mijzelf te leren luisteren. Door het traject met Ronald zijn mijn keuzes beter afgestemd op wie ik ben en wat ik graag wil vanuit de kern.  Hij is een goede luisteraar en durft ook kritisch te zijn en komt op de juiste momenten met goede tips en ideeën.

Ronald is een goede coach die weet te reflecteren en je te stimuleren om vol te houden. De oprechte betrokkenheid en interesse van Ronald ervaar ik als een grote steun. Daarnaast is Ronald iemand met een warm sociaal hart en een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid richting andere mensen in de samenleving die het minder hebben getroffen.

Door een traject bij Ronald te volgen ben ik weer in mijzelf gaan geloven en heb ik de stap durven zetten om te stoppen met mijn werk en te gaan voor mijn droom. Door zijn enorme geduld en geloof in mij, en dat ik mij begrepen voelde, heb ik sinds een paar maanden een baan die niet ver van mijn droom afstaat!

Blijf je hart volgen! Door mij inzicht te geven waar mijn kracht ligt heb ik mijn angsten weten te overwinnen en mijn zelfvertrouwen vergroot. Dankzij Ronald heb ik de stap gezet richting een nieuwe carrière. Ik heb mijn passie gevonden! 

Beschikbaarheid van coach Ronald

Klik op het tijdstip dat u uitkomt en vraag uw gratis oriëntatiegesprek met Ronald aan. U krijgt direct per e-mail een bevestiging. U kunt in het aanvraagformulier ook de plaats en een voorkeursadres (optioneel) aangeven waar u graag wilt dat het gesprek plaatsvindt.

Let op: Wacht niet te lang met boeken als u graag aan de slag wilt met deze coach. De agenda kan snel vollopen.

Aanvraagformulier Gratis Oriëntatiegesprek

Nadat u het formulier heeft ingevuld, krijgt u direct per e-mail een bevestiging doorgestuurd.

Let op: Wacht niet te lang met boeken als u graag aan de slag wilt met deze coach. De agenda kan snel vollopen.

“Kies vanuit vrijheid en luister naar je hart, dat klopt!”

R

Deskundige professionals

Ons team bestaat uitsluitend uit gediplomeerde psychologen en coaches.

R

Heldere communicatie en service

U kunt rekenen op toegankelijke no-nonsense informatie over coaching. Op de website en in contact met onze professionals.

R

Lean en modern

Door gebruik te maken van online tools kunnen we continu overhead elimineren en kunt u rekenen op een goede prijskwaliteitsverhouding voor uw coachtraject.

R

Resultaatgericht

Met uw persoonlijke wensen als uitgangspunt begeleiden wij u of uw medewerker naar concrete, meetbare veranderingen en resultaten.

R

Energieke voorloper

GORTcoaching is een opvallende en energieke voorloper onder de coachbureaus. Wij groeien, omdat we er voor zorgen dat ú kunt groeien.

Aanvraagformulier Gratis Oriëntatiegesprek

Nadat u het formulier heeft ingevuld, krijgt u direct per e-mail een bevestiging doorgestuurd. Let op: Wacht niet te lang met boeken als u graag aan de slag wilt met deze coach. De agenda kan snel vollopen.

Locaties coach Ronald

Tilburg - Mark 12

Praktijk coachlocatie:
Een moderne sfeervolle coachruimte.

Mark 12
5032 BJ, Tilburg

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren in de directe omgeving.
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Tilburg - Ellen Pankhurststraat 1

Praktijk coachlocatie:Een ruime modern ingerichte sfeervolle coachruimte in een pand met een krachtige zakelijke uitstraling.

Ellen Pankhurststraat 1
5032 MD, Tilburg

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren in de directe omgeving.

» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Eindhoven - Fuutlaan 12

Praktijk coachlocatie:
‘Een mooie warm ingerichte coachruimte in een oud industrieel pand.’

Fuutlaan 12
5613 AB, Eindhoven

Parkeergelegenheid: gratis parkeren in de directe omgeving.
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Den Bosch - Europalaan 28

Praktijk coachlocatie:Een mooie moderne coachruimte.

Europalaan 28
5232 BC, Den Bosch

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren in de directe omgeving.

» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Den Bosch - Veemarktkade 8

Praktijk coachlocatie:‘Warme ruimte in verzamelgebouw voor de creatieve sector.’

Veemarktkade 8
5222 AE, Den Bosch

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren in de directe omgeving.

» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Vught - St. Michielsgestelseweg 8

Praktijk coachlocatie:
Een mooie warm ingerichte coachkamer in een statig oud pand.

St. Michielsgestelseweg 8
5261 NH, Vught

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren in de directe omgeving.

» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Vught - Victorialaan 15

Praktijk coachlocatie:Een cosy en inspirerende coachruimte in een oud schoolgebouw.

Victorialaan 15
5261 AE, Vught

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren op het schoolplein.

» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Tilburg - Willem II straat 19

Praktijk coachlocatie: Een mooie coachruimte met hele mooie hoge plafonds.

Willem II straat 19
5038 BA, Tilburg 

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren op eigen terrein.

» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Helmond - Mierloseweg 200

Praktijk coachlocatie:
Goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Mierloseweg 200
5707 AT Helmond

Parkeergelegenheid: U kunt gratis parkeren in de nabijheid van het pand.
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

RonaldCoachlocaties Ronald

In de tabbladen kunt u meer informatie vinden over de coachlocaties.

Plan een gratis oriëntatiegesprek met Ronald via het bovenstaande formulier!

Praktijk coachlocatie: ‘Een mooie warm ingerichte coachruimte in een oud industrieel pand.’

Fuutlaan 12
5613 AB, Eindhoven

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren in de directe omgeving.

» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Praktijk coachlocatie: ‘Een mooie moderne coachruimte.’

Europalaan 28
5232 BC, Den Bosch

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren in de directe omgeving.

» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Praktijk coachlocatie:
‘Warme ruimte in verzamelgebouw voor de creatieve sector.’

Veemarktkade 8
5222 AE, Den Bosch

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren in de directe omgeving.

» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Praktijk coachlocatie:‘Een ruime modern ingerichte sfeervolle coachruimte in een pand met een krachtige zakelijke uitstraling.’

Ellen Pankhurststraat 1
5032 MD, Tilburg

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren in de directe omgeving.

» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Praktijk coachlocatie: ‘Een moderne sfeervolle coachruimte.’

Mark 12
5032 BJ, Tilburg

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren in de directe omgeving.

» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Praktijk coachlocatie:‘Een mooie coachruimte met hele mooie hoge plafonds.’

Willem II straat 19
5038 BA, Tilburg

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren op eigen terrein.

» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Praktijk coachlocatie: ‘Een mooie warm ingerichte coachkamer in een statig oud pand.’

St. Michielgestelseweg 8
5261 NH, Vught

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren in de directe omgeving.

» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Praktijk coachlocatie: ‘Een cosy en inspirerende coachruimte in een oud schoolgebouw.’

Victorialaan 15
5261 AE, Vught

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren op het schoolplein.

» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

https://www.hetcoachhuis.nl/sites/default/files/styles/ruimte_slider_image/public/Voorkamer%20jan%202017%20-%20website.jpg?itok=_NqqLgjIPraktijk coachlocatie:
‘Moderne locatie’ 
Mierloseweg 200
5707 AT Helmond

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren voor de deur mogelijk.
» Plan hier uw route via google maps