Theo

Senior coach

Helaas is Theo niet meer beschikbaar.

DIT IS THEO: Resultaatgericht, expressief, direct, spontaan.

Soorten coaching: Stresscoaching, Loopbaancoaching, Life coaching, Competentie coaching, Management coaching.

Specialisaties: Pleasers, Perfectionisten, Twijfelaars, Mid-career professionals, Sensitieven, Ondernemen, Persoonlijke effectiviteit, Leidinggeven, Zingeving en identiteit

“Ik bied jou de unieke mogelijkheid om je op een professioneel èn persoonlijk vlak verder te ontwikkelen op een manier die bij jou past.”

Je kan bij mij terecht met vragen over

 • Mentale veerkracht, zelfvertrouwen en geestelijke gezondheid
 • Hoe je op een positieve en effectieve manier om kunt gaan met veranderingen
 • Hoe je jezelf krachtiger, authentiek en onderscheidend kan presenteren
 • Inzicht in je natuurlijk talenten en onbewuste innerlijke drijfveren
 • Hoe je leiding kunt geven door dicht bij jezelf te blijven

Ik heb een passie voor verandering vanuit bezieling. Dit kan zijn in een persoonlijk ontwikkeltraject of in een organisatie-ontwikkelingstraject. Telkens weer komt in mijn leven de passie voor de integratie van bezieling en resultaten naar voren, ofwel de integratie van hart en hoofd.

In mijn werk maak ik o.a. gebruik van de ACT®-meting, die in tegenstelling tot andere metingen meer tekst met beeld combineert. Deze meting is een mooi startpunt voor de coaching en geeft gelijk een heel goed inzicht in het verschil tussen je natuurlijke competenties (die echt bij je passen) en je aangeleerde competenties (die niet je passen maar die je nu wel inzet).

Zo werk ik

In het eerste gesprek bepalen we samen of het tussen ons voldoende klikt. Tijdens onze gesprekken leer je jezelf beter kennen, beter begrijpen en wordt je aangespoord tot actie en nieuw gedrag. In mijn rol als coach spiegel ik je gedachten, woorden en handelen. Ik probeer lijnen te ontdekken in je verhaal en zoek graag de kern op, ook als dat wel eens pijnlijk of confronterend is.

In mijn werk maak ik veel gebruik van mijn intuïtie en werk ik met praktische en bewezen toepassingen vanuit de diepte psychologie. Uiteindelijk gaat het er ook bij coaching omdat je jezelf leert accepteren en keuzes durft te maken die echt van jezelf zijn. Met als resultaat dat je meer zelfvertrouwen zult ervaren, makkelijker (werk-)relaties aangaat en helder kunnen communiceren over wie je bent, wat je drijft en wat je echt wilt.

Certificeringen

 • Gecertificeerd ACT-or Coach
 • Gecertificeerd STM-scan Coach
 • Dieptepsychologie/Analytisch Therapeut (Jungiaans Instituut, Nijmegen)
 • Grootmeester in veranderen (Universiteit Leuven)
 • Bestuurskunde (Universiteit Leiden)
 • Effectief Communiceren
 • Effectief Functioneren
 • Actiegericht Leidinggeven

Reviews

 • “Theo straalde rust en vertrouwen uit. Na een aantal coachings-gesprekken, die soms erg confronterend waren, kon Theo mij handvatten geven om meer op mezelf te vertrouwen. In de gesprekken kreeg ik gaandeweg steeds meer inzicht en vertrouwen om mijn droom te realiseren. Mijn eigen praktijk starten! Als ik terug kijk naar toen en nu, is dit het beste wat mij is overkomen.”
 • “Theo heeft mij geleerd om eerst naar mijzelf te kijken en met een aantal handvatten heb geleerd om zelfverzekerder te worden. Ik kijk eerst meer naar mijzelf en dat helpt om mijn eigen weg te bepalen. Ik kijk en gedraag mij nu positiever en merk dat dit invloed heeft op mij en mijn omgeving. Omdat het mij enorm heeft geholpen ben ik ervan overtuigd dat een coachtraject bij Theo andere ook (op weg) kan helpen. Het werkt echt….”
 • “Theo heeft bij mij gezorgd voor rust, stabiliteit en de kennismaking met mijn andere ik. Het gevoel dat ik nu heb, is zoveel rijker en mooier dan eerst, dat ik iedereen die ik ken dit zelfde gevoel gun. Mijn voormalige docenten zouden zeggen: ik geloof niet in het cijfer 10, omdat er altijd ruimte is voor verbetering. Na deze ervaring geloof ik er wel in: 10!”
 • “Bij Theo voelde ik me gelukkig zo op mijn gemak bij dat ik over alle dingen eerlijk durfde te zijn.Ik ben bewuster geworden in het benoemen van mijn gevoel Ik heb de coaching als zeer leerzaam ervaren. Heb nooit het gevoel gehad dat ik misschien iets niet kon zeggen. Ik heb geleerd om mezelf uit te dagen om realistisch naar bepaalde zaken te kijken ipv vanuit emotie. Ik ben bewuster geworden van het benoemen van gevoel. Wat ik van een ander verwacht, moet ik zelf ook doen.”
 • “Bij het bespreken van de ACT-uitkomsten merkte ik al snel dat Theo met beide benen op de grond stond/niet te zweverig was. Jouw benadering voelde goed. Dit bleek ook later bij de coach- sessies. Dit heeft mij opgeleverd: -Inzicht in waar bepaalde gedragingen vandaan komen; -Acceptatie van twijfelmomenten; -Vertrouwen hebben in goede afloop; -Keuzes baseren op gevoel en checken met je hoofd”
 • “Theo is hands-on, niet te zweverig. Luistert erg goed. Hij straalt veel rust uit. Een aantal zeer prettige gesprekken waarin je goed en prettig spiegelt, vond ik heel prettig. Ik was op zoek naar een aantal handvatten / verbeterpunten om “makkelijker door het leven te gaan.”

Coachvormen

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek beoefent de coach:

 • 1 op 1 coaching
 • Wandelcoaching
 • Coaching-on-the-job
 • Leiderschap coaching

Locaties coach Theo

Apeldoorn - Willem Alexanderlaan 305

Praktijk coachlocatie: 'De kamers zijn gevestigd in het kleurrijke Color Business Apeldoorn.'

Willem Alexanderlaan 305
7311 ST Apeldoorn

Parkeermogelijkheden: Deze locatie is goed bereikbaar met zowel de auto en is op loopafstand van het NS station. U kunt gratis parkeren voor de deur.

Arnhem - Oude Velperweg 36A

Praktijk coachlocatie: 'Een mooie sfeervolle en karakteristieke locatie nabij het centrum van Arnhem.'

Oude Velperweg 36A
6824 HE Arnhem

Parkeermogelijkheden: Er is parkeergelegenheid op eigen terrein en de mogelijkheid om onbetaald te parkeren in de straat.

Deventer - Bruynssteeg 28

Praktijk coachlocatie: 'Sfeervolle coachruimte met comfortabele zithoek en ruime tafel met stoelen. Op 10 minuten loopafstand van Station Deventer Centraal.'

Bruynssteeg 28
4711 LT Deventer

Parkeermogelijkheden: U kunt betaald parkeren in parkeergarage Noordenberg of op de van Twickelostraat voor de deur. Onbetaald parkeren is mogelijk in de omgeving voorbij de spoorbrug op 5 à 10 minuten loopafstand.

Dieren - Hogestraat 12

Praktijk coachlocatie: 'De Dierense Toren is een prachtig monument. In de toren bevinden zich op de begane grond de lounge met koffiecorner, toiletten en een prachtig uitzicht op het Carolinapark.'

Hogestraat 12
6983 AS Dieren

Parkeermogelijkheden: Parkeerplekken op de parkeerplaats achter de toren. Ook overige plekken in de wijk zijn gratis.

Doetinchem - Hofstraat 2

Praktijk coachlocatie: 'In de Gruitpoort wordt iedereen uitgedaagd om ideeën vorm te geven. In de Gruitpoort komen creatieve verbindingen tot stand tussen mensen en met partners zo bij te dragen aan een betere wereld.'

Hofstraat 2
3511 GE Doetinchem

Parkeermogelijkheden: Bij de kassa van de Gruitpoort zijn op vertoon van uw inrijkaart voor €3,- uitrijkaarten voor de Loo- (onder Amphion), Mediamarkt- en Catharinagarage verkrijgbaar.

Duiven - Impuls 2

Coachlocatie: ‘Informele afspreekplek op een professionele locatie nabij Arnhem.’

Impuls 2
6921 RK Duiven

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren op eigen terrein.

Ede - Galvanistraat 1

Praktijk coachlocatie: 'Sfeervolle coachruimte op de begane grond met zithoek en tafel met stoelen.'

Galvanistraat 1
6716 AE Ede

Parkeermogelijkheden: U kunt gratis parkeren voor de deur.

Eefde - Dortherdijk 55

Praktijk coachlocatie: 'Heerlijke rustige locatie midden in het bos. Afhankelijk van het weer kunnen de gesprekken ook buiten plaatsvinden. Er is voldoende privacy met een eigen bostuin.'

Dortherdijk 55
7211 LR Eefde

Parkeermogelijkheden: Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Elst - Nieuwe Aamsestraat 32

Coachlocatie: 'Bijzondere locatie waar duurzaam en sociaal ondernemen samengaat met sfeer en aandacht.'

Nieuwe Aamsestraat 32
6662 ND Elst

Parkeermogelijkheden: U kunt parkeren op de gratis parkeerplaats van DROOM!. Mocht deze vol zijn dan kunt u uitwijken naar de P+R bij NS station Elst. Deze parkeerplaats is gratis en op slechts 3 minuten loopafstand van DROOM!.

Lochem - Laan Ampsen 15

Praktijk coachlocatie: 'Op het prachtige landgoed Ampsen in de direct nabijheid van Lochem ligt conferentiecentrum de Heerd.'

Laan Ampsen 15
7241 NG Lochem

Parkeermogelijkheden: Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Nijmegen - Oranjesingel 24

Praktijklocatie: ‘Mooi oud pand op 2 minuten loopafstand van het bruisende centrum van Nijmegen’.

Oranjesingel 24
6511 NV Nijmegen

Parkeermogelijkheden: U kunt overdag (betaald) parkeren voor de deur op de ventweg van de Oranjesingel. Daarnaast kunt u in de omliggende straten meerdere parkeerplekken en parkeergarages vinden.

Nijmegen - Scheidingsweg 111

Praktijk coachlocatie: 'Een mooie ruimte in een sprankelend ingerichte villa. Maar ook buiten, waar je energie en rust vindt in het bos.'

Scheidingsweg 111
6525 TA Nijmegen

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren voor deur.

Rheden - Beekhuizenseweg 1

Coachlocatie: 'Buitenlocatie met rondwandelingen door de prachtige Posbank in het Nationale Park De Veluwezoom. Bij het Paviljoen kun je terecht voor een kop koffie/thee of sanitaire stop.'

Beekhuizenseweg 1
6991 JM Rheden

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren bij het Paviljoen.

Veenendaal - Bobinestraat 7

Praktijklocatie: ‘Prettige coachruimte in een bedrijfspand’

Bobinestraat 7
3903 KE Veenendaal

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren

Velp - Emmastraat 24-A

Coach praktijklocatie“Mooie sfeervolle, goed bereikbare locatie in centrum van Velp.”

Emmastraat 24-A
6881 SV Velp

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeergelegenheid

Zevenaar - De Sleeg 1

Praktijk coachlocatie: 'Een mooie ruimte op een inspirerende locatie. Voor iedereen die zich af en toe wil updaten.'

De Sleeg 1
6905 BH Zevenaar

Parkeermogelijkheden: Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Zutphen - Waterstraat 5

Praktijk Coachlocatie: ‘Ruime, representatieve en lichte coachruimte in het centrum van Zutphen.’

Waterstraat 5
7201 HR Zutphen

Parkeermogelijkheden: Betaald parkeren, 5 minuten lopen naar ‘s Gravenhof € 1,70/ uur.

Coachlocaties Theo

In deze tabbladen staan beschrijvingen van de coachlocaties van Theo.

Praktijk coachlocatie: 'De kamers zijn gevestigd in het kleurrijke Color Business Apeldoorn.'

Willem Alexanderlaan 305
7311 ST Apeldoorn

Parkeermogelijkheden: Deze locatie is goed bereikbaar met zowel de auto en is op loopafstand van het NS station. U kunt gratis parkeren voor de deur.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: 'Een mooie sfeervolle en karakteristieke locatie nabij het centrum van Arnhem.'

Oude Velperweg 36A
6824 HE Arnhem

Parkeermogelijkheden: Er is parkeergelegenheid op eigen terrein en de mogelijkheid om onbetaald te parkeren in de straat.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: 'Sfeervolle coachruimte met comfortabele zithoek en ruime tafel met stoelen. Op 10 minuten loopafstand van Station Deventer Centraal.'

Bruynssteeg 28
4711 LT Deventer

Parkeermogelijkheden: U kunt betaald parkeren in parkeergarage Noordenberg of op de van Twickelostraat voor de deur. Onbetaald parkeren is mogelijk in de omgeving voorbij de spoorbrug op 5 à 10 minuten loopafstand.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: 'De Dierense Toren is een prachtig monument. In de toren bevinden zich op de begane grond de lounge met koffiecorner, toiletten en een prachtig uitzicht op het Carolinapark.'

Hogestraat 12
6983 AS Dieren

Parkeermogelijkheden: Parkeerplekken op de parkeerplaats achter de toren. Ook overige plekken in de wijk zijn gratis.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: 'In de Gruitpoort wordt iedereen uitgedaagd om ideeën vorm te geven. In de Gruitpoort komen creatieve verbindingen tot stand tussen mensen en met partners zo bij te dragen aan een betere wereld.'

Hofstraat 2
3511 GE Doetinchem

Parkeermogelijkheden: Bij de kassa van de Gruitpoort zijn op vertoon van uw inrijkaart voor €3,- uitrijkaarten voor de Loo- (onder Amphion), Mediamarkt- en Catharinagarage verkrijgbaar.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Coachlocatie: ‘Informele afspreekplek op een professionele locatie nabij Arnhem.’

Impuls 2
6921 RK Duiven

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren op eigen terrein.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: 'Sfeervolle coachruimte op de begane grond met zithoek en tafel met stoelen.'

Galvanistraat 1
6716 AE Ede

Parkeermogelijkheden: U kunt gratis parkeren voor de deur.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: 'Heerlijke rustige locatie midden in het bos. Afhankelijk van het weer kunnen de gesprekken ook buiten plaatsvinden. Er is voldoende privacy met een eigen bostuin.'

Dortherdijk 55
7211 LR Eefde

Parkeermogelijkheden: Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Coachlocatie: 'Bijzondere locatie waar duurzaam en sociaal ondernemen samengaat met sfeer en aandacht.'

Nieuwe Aamsestraat 32
6662 ND Elst

Parkeermogelijkheden: U kunt parkeren op de gratis parkeerplaats van DROOM!. Mocht deze vol zijn dan kunt u uitwijken naar de P+R bij NS station Elst. Deze parkeerplaats is gratis en op slechts 3 minuten loopafstand van DROOM!.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: 'Op het prachtige landgoed Ampsen in de direct nabijheid van Lochem ligt conferentiecentrum de Heerd.'

Laan Ampsen 15
7241 NG Lochem

Parkeermogelijkheden: Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijklocatie: ‘Mooi oud pand op 2 minuten loopafstand van het bruisende centrum van Nijmegen’.

Oranjesingel 24
6511 NV Nijmegen

Parkeermogelijkheden: U kunt overdag (betaald) parkeren voor de deur op de ventweg van de Oranjesingel. Daarnaast kunt u in de omliggende straten meerdere parkeerplekken en parkeergarages vinden.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: 'Een mooie ruimte in een sprankelend ingerichte villa. Maar ook buiten, waar je energie en rust vindt in het bos.'

Scheidingsweg 111
6525 TA Nijmegen

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren voor deur.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Coachlocatie: 'Buitenlocatie met rondwandelingen door de prachtige Posbank in het Nationale Park De Veluwezoom. Bij het Paviljoen kun je terecht voor een kop koffie/thee of sanitaire stop.'

Beekhuizenseweg 1
6991 JM Rheden

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren bij het Paviljoen.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijklocatie: ‘Prettige coachruimte in een bedrijfspand’

Bobinestraat 7
3903 KE Veenendaal

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeren

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Coach praktijklocatie“Mooie sfeervolle, goed bereikbare locatie in centrum van Velp.”

Emmastraat 24-A
6881 SV Velp

Parkeermogelijkheden: Gratis parkeergelegenheid

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk coachlocatie: 'Een mooie ruimte op een inspirerende locatie. Voor iedereen die zich af en toe wil updaten.'

De Sleeg 1
6905 BH Zevenaar

Parkeermogelijkheden: Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Praktijk Coachlocatie: ‘Ruime, representatieve en lichte coachruimte in het centrum van Zutphen.’

Waterstraat 5
7201 HR Zutphen

Parkeermogelijkheden: Betaald parkeren, 5 minuten lopen naar ‘s Gravenhof € 1,70/ uur.

» Streetview

» Plan hier uw route via Google Maps

Helaas is Theo niet meer beschikbaar

 >  Coaches  >  Senior Coach Theo