Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Sandy

Senior coach

Helaas is Sandy op dit moment niet beschikbaar

DIT IS SANDY: Inlevend, open, resultaatgericht en motiverend.

Soorten coaching: Life coaching, Loopbaancoaching.

Specialisaties: Professionals, Leiderschap, Ondernemers, Perfectionisten, Work-life balance, Communicatie, Zelfvertrouwen, RET, Noloc

“Je bent als mens tot zoveel meer in staat dan je denkt! Graag zoek ik samen met jou uit waar jij warm voor loopt, welke inspirerende kansen er voor jou liggen en wat je nodig hebt om deze te kunnen benutten.”

Je kan bij mij terecht met vragen over

Werk en carrière: Zou je graag interessanter werk doen? Heb je het gevoel dat je meer uit jezelf zou kunnen halen? Zijn er barrières in je werk, die je maar niet weet te doorbreken? Vraag je je af welke richting je in zou willen slaan? Graag zoek ik samen met jou uit waar voor jou inspirerende carrièrekansen liggen en hoe je jouw wensen kunt verwezenlijken!

Omgaan met anderen: Wil je graag beter met anderen leren samenwerken? Duidelijker grenzen leren stellen of je ideeën en opvattingen gemakkelijker naar voren brengen? Vind je dat je jezelf te bescheiden presenteert en zou je graag een stevigere indruk achter willen laten? Met veel plezier ondersteun ik je in de ontwikkeling van je persoonlijke effectiviteit!

Communicatieve vaardigheden: Wil je graag efficiëntere en effectievere gesprekken met anderen voeren? Beter in staat zijn om anderen van jouw standpunten, ideeën of jouw eigen kwaliteiten te overtuigen? Of wil je juist actiever leren luisteren en minder je eigen stempel op situaties drukken? Coaching op het vlak van communicatieve vaardigheden is één van mijn specialismen!

Balans: Heb je behoefte aan een betere balans tussen de verschillende aspecten van je leven? Zijn je werk, sociaal leven, overige verplichtingen en vrije tijd niet meer in evenwicht en zou je dat graag anders zien? Graag kijk ik met je mee welke keuzes je kunt maken om jouw energieniveau weer op peil te brengen.

Met veel plezier breng ik je (weer) in contact met je kwaliteiten en vaardigheden, met wat je belangrijk vindt en met wat jou motiveert en inspireert. Alleen vanuit die kennis kun je de keuzes maken die bij jou passen, die je energie geven en die bijdragen aan jouw verdere ontwikkeling.
Heb je een andere vraag of loop je ergens specifiek tegenaan? Vertel het mij tijdens het oriëntatiegesprek en dan kijken we daar samen naar. Dat is prima.

Zo werk ik

Je mag rekenen op aandachtige coach en een positieve benadering van jouw vraag. Jouw persoonlijke kwaliteiten en ervaringen zijn het uitgangspunt van mijn coaching. Ik volg niet één vaste coaching methode, maar kijk goed naar wat bij jou past. Wat je van mij mag verwachten is dat we vanuit een brede oriëntatie op jouw coachvraag samen toewerken naar inzicht, een positieve mindset en vervolgens naar concrete acties om jouw doel te bereiken.Naar aanleiding van we samen ontdekken over jou, kunnen we aan de slag met bijvoorbeeld (belemmerende) gedachten en overtuigingen. Ook krijg je inzicht in je eigen weerstand en hoe je hiermee kunt werken. We gaan op zoek naar persoonlijke drijfveren en hoe je deze kunt benutten. Ik gebruik de nieuwste inzichten op het gebied van coaching, motivatietheorie, werktevredenheid en leiderschap. Jij bepaalt wat bij jou past en wat jij wilt gaan toepassen. Coaching doen we samen: jij aan het stuur, ik naast je. Het enige wat je nog hoeft te doen is een vrijblijvend oriëntatiegesprek met mij aanvragen en dan zijn we onderweg. Leuk om kennis te maken!

Certificeringen

 • Master arbeids- en organisatiepsychologie
 • Leergang coaching / school voor coaching
 • Psycholoog NIP
 • Erkend NOLOC Loopbaanprofessional
 • RET / gedragstherapie

Relevante nevenfuncties:

 • Diverse vakgerichte trainingen en opleidingen
 • Een ruime ervaring met loopbaan- en assessmentinstrumenten, zoals de instrumenten van Meurs, HR Organizer, CEB-SHL, Ixly, Cubiks enzovoort.
 • Een uitstekende kennis van de arbeidsmarkt.

Reviews

 • “Toen ik zelf niet meer goed wist welke kant ik professioneel gezien op moest, heeft Sandy mij geholpen om weer inzicht te krijgen in wie ik ben en wat ik belangrijk vind in mijn werk. Het was daarna heel gemakkelijk om de baan te vinden die echt bij mij past.”
 • “Ik heb Sandy ervaren als een hele begripvolle en warme coach die mij veel heeft geleerd over mezelf. Ook ben ik me, dankzij haar coaching, anders gaan opstellen in situaties die ik niet goed de baas was. Ik weet nu veel beter mijn grenzen te bepalen en te bewaken.”
 • “In mijn werk kwam ik niet vooruit, omdat mijn meerderen vonden dat het mij aan de juiste communicatieve vaardigheden ontbrak. Hoewel ik dit aanvankelijk niet zelf zag, was ik toch bereid om het coachingstraject met Sandy aan te gaan. Ik was verbaasd over hoe gemakkelijk ze mij inzicht wist te geven in mijn valkuilen en hoe effectief de training was die zij hier vervolgens aan koppelde. Ik raad het coachingstraject aan al mijn collega’s aan!”
 • “Niet alleen heb ik Sandy leren kennen als een prettige sparringpartner die me heeft geholpen allerlei moeilijke keuzes in mijn werk te maken. Ook heb ik veel gehad aan haar praktische tips en adviezen rondom de start van mijn eigen onderneming.”

Coachvormen

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek beoefent de coach:

 • Coaching via Facetime
 • Coaching via email
 • Thuiscoaching
 • Telefonische coaching
 • Incompany coaching
 • Lange sessies van 2uur of langer voor sneller resultaat

Locaties coach Sandy

Amersfoort - Arnhemseweg 6

Praktijk coachlocatie: “Een prettige en comfortabele gespreksruimte op de eerste verdieping.”

Arnhemseweg 6
3817 CH Amersfoort

Parkeermogelijkheden: Overdag betaald parkeren in de parkeergarage.

Amersfoort - Piet Mondriaanplein 13

Praktijk coachlocatie: Licht, zakelijk, industrieel en goed bereikbare coachlocatie Eempolis.’

Piet Mondriaanplein 13
3812 GZ Amersfoort

Parkeermogelijkheden: Parkeren bij Q Park Parkeergarage – 2,24 euro per 60 minuten.

Coachlocaties Sandy

In deze tabbladen staan beschrijvingen van de coachlocaties van Sandy.

Praktijk coachlocatie: “Een prettige en comfortabele gespreksruimte op de eerste verdieping.”

Arnhemseweg 6
3817 CH Amersfoort

Parkeermogelijkheden: Overdag betaald parkeren in de parkeergarage.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: Licht, zakelijk, industrieel en goed bereikbare coachlocatie Eempolis.’

Piet Mondriaanplein 13
3812 GZ Amersfoort

Parkeermogelijkheden: Parkeren bij Q Park Parkeergarage – 2,24 euro per 60 minuten.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Helaas is Sandy op dit moment niet beschikbaar