DIT IS ROSANNE: Betrouwbaar, doelgericht, positief, empathisch.

Soorten coaching: Life coaching, Loopbaancoaching, Outplacement, Re-integratie, Stresscoaching.

Specialisaties: Perfectionisten, Professionals, Pleasers, Ouders, Verlies, Veranderingen, Zelfvertrouwen, Bewustwording, Work-life balance, Communicatie, Competentie coaching, DISC, Solliciteren, Studiekeuze, Transitievergoeding, Loopbaanbegeleiding, Herintreders, Wandelcoaching, Dertigers, Jongvolwassenen, Young professionals, Studenten, Coaching on the job, Intuïtief coachen, Grow-coaching, Motivatie, Biografisch coachen, Oplossingsgericht werken, Loopbaan onderzoek, Loopbaancheck, Loopbaan APK

“Ik begeleid jou om in rust en met een positieve mindset de regie over jouw eigen leven te pakken en te behouden!“

Je kan bij mij terecht met vragen over

Je kunt bij mij terecht met vragen over de aspecten in jouw leven die je zou willen veranderen, omdat ze jou belemmeren en als je wilt werken aan jouw professionele en/of persoonlijke groei. We leven in een tijd waarin de verwachtingen hoog liggen en er veel van ons wordt gevraagd. Er is een overschot aan keuzemogelijkheden en hoe maak je dan voor jou de juiste keuzes? Sta je op een punt in je leven dat het tijd is om voor jezelf te kiezen, oude patronen te doorbreken en daadwerkelijk in beweging te komen, dan begeleid ik jou graag. Zie hieronder een aantal voorbeelden van coachvragen:

 • “Wat wil ik nou écht? Wat zijn mijn talenten en waar krijg ik energie van?”
 • “Hoe kan ik omgaan met de hoge verwachtingen van anderen en mijzelf, die eigenlijk alleen maar stress veroorzaken?”
 • “Hoe kan ik mij, met een positieve mindset, richten op de toekomst zonder in het verleden te blijven hangen?”
 • “Hoe kan ik rust vinden in mijn drukbezette leven en (even) uit de ‘rollercoaster’ stappen?”
 • “Hoe kan ik mijzelf motiveren om te werken aan mijn professionele en/of persoonlijke groei?”

Zo werk ik

We starten met een gratis oriëntatiegesprek waarin we kennismaken en jouw coachvraag verkennen. We bespreken wat je uit het coachtraject wilt halen en wat de wederzijdse verwachtingen zijn. Ik bied jou een rustige en vertrouwde omgeving waarin jij jezelf durft open te stellen.

Tijdens het coachtraject gaan we samen op weg van de huidige situatie naar de gewenste situatie door middel van coachgesprekken, oefeningen en opdrachten. Het hele traject is maatwerk en afhankelijk van jouw behoefte op dat moment. Ik bekijk welke aanpak voor jou de juiste is en welke methodes je daarbij kunnen ondersteunen, dit is voor iedereen verschillend. Ik ben ervan overtuigd dat coaching voor iedereen waardevol kan zijn, zolang je gemotiveerd bent om zelf actief aan de slag te gaan. Alleen jij kan zelf de regie over jouw leven pakken en behouden! Verwacht geen ‘quick fix’, maar ontwikkeling waar je op langere termijn nog steeds profijt van hebt.

Afhankelijk van de gestelde doelen bestaat een coachtraject gemiddeld uit 5 tot 8 gesprekken van elk 1,5 uur. We plannen, voor de continuïteit, ca. elke 2 à 3 weken een sessie.

Certificeringen

 • Coachingsopleiding – beroepsmatig coachen, ICM
 • Loopbaancoaching, ICM
 • BA European Studies, spec. Communicatie & Management
 • Gecertificeerd coach aangesloten bij de Nederlanse orde voor beroepscoaches (NOBCO)

Reviews

 • “Voor de coachsessies met Rosanne had ik veel moeite om te gaan met de verwachtingen van anderen. Inmiddels is mijn coachtraject al meer dan 2 maanden afgerond en kan ik zeggen dat het voor mij voor een permanente “oplossing” heeft gezorgd. Specifiek mijzelf op nummer één zetten en vaker nee zeggen. Ik ben haar enorm dankbaar!”
 • “Middels gesprekken, goede oefeningen en handige tools heb ik vooral meer zelfvertrouwen en extra energie gekregen om vooruit de denken. Wat vooral fijn aan Rosanne is, is haar luisterend oor en natuurlijke manier van observeren. Er was voor mij niets gemaakts aan en ik voelde me op mijn gemak, waardoor ik mij direct open en kwetsbaar kon opstellen. Dank nogmaals om mij vanaf de vluchtstrook weer de snelweg op te krijgen.”
 • “In het begin was ik een beetje zenuwachtig, maar dat was nergens voor nodig het voelde al snel heel gemakkelijk en ze luistert heel goed en merkt op wat bij je past en speelt daarop in met bepaalde opdrachten en oefeningen en dat voelde heel fijn en persoonlijk. Ze heeft me erg geholpen om inzicht in mijn keuzes en doelen te krijgen. Heel erg bedankt dat je mij weer ‘aan’ hebt gezet.”
 • "Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging heb ik een loopbaanadviestraject doorlopen bij Rosanne. Dit heeft mij erg geholpen om erachter te komen wat mijn doelen zijn, waar mijn interesses liggen en wat mijn kwaliteiten zijn, maar ook wat mijn ontwikkelpunten en valkuilen zijn en hoe ik daarmee om kan gaan. Door de open persoonlijkheid, vriendelijke benadering en een sterk luisterend oor heb ik het traject als erg prettig ervaren en kan ik Rosanne bij iedereen aanbevelen! Ik voelde mij erg op mijn gemak en ging met plezier naar de sessies. Nogmaals heel erg bedankt voor alle hulp!"
 • "Ik ben met een coachtraject gestart, omdat ik niet erg gelukkig ben met mijn huidige werk. Door het traject heb ik het besef gekregen waar de schoen wringt en plannen gemaakt voor de toekomst. Ik zou Rosanne als coach aanbevelen, omdat ze een luisterend oor biedt, prima hulp heeft gegeven bij het verbeteren van mijn CV en goede adviezen en extra oefeningen om jezelf beter te leren kennen."
 • "Ik ben het coaching traject aangegaan omdat ik wilde onderzoeken en bespreken hoe ik mijn carrière verder wilde vorm geven; zit ik op het juiste pad of zoek ik iets anders en hoe combineer ik werk en privé? Ik heb uit het traject meer inzicht en vertrouwen gekregen in mijn eigen kunnen en dat het niet perse nodig is om een hele carrière switch te maken, maar dat wisselen van branche ook al genoeg verandering kan brengen. En ik heb het besef gekregen dat het oké is dat je minder werkt en dat je dit ook kunt doen in belangrijke functies, en dat eventueel later weer meer kan werken. Ik maak mijn eigen keuzes hierin. Rosanne is een heel toegankelijke en professionele coach die veel kennis heeft en je met leuke oefeningen inzicht kan geven in jezelf. De gesprekken met haar zijn heel prettig en licht."

Coachvormen

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek beoefent de coach:

 • Wandelcoaching
 • Coaching-on-the-job
 • Telefonische coaching

Locaties coach Rosanne

Delft - Marshallaan 2

Praktijk coachlocatie: ‘Een mooie locatie aan de rand van de stad Delft’

Marshallaan 2
2625 GZ Delft

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren voor de deur

Den Haag - Noordweg 119A

Praktijk coachlocatie: ‘Fijne, sfeervolle praktijkruimte, grenzend aan tuin. Goed bereikbaar met OV en auto aan de rand van Den Haag.’

Noordweg 119A
2548 AB Den Haag

Parkeermogelijkheden: Gratis, direct bij de praktijk.

Den Haag - President Kennedylaan 19

Praktijk coachlocatie: ‘Lichte, moderne coachingruimte’

President Kennedylaan 19
2517 JK Den Haag

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeerplaatsen in directe omgeving of betaald op het terrein (vooraf reserveren via website van Het Coachhuis).

Den Haag - Raamweg 4

Praktijk coachlocatie: ‘Coachhuis-Raamweg is een sfeervolle en moderne coachlocatie’

Raamweg 4
2596 HL Den Haag

Parkeermogelijkheden: Betaald parkeren aan de Raamweg

Rijswijk - Laan van Zuidhoorn 60

Praktijk coachlocatie: ‘Een nette, moderne coachruimte in Het Coachhuis Rijswijk’

Laan van Zuidhoorn 60
2289 De Rijswijk

Parkeermogelijkheden: Parkeerplaatsen voor het pand (met parkeerschijf), alternatief op het P+R terrein (4 euro per uur op werkdagen).

Scheveningen - Keizerstraat 40b

Praktijk coachlocatie: ‘Ruime, sfeervolle praktijkruimte verstopt in het hart van Scheveningen. De locatie zit aan de rechterzijde, redelijk aan het einde, van de Keizerstraat (als je richting zee loopt). Tussen een meubelwinkel en een kledingwinkel zie je een wit hek. Het hek is open en als je helemaal naar achteren loopt ben je er.’

Keizerstraat 40b
2584 BK Scheveningen

Parkeermogelijkheden: Rondom Keizerstraat betaald parkeren, op 5 min. loopafstand goedkoper tarief.

Voorburg - Franse Kerkstraat 3-b

Praktijklocatie: ‘Sfeervolle en professionele coachruimte, Bureau Greven.’

Franse Kerkstraat 3-b
2271 CM Voorburg

Parkeermogelijkheden: Eerste 2 uur gratis parkeren. Na 18 u gratis parkeren.

Delfgauw - Noordeindseweg 70

Buitenlocatie: "Bij goed (droog) weer al wandelend coachen in de natuur op Buitengoed de Uylenburg."

Noordeindseweg 70
2645 BC Delfgauw

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren op het parkeerterrein naast Café du Midi.

Den Haag - Deltaplein 300

Buitenlocatie: "Bij goed (droog) weer al wandelend coachen over het strand en door de duinen van Kijkduin."

Deltaplein 300
2554 EJ Den Haag

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren op parkeerterrein Deltaplein of Zandvoortselaan.

Zoetermeer - Bleiswijkseweg 55

Praktijkcoach locatie: Moderne coachlocatie met een frisse uitstraling, met uitzicht over de Plas van Poot in Zoetermeer.”

Bleiswijkseweg 55
2712 PB Zoetermeer

Parkeermogelijkheden: Goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto (A12). Gratis parkeren voor de deur.

Coachlocaties Rosanne

In deze tabbladen staan beschrijvingen van de coachlocaties van Rosanne.

Buitenlocatie: "Bij goed (droog) weer al wandelend coachen in de natuur op Buitengoed de Uylenburg."

Noordeindseweg 70
2645 BC Delfgauw

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren op het parkeerterrein naast Café du Midi.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: ‘Een mooie locatie aan de rand van de stad Delft’

Marshallaan 2
2625 GZ Delft

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren voor de deur

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Buitenlocatie: "Bij goed (droog) weer al wandelend coachen over het strand en door de duinen van Kijkduin."

Deltaplein 300
2554 EJ Den Haag

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren op parkeerterrein Deltaplein of Zandvoortselaan.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: ‘Fijne, sfeervolle praktijkruimte, grenzend aan tuin. Goed bereikbaar met OV en auto aan de rand van Den Haag.’

Noordweg 119A
2548 AB Den Haag

Parkeermogelijkheden: Gratis, direct bij de praktijk.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: ‘Lichte, moderne coachingruimte’

President Kennedylaan 19
2517 JK Den Haag

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeerplaatsen in directe omgeving of betaald op het terrein (vooraf reserveren via website van Het Coachhuis).

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: ‘Coachhuis-Raamweg is een sfeervolle en moderne coachlocatie’

Raamweg 4
2596 HL Den Haag

Parkeermogelijkheden: Betaald parkeren aan de Raamweg

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: ‘Een nette, moderne coachruimte in Het Coachhuis Rijswijk’

Laan van Zuidhoorn 60
2289 De Rijswijk

Parkeermogelijkheden: Parkeerplaatsen voor het pand (met parkeerschijf), alternatief op het P+R terrein (4 euro per uur op werkdagen).

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: ‘Ruime, sfeervolle praktijkruimte verstopt in het hart van Scheveningen. De locatie zit aan de rechterzijde, redelijk aan het einde, van de Keizerstraat (als je richting zee loopt). Tussen een meubelwinkel en een kledingwinkel zie je een wit hek. Het hek is open en als je helemaal naar achteren loopt ben je er.’

Keizerstraat 40b
2584 BK Scheveningen

Parkeermogelijkheden: Rondom Keizerstraat betaald parkeren, op 5 min. loopafstand goedkoper tarief.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijklocatie: ‘Sfeervolle en professionele coachruimte, Bureau Greven.’

Franse Kerkstraat 3-b
2271 CM Voorburg

Parkeermogelijkheden: Eerste 2 uur gratis parkeren. Na 18 u gratis parkeren.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijkcoach locatie: Moderne coachlocatie met een frisse uitstraling, met uitzicht over de Plas van Poot in Zoetermeer.”

Bleiswijkseweg 55
2712 PB Zoetermeer

Parkeermogelijkheden: Goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto (A12). Gratis parkeren voor de deur.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Beschikbaarheid van coach Rosanne

} Klik op het tijdstip dat je uitkomt.
l Vul je gegevens in.
Je krijgt per e-mail direct een bevestiging van jouw gratis oriëntatiegesprek.

Aanvraagformulier Gratis Oriëntatiegesprek

Nadat je het formulier hebt ingevuld, krijgt je direct per e-mail een bevestiging van jouw gratis oriëntatiegesprek doorgestuurd.

Let op: Wacht niet te lang met boeken als je graag aan de slag wilt met deze coach. De agenda kan snel vollopen.

Coachgesprek

Kortingstarief speciaal voor particulieren

€ 89,- / uur
 • Altijd een gratis oriëntatiegesprek.
 • Het standaardtarief (voor bedrijven & instellingen) is € 109,- per uur, excl. BTW. Het speciale kortingstarief voor particulieren is € 89,- per uur, incl. BTW.
 • Zelf de duur van uw gesprekken bepalen.
 • Zelf uw gesprekken inplannen (gemiddeld om de 2-3 weken).
 • Gemiddeld 6-10 coachgesprekken per traject.
 • Coachtrajecten worden zeer vaak vergoed door de werkgever.
 • Liever een eenmalige sessie (en dus het gratis oriëntatiegesprek overslaan)? Dit kan! Een eenmalige powercoaching is 1,5 uur. Zet bij opmerkingen dat het een eenmalige sessie betreft!
 • Bespreek de opties met uw coach!