Senior Coach Sanne

Het is niet meer mogelijk om met Sanne een Oriëntatiegesprek in te plannen

Dit is Sanne: Betrokken, doelgericht, enthousiast, praktisch.
Doelgroep:
Ambitieuze vrouwen (met uiteenlopende opleidingsniveaus).
Specialisaties: Loopbaankeuzes, talentontwikkeling, balans, perfectionisme, vitaliteit, sollicitatiebegeleiding.

Je kunt bij mij terecht met vragen over: “Je loopbaan en de balans tussen werk en privé. Bijvoorbeeld:

  • Ik ben steeds in nieuwe functies gerold, maar heb nooit bewust loopbaankeuzes gemaakt. Hoe kom ik erachter wat ik écht wil?
  • Mijn perfectionisme was altijd mijn houvast, maar geeft me steeds vaker stress. Hoe kan ik meer ontspannen?
  • Ik weet heel goed waar mijn zwaktes liggen, maar wat zijn mijn sterke punten en hoe kan ik deze beter benutten in mijn werk?
  • Hoe zorg ik voor balans tussen werk en privé, zodat ik minder gestrest ben en meer kan genieten?
  • Ik weet wat ik wil in mijn loopbaan, maar weet niet precies welke stappen ik moet zetten om er te komen. Kun jij mij helpen?
  • Ik ben boventallig verklaard. Wat nu?”

Zo werk ik: “Ik ben een optimist met een nuchtere kijk op het leven. Ik geloof dat jij jouw loopbaan vanuit eigen kracht en mogelijkheden kunt sturen en hiermee jouw geluk op de arbeidsmarkt positief beïnvloeden. Gemiddeld werk je 72.000 uur in je leven en die uren wil je het liefst zo aangenaam mogelijk doorbrengen, toch?

Graag help ik bij het beantwoorden van jouw loopbaanvraag en het vergroten van je plezier op de arbeidsmarkt. Dit doe ik met een praktische en doelgerichte werkwijze, gebaseerd op de succesvolle methode Hoogendijk.

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek brengen we jouw loopbaanvraag en wensen in kaart en ontwerpen een loopbaantraject op maat. Daarna wisselen we individuele coachgesprekken af met huiswerkopdrachten. Uitgangspunt hierbij is dat alleen jij weet wat goed voor je is en dat ik jou help dit te verhelderen met vragen en opdrachten die je nieuwe
inzichten opleveren.

Door mijn uitgebreide ervaring binnen de recruitment en arbeidsbemiddeling ben ik precies op de hoogte van de (on)mogelijkheden op de arbeidsmarkt en kan daardoor uitstekend de vertaalslag maken van jouw wensen en talenten naar een realistisch arbeidsmarktperspectief.”

Mijn opleidingen & certificeringen

– Erkend door Noloc, de beroepsvereninging voor loopbaanprofessionals
– Post-hbo registeropleiding tot loopbaancoach, VistaNova
– HBO Human Resource Management, ISBW
– WO Communicatie- en Informatiewetenschappen, Rijksuniversiteit Groningen
– Een breed scala aan trainingen op het gebied van (loopbaan)coaching, waaronder:
– Vrouwelijk leiderschap en loopbaan
– Persoonlijke talenten en effectiviteit
– Essentie coaching
– Werken met het enneagram in coaching
– Narratief coachen
– Online coachen via het ontwikkelingsgerichte model van Rudy VanDamme

Afspraak plannen: Kijk in de agenda wanneer Sanne beschikbaar is en plan uw gratis oriëntatiegesprek.

Sanne biedt coaching aan op de volgende manieren:

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek biedt Sanne bovendien coaching aan op de volgende manieren:

  • Online coaching via online chat

Ik help je graag bij het maken van loopbaankeuzes die jouw succes én plezier op de arbeidsmarkt vergroten!

Testimonials over Sanne

Ik wil je bedanken voor je tijd, support, rake vragen en lol van de afgelopen maanden. Ik ben gegroeid, heb nieuwe inzichten gekregen, mezelf beter leren kennen en wil weer met de toekomst aan de slag!

Niet te geloven wat voor impact jouw coaching op mij heeft gehad. Het heeft me aan het denken gezet, op een positieve manier. Ik heb direct na ons coachgesprek gereageerd op een vacature en heb inmiddels mijn eerste uurtjes al gewerkt!

Zoek je een integere en doortastende loopbaancoach? Zoek niet verder! Met goede oefeningen en doortastende begeleiding die met passie en energie wordt uitgevoerd, wist Sanne me in enkele weken de focus te geven die ik nodig had om mijn pad te vervolgen.

Sanne is onwijs goed in staat de juiste vragen te stellen waardoor jij kritisch naar jezelf kunt kijken. Antwoorden krijgen op de vraag achter de vraag. Wat ik erg fijn vond aan onze gesprekken is dat zij dit alles combineert met een persoonlijke “touch” en niet bang is haar eigen ervaringen te gebruiken in de coaching.

Deze zomer heb ik mijn loopbaantraject bij Sanne afgerond en ik ben ontzettend blij met het resultaat. De methode die Sanne hanteert gaat echt diep, tot aan je grootste verlangens. Het geeft een goed beeld van je kwaliteiten en de gesprekken met Sanne gaven iedere keer  weer een hoop stof tot nadenken, maar ook veel energie!